caesar fabula tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Caesar tegels

Caesar tegels

Ceramiche Caesar is een Italiaanse tegelfabrikant. Het bedrijf werdt in 1988 opgericht en produceert wandtegels en vloertegels, die in meer dan 90 landen worden geleverd. De filosofie van het bedrijf is: "waar materiaal cultuur wordt". Door gedegen onderzoek en perfecte beheersing van de materialen, creëert Ceramiche Caesar onderscheidende producten.

Onder de projectnaam Caesargreen heeft het bedrijf veel geïnvesteerd in het milieuvriendelijker maken van zijn producten. Een groot deel van de tegelcollecties is dan ook voorzien van verschillende eco-keurmerken. Op de Caesargreen pagina leest u daar meer over.

Keramisch parket, ook wel houtstructuurtegels of houtlook tegels genoemd, zijn momenteel erg populair in Nederland. Caesar tegels heeft de nieuwe Caesar Root tegelserie op de markt gebracht, in de kleuren vaniglia, miele, cannella, nocciola, en pepe. Caesar Root tegels zijn niet van echt hout te onderscheiden. Tegelserie met houtstructuur Caesar houtlook tegels 

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in tegels van Ceramiche Caesar? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Ceramiche Caesar tegels. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van Ceramiche Caesar tegels.

Vraag een offerte aan

caesar anima tegels