Terug

Venis tegels

Venis tegels is onderdeel van Porcelanosa tegels, gevestigd in Spanje. Venis staat bekend als de crème de la crème op tegelgebied. De keramische tegels van Venis hebben een zeer exclusieve en luxe uitstraling. Naast oog voor detail is er tijdens de productie van Venis gelet op milieuvriendelijkheid. Ook kwaliteit en innovatie staan centraal bij de Venis tegels.

Vloertegels en wandtegels van Venis
De collectie vloertegels en wandtegels van Venis is een ware luxe. Venis investeert veel in nieuwe technologieën. Hierdoor is het bedrijf in staat om bijvoorbeeld de mooiste houtlook tegels ofwel keramisch parket te produceren, de Par-Ker houtlook vloertegels. Ook heeft Venis prachtige metallic look tegels in het assortiment. Het assortiment bestaat uit 5 soorten tegels:

Een greep uit de bijzondere Venis tegelcollecties:

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in tegels van Venis? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Venis. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van Venis tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie

Maak een showroomafspraak