Terug

Caesar tegels kopen bij Tegelhuis Montfoort

Caesar tegels is een Italiaans bedrijf dat unieke en robuuste tegels maakt. Het bedrijf, dat in 1988 werd opgericht, produceert wand- en vloertegels en exporteert deze naar meer dan 90 landen. "Waar materiaal cultuur wordt" is het motto van het bedrijf. Caesar keramische tegels produceert innovatieve producten door diepgaand onderzoek en een perfect begrip van de materialen.

Het bedrijf heeft aanzienlijke investeringen gedaan om zijn producten milieuvriendelijker te maken onder de projectnaam Caesargreen. Als gevolg hiervan hebben veel van de tegelcollecties verschillende eco-labels ontvangen.

Caesar vloertegels en wandtegels, mozaïeken en natuursteen

De Caesar wandtegels, vloertegels en mozaïeken en natuursteen tegels zijn slechts enkele van de vele producten die Caesar keramische tegels te bieden heeft. De tegellijnen van het bedrijf staan bekend om hun originele ontwerpen, die beïnvloed zijn door kunst, architectuur en natuur.

Caesar tegels hebben vele voordelen voor huiseigenaren, waaronder hun lange levensduur, onderhoudsgemak en weerstand tegen slijtage. Het gebruik van hoogwaardige componenten en geavanceerde productiemethoden van het merk maakt Caesar tegels ook duurzaam en in staat om de schoonheid en kleur na verloop van tijd te behouden.

Sinds de oprichting maakt Caesar tegels premium porcellanato

Het bedrijf heeft naam gemaakt als pionier op dit gebied en staat bekend om zijn toewijding aan uitmuntendheid in design, innovatie en kwaliteit.

Caesar tegels onderscheidt zich door zijn designgerichte aanpak en brede selectie tegels in zowel traditionele als hedendaagse look. De tegels van het merk staan bekend om hun hoogwaardige afwerking, en veel van de producten worden geleverd met handgemaakte versieringen en geavanceerde productiemethoden om consistentie in kwaliteit en duurzaamheid te garanderen.

Dit merk zet zich in voor het gebruik van milieuvriendelijke materialen en productietechnieken en voor het verminderen van afval en emissies. De tegels van het bedrijf zijn een verantwoorde optie voor zowel huiseigenaren als bedrijven, omdat ze worden vervaardigd met milieuvriendelijke materialen en productieprocessen.

Een onderscheidende muur met Caesar wandtegels

De tegels van het merk kunnen worden gebruikt om een onderscheidende muur te creëren in elke kamer vanwege de verscheidenheid aan beschikbare stijlen, die variëren van traditioneel tot modern. De wandtegels van het bedrijf, waaronder mozaïeken en decoratieve tegels, zijn zeer aanpasbaar.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in tegels van Ceramiche Caesar? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. 

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie

Maak een showroomafspraak