Terug

Cercom In.Contro tegels

Travertijn, een uniek gelaagde kalksteen, is al eeuwenlang een symbool van luxe en elegantie. Met zijn warme tinten en natuurlijke textuur heeft het een tijdloze aantrekkingskracht die perfect past in zowel klassieke als moderne interieurs. Deze tegelserie brengt de schoonheid van travertijn naar de 21e eeuw, met een eigentijdse twist die zich moeiteloos aanpast aan diverse interieurstijlen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Diversiteit aan stijlen 

De tegelserie biedt twee prachtige en onderscheidende stijlen: IN en CONTRO. Beide stijlen zijn ontworpen om elkaar perfect aan te vullen, zowel in kleur als in textuur. De IN-stijl kenmerkt zich door subtiele, golvende patronen die een zachte uitstraling geven. De CONTRO-stijl daarentegen biedt een meer uitgesproken ontwerp met duidelijke lijnen en een dynamische textuur. Samen creëren deze stijlen een harmonieuze en visueel indrukwekkende omgeving, ideaal voor zowel woon- als zakelijke ruimtes.

In.Contro kleurvariaties

Deze collectie is verkrijgbaar in drie prachtige tinten: Cream, Ivory en Grey. Elke kleur biedt een rustgevende uitstraling, perfect in lijn met de laatste interieurtrends. Ze helpen je om een stijlvolle en goed op elkaar afgestemde ruimte te creëren, ongeacht de grootte van het type project. Van de serene ambiance van een slaapkamer tot elegante een badkamer, deze natuurlijke kleuren passen zich moeiteloos aan elke omgeving aan.

Formaten en toepassingen

De kalksteenlook tegelserie biedt een indrukwekkend assortiment aan formaten, van kleine 30x60 cm tegels tot grote 120x280 cm platen. Deze veelzijdigheid in formaten maakt het mogelijk om elke ruimte precies naar wens in te richten. De grotere tegels zijn bijzonder geschikt voor open woonruimtes en commerciële projecten, waar ze een gevoel van ruimte creëren. De kleinere formaten zijn ideaal voor badkamers, keukens en andere intieme ruimtes, waar ze een nauwkeurige afwerking bieden.

Naast de standaard natuurlijke afwerking, die een matte en materiële uitstraling geeft, biedt de collectie ook een gepolijste variant. Deze gepolijste tegels hebben een gevarieerde glans die voor een speels lichtspel zorgt en elke ruimte een mooie uitstraling geeft. De R11-afwerking is speciaal ontworpen voor buitengebruik en garandeert een naadloze overgang van binnen- naar buitenruimtes, zonder concessies te doen aan het ontwerp.

Texturen voor unieke ontwerpen

Voor diegenen die op zoek zijn naar een extra toevoeging van stijl en textuur, biedt de collectie een reeks mozaïeken in dezelfde drie natuurlijke tinten. Deze mozaïeken zijn verkrijgbaar in verschillende patronen en formaten, zoals 30x30 cm met 5x5 cm stukjes, en voegen een rijke diepte toe aan uw ontwerp. Ze zijn ideaal voor accentwanden, doucheruimtes of als decoratieve elementen in grotere oppervlakken.

Ontdek meer over de In.Conctro tegelserie op de website van Cercom Ceramiche.

Vraag een offerte aan

Als je op zoek bent naar tegels met een unieke en stijlvolle uitstraling, dan is deze collectie de uitstekende keuze. Kom langs bij onze showroom en ontdek hoe In.Contro tegels van Cercom jouw woning kan transformeren met zijn bijzondere details en uitzonderlijke kwaliteit. Wil je meer weten over de tegels? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie