Terug

Cercom Gravity tegels

Cercom Gravity tegels zijn vloertegels met een intrigerende betonlook. Ze vallen enorm op door hun formaat waaronder 120x120 cm, maar ook door de prachtige moderne kleurstellingen. De strakke Gravity tegels maken je loft of woonkamer een zeer opvallende ruimte met minimalistische look. Ook zijn ze geschikt voor commerciële ruimten zoals winkels en restaurants. Naast het grote formaat, zijn de Cercom Gravity tegels ook in kleinere en langwerpige formaten beschikbaar.

De Cercom Gravity betonlook tegels zijn leverbaar in de kleur:

  • Dust
  • Titan
  • Greige
  • Light
  • Dark

Naast grote xxl tegels 120x120 cm komt deze Cercom tegelserie in de formaten 100x100cm, 60x120 cm, 80x80 cm en 30x60 cm. Ook zijn ze er in mozaïek van 30x30 cm en in tegelstroken 5x60, 10x60 en 15x60 cm. Daarnaast zijn er prachtige decors beschikbaar in Dust en Greige en zijn er speciale stukken van de Cercom Gravity tegels, voor optimaal leggemak.

De betonlook vloertegels 100x100 cm is een nieuw formaat tegels in deze serie van cercom, de prijs en het gemak van het leggen van de tegelzetter maakt dit een nieuwe ideale maat betonlook tegels. Uiteraard zijn de 120x120 cm betonlook tegels nog indrukwekkender maar hier zal de tegelzetter met 2 man aan het werk moeten om dit XXL formaat tegels goed te willen leggen. 

Bekijk de Cercom Gravity tegelbrochure (PDF) voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de betonlook tegels Gravity van Cercom? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Cercom. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Cercom Gravity tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie