Terug

Cercom Residence tegelcollectie

De Residence tegelserie van Cercom, met een bijzondere steenlook in porselein, is ontworpen voor liefhebbers van modern design met een warme uitstraling. Deze collectie is geïnspireerd door natuurlijke materialen en transformeert ze tot een aantrekkelijke tegel die hedendaagse architectuur kenmerkt. De fijnkorrelige textuur, geïnspireerd door sedimentaire steen, biedt een schat aan details en natuurlijke nuances.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Veelzijdig aanbod

De Residence collectie, met zijn subtiele kleurenspectrum Beige, Cream, Greige en Grey zijn gemaakt om perfect aan te sluiten bij ieder interieur. De tegels zijn verkrijgbaar in vijf verschillende formaten die flexibiliteit bieden voor elke ruimte. De grote 120x120 cm tegels zijn ideaal voor ruime kamers of open woonruimtes, terwijl de kleinere 60x60 cm tegels perfect zijn voor intieme en gezellige ruimtes. Daarnaast zijn er ook tussenformaten beschikbaar zoals 100x100 cm , 80x80 cm en 60x120 cm, wat je de mogelijkheid geeft om te spelen met afmetingen en patronen voor een persoonlijk ontwerp.

Residence tegels voor binnen en buiten 

De Residence tegels komen in twee verschillende oppervlakken die elk hun eigen unieke voordelen bieden. Het RETTIFICATO oppervlak heeft een gladde en strakke afwerking die ideaal is voor binnenruimtes zoals woonkamers en badkamers. Voor buitenruimtes, zoals terrassen en zwembaden, biedt het R11 RETT oppervlak een anti-slip afwerking die zorgt voor extra veiligheid en functionaliteit. Deze afwerking maakt het ook mogelijk om een overgang te creëren tussen binnen en buiten, waardoor een continue ruimte ontstaat.

Afhankelijk van je behoeften en voorkeuren, kun je kiezen uit drie verschillende diktes: 9,5 mm, 20 mm en 8,5 mm. De 9,5 mm en 8,5 mm diktes zijn ideaal voor binnengebruik, terwijl de dikkere 20 mm tegels extra duurzaamheid bieden voor buitenomgevingen en zwaar belaste gebieden zoals opritten en tuinpaden. Deze veelzijdigheid in diktes maakt de Residence serie geschikt voor woningen en commerciële toepassingen.

Waarom kiezen voor Cercom?

Cercom is niet zomaar een tegelmerk; het is een synoniem voor kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Ze staan bekend om hun vooruitstrevende benadering van milieuvriendelijke productie en worden gemaakt in Italië. Cercom’s producten zijn ontworpen om jarenlang mee te gaan, zonder in te boeten aan schoonheid of functionaliteit. Ze zijn bestand tegen extreme weersomstandigheden zoals zonlicht en vorst, en behouden hun kwaliteit en uitstraling onder de meest uitdagende omstandigheden. Dit maakt het een uitstekende oplossing voor binnen- en buitenruimtes. 

Ontdek meer over de Residence tegels op de website van Cercom Ceramiche.

Vraag een offerte aan

Ben je geïnspireerd door de Cercom Residence tegels? Kom langs bij onze showroom of vraag direct een offerte aan. Wil je meer weten over de tegels? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie