Uitgebreid advies nodig? Plan een afspraak in

Wandtegels

Wandtegels worden vaak geplaatst in badkamer, toilet of keuken, maar ze zijn ook geschikt om een originele wand te creëren in bijvoorbeeld de woonkamer. Vrijwel alle tegelmerken bij Tegelhuis Montfoort hebben wandtegels in hun collectie.

Wandtegels met stijl
Wandtegels kunnen ervoor zorgen dat uw badkamer de luxueuze uitstraling krijgt die u wenst, bijvoorbeeld met mozaïek tegels. Of dat uw keuken een klassieke touch krijgt door grote, witte tegels te plaatsen. Het is goed om van tevoren te bedenken welke stijl u wilt in uw huis en uw wandtegels hierop uit te kiezen. Zowel de kleuren, als de formaten en de voegen zijn hierbij van belang.

Uiteraard kan Tegelhuis Montfoort u adviseren over de meest geschikte keuze, die het beste past bij uw smaak en woning. Maak eens een afspraak in onze tegelshowroom in Waddinxveen (een half uurtje rijden van Den Haag en Rotterdam) om u te oriënteren op diverse wandtegels in onze tegelshowroom.

Waarom wandtegels?
Wandtegels zijn erg hygiënisch en zijn door hun geglazuurde bovenlaag makkelijk schoon te maken. Ook zijn ze waterbestendig. Wandtegels komen in diverse uitvoeringen en zijn gemaakt van vele soorten materialen, zoals marmer of gebakken klei. De mogelijkheden zijn eindeloos als het gaat om kleuren, motieven en design. Bovendien zijn wandtegels makkelijk te combineren met vloertegels.

Mosa tegels is op dit moment een erg trendy tegelmerk. Bekijk de wandtegels van Mosa. Ook worden op dit moment witte wandtegels van 30X60 cm (mat / glans / gerectificeerd / niet gerectificeerd) het beste verkocht, zoals de Mosa More than white en de Rak witte wandtegels in onderstaande top 5.

Top 3 wandtegels

  1. Mosa More than white
  2. Rak Basic Witte wandtegels
  3. Sphinx Belvedere

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in een bepaald type wandtegels bij Tegelhuis Montfoort? Vraag dan direct online een offerte bij ons aan. Ook kunt u contact met ons opnemen voor een afspraak of voor overige vragen over wandtegels.

Vraag een offerte aan