Vrijblijvend op afspraak, klik hier om een afspraak te plannen voor een persoonlijk advies

Albarello tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Albarello tegels

Albarello tegels

Albarello tegels zijn ambachtelijke tegels uit Friesland en veel als keukenachterwand verwerkt. Dit Hollandse merk combineert innovatie en traditie. Zo werkt het tegelbedrijf ook met zeefdruk en transferprint, waardoor er gemakkelijk maatwerk Albarello tegels kunnen maken. Albarello tegels zijn pure ambacht; de klei verwerken ze zelf, het glazuur wordt op een eigen ontwikkelingsafdeling gemaakt en het eindproduct wordt geschilderd door eigen plateelschilders. Ook worden de Albarello tegels gestookt in eigen Italiaanse ovens.

Bezoek de Albarello website voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Uitgelicht: Albarello tegels Friese Witjes
Albarello heeft naast alle aparte designs zoals loodglazuur tegels ook de klassieker onder de wandtegels op de markt gebracht: Keukentegels Albarello Friese Witjes. De Albarello Friese Witjes zijn witte tegels die met met oude recepturen worden gemaakt. De tegelcollectie bestaat uit vierkante tegels van 13x13 cm die 8 mm dik zijn. Deze witte wandtegels zijn mooi geglazuurd en veel gebruikt in keukens voor de achterwand. Bekijk de Albarello Friese Witjes tegels.

Vraag een offerte aan

Tegels van Albarello levert Tegelhuis Montfoort tegen zeer scherpe prijzen. Bent u geïnteresseerd in tegels van Albarello? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Albarello. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van Albarello tegels.

Vraag een offerte aan