41zero42 tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

41zero42 tegels

41zero42 tegels

41zero42 is een eigenwijze, jonge tegelfabrikant met een missie. Als naam gebruiken ze simpelweg hun Italiaanse postcode, en als inspiratie voor hun ontwerpen gebruiken ze niets minder dan verleden, heden én toekomst. Bij 41zero42 staan die drie grote woorden symbool voor traditie en geheugen, voor esthetiek en voor technologische ontwikkelingen. Kortom: voor 41zero42 tegels is niet alleen het 'unieke' en 'nieuwe' de moeite waard - deze fabrikant wil de look van nu ontwikkelen met kennis uit het verleden en de mogelijkheden van de toekomst.

Hoe ziet dat er concreet uit? Een kijkje op de collectiewebsite laat het al gauw zien: traditionele tegelformaten met wilde kleuren, vreemde tegelvormen met een traditionele marmerlook, wilde, onregelmatige reliëfs en nieuwe tegels die zich succesvol vermommen als eeuwenoude glazuurtegeltjes. Een geheel eigenzinnige collectie dus; uniek door een creatief oog voor de traditie, vaak speels en altijd nét wat anders dan andere fabrikanten.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in 41zero42 tegels? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van 41zero42 in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van 41zero42 tegels.

Vraag een offerte aan