Terug

41zero42 tegels vind je bij Tegelhuis Montfoort

41zero42 is een vastberaden, jeugdige tegelproducent met een ambitie. Bij 41zero42 tegels gebruiken ze simpelweg hun Italiaanse postcode als naam en gebruiken ze voor hun ontwerpen inspiratie uit het verleden, het heden en de toekomst. De drie belangrijkste concepten voor 41zero42 keramische tegels hebben te maken met traditie en herinnering, esthetiek en moderne technologische ontwikkeling.

Voor de tegels van dit Italiaanse merk zijn uniciteit en moderniteit niet de enige unieke punten: deze tegelfabrikant wil het uiterlijk van vandaag vormgeven met kennis uit het verleden en de mogelijkheden van de toekomst.

Meer dan unieke en moderne tegels

Wie een kijkje neemt in de collectie 41zero42 tegels, ziet dit tot leven komen: klassieke tegelontwerpen in levendige kleuren en unieke vormen met een traditioneel marmergevoel, maar ook ongelijke texturen, en nieuwe tegels die lijken op de klassieke geglazuurde tegels. 41zero42 vloertegels en wandtegels zijn er in een uiteenlopende collectie, gekenmerkt door een creatief oog voor traditie

Het meest unieke kenmerk van 41zero42 tegels is dat ze zijn ontworpen met een multidimensionaal, gestructureerd patroon dat diepte toevoegt aan elke ruimte. Deze tegels kunnen worden gebruikt om ingewikkelde patronen en ontwerpen te creëren, of om textuur en kleur toe te voegen aan een gewone muur of vloer.

De robuuste tegels zijn zeer goed bestand tegen slijtage

41zero42 wandtegels en vloertegels zijn duurzamer dan veel traditionele tegelmaterialen. Ze zijn ontworpen om zelfs extreme temperaturen te weerstaan, waardoor ze een ideale keuze zijn voor buitentoepassingen. De tegels zijn ook slipvast en brandveilig, waardoor ze een goede keuze zijn voor gebieden met veel voetverkeer. Bovendien zijn 41zero42 tegels waterdicht en vlek-bestendig, waardoor ze een goede keuze voor badkamers, keukens en andere gebieden waar vloeistoffen aanwezig kunnen zijn.

De voordelen van 41zero42 tegels

Naast hun langdurige duurzaamheid en stijlvolle patronen bieden 41zero42 tegels ook enkele unieke voordelen. Ze zijn milieuvriendelijk en hebben een lage koolstofvoetafdruk, waardoor ze een ideale keuze zijn voor groene projecten. De tegels zijn ook betaalbaar en gemakkelijk te installeren, waardoor ze zeer geschikt zijn voor woningrenovatieprojecten. Tot slot zijn de tegels extreem licht, waardoor ze veel gemakkelijker te vervoeren en te installeren zijn dan traditionele tegelmaterialen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in 41zero42 tegels? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. 

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie