Terug

Cercom tegels

Cercom tegels zijn van het innovatieve Italiaanse tegelbedrijf Serenissima CIR Industire Ceramiche, dat technische ontwikkelingen hoog in het vaandel heeft staan. Het bedrijf maakt zowel designtegels als industriële tegels, ook onder de merken Cir en Serenissima.De groep is gruppo romani waar al deze tegelmerken invallen. 

Cercom heeft zowel een moderne betonlook tegels, als een klassieke look marmerlook of hardsteen tegel van zeer goede kwaliteit. Cercom vloertegels hebben een natuurlijke uitstraling en sommige tegelseries hebben ook Cercom tegels met structuur. De vloertegels van Cercom hebben kleuren die mooi met elkaar te combineren zijn, of juist hele neutrale kleuren die uw interieur doen opvallen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in tegels van Cercom? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Cercom. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van Cercom tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie