UITGEBREID ADVIES NODIG? PLAN EEN AFSPRAAK IN

Reviews van Qasa

J.H. Hoekstra 22 juli 2017

Wij zijn enige malen bij tegelhuis Montfoort geweest om tot uiteindelijke keus van tegels te komen. Iedere keer vriendelijk en kundig behandeld. Hebben diverse proeftegels gekregen. Dat was fijn om de kleur goed in te kunnen schatten. Uiteindelijk gekozen voor zeer grote 120x120 tegels. Deze zijn perfect op tijd geleverd en vakkundig (en dat valt niet mee met dit formaat!) gelegd. De vloer is mooi en bijzonder. Tenslotte dit alles voor een zeer redelijke prijs.

Tineke 10 juli 2017

We twijfelden over de vloertegels die we uitgezocht hadden. Het tegelhuis gaf goed advies en heeft veel geduld met ons gehad. Inmiddels ligt de tegelvloer en zijn we ontzettend blij met het mooie resultaat. Het is in één woord prachtig geworden!! Ook dank aan de tegelzetter Ed. Hij maakt waar wat hij heeft beloofd. Top!

Paul Wiggers 28 juni 2017

Na eerdere ervaringen met het Tegelhuis Montfoort (toen nog in Montfoort) voor het bestellen van tegels (en meubels) voor onze badkamer hebben wij zonder twijfel onze tegels voor de keuken bij Tegelhuis Montfoort besteld. Deze keer geheel via email en ook nu weer zonder problemen en zeer tevreden de bestelling kunnen doen. De service is uitstekend, de prijs bijzonder competitief en afspraken worden goed nagekomen. Duidelijke communicatie zonder verassingen achteraf. Mochten we weer tegels nodig hebben voor een volgend project dan is dit het eerste adres waar we aankloppen.

iris moolhuijsen 27 juni 2017

Zeer prettig bedrijf en goede service! Wij hebben er prachtige tegels gekocht. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar iets moois voor in huis.

Raphael Braakhuis 26 juni 2017

In april 2017 winkel bezocht. Heel fijn om de keuze die je op Internet maakt real-time te kunnen zien en voelen en te ervaren met wie je zaken doet. Mooie, ruime maar overzichtelijke winkel. Werden keurig ontvangen en geheel vrij gelaten om op ons gemak rond te lopen maar men stond klaar om onze vragen te beantwoorden (fijn!). Bestelproces, betaling en levering allemaal uitstekend en service achteraf (vervanging van doos gebroken tegels) soepel en zeer snel, chapeau. Tegelhuis Montfoort is een aanrader.

G.C. Wijbrandts 21 juni 2017

Tegelhuis Montfoort heeft op verzoek prima informatie gegeven over dunne vloertegels (Cotto d'Este, Kerlite plus). Reageerden snel op e-mails, stipte levering en goede ondersteuning.

William Jonker 20 juni 2017

Wat zijn wij uitstekend geholpen door Ruud! Niets was teveel bij het helpen uitzoeken van onze tegels en er werd echt met ons meegedacht. Goede en snelle service. Mooie en uitgebreide showroom. Scherpe prijzen voor uitstekende kwaliteit. Aanrader dus!

Rca nitschelm 20 juni 2017

Snelle levering, al eerder geslaagd bij tegelhuis montfoort

Celia 24 mei 2017

We zijn erg tevreden over het advies en de service. Ronald is geduldig en behulpzaam. Vele voorbeelden zijn getoond om een juiste keuze te kunnen maken. Bij zowel telefonisch als email contact werd er telkens snel gereageerd.

N. 19 mei 2017

Ronald has helped us with selecting tiles and the whole delivery. He is very punctual, responsive and very accessible; The delivery was made on time and we have been kept informed throughout the process. He has also helped us in selecting items with an unbiased view. He has provided advise on cleaning & also took the extra tiles back and reimbursed us. We would definitely recommend doing business with Tegelhuis Montfoort.

Kramer 18 mei 2017

Tegels van Mosa voor een badkamer besteld. Tegelhuis Montfoort had een prima prijs geoffreerd en ook het snijverlies was goed ingeschat. Er werd extra moeite gedaan om staaltjes bij ons bezorgd te krijgen. Hun showroom heeft een breed assortiment en er is zat daglicht; dat is fijn want er zijn wat minder verlichte hoeken. Communicatie was prettig en het wijzigen en herbevestigen van de opdracht was geen probleem.

Fam. A.H.M. Duyvesteijn 17 mei 2017

We zijn netjes en vriendelijk geholpen bij de aanschaf van onze badkamer en vloertegels. Mede door het goede advies hebben we onze vloertegels ook als contrast op de badkamerwand en toiletwand laten zetten. Dat levert enthousiasme op bij de mensen die ons nieuwe huis komen bekijken , zij vinden het ook een mooie combinatie

Steve en Marije 17 mei 2017

heel erg goed geholpen, wij hadden al een beeld van wat we precies wilden > Tegelhuis Montfoort volgde dit op en adviseerde. Wees ons op details en gaf tips. Aanrader . Afhandeling en nazorg ook te gek

E. Voorheijen 5 mei 2017

Bij Tegelhuis Montfoort zijn we goed geslaagd voor een keramisch parket. Zeer goed geholpen door Ronald! Bijvoorbeeld 2 voegkleuren kunnen uitproberen op de vloer en flexibiliteit getoond toe de tegel levering in 1 keer in plaats van 2 keer kwam. Zeker aan te bevelen!

Ed en Trudy van Sligtenhorst 4 mei 2017

Wij genieten elke dag weer van de mooie vloer en krijgen daar ook hele mooie reacties op. Wij willen jullie nogmaals bedanken voor het meedenken en het geduld wat jullie met ons hebben gehad. Wij hebben de aanbeveling voor Ed Roodakker als zeer plezierig ervaren. Kortom, wij zijn een tevreden klant.

C. Verkerk 19 april 2017

Ik had ergens de "Cotto DÉste Cadore Baita" gezien, een keramich houten vloer, en was direct verkocht. De prijs was echter iets dat me tegen hield om te bestellen. Uiteindelijk ben ik na een tip bij Tegelhuis Montfoort uitgekomen, waar de vloer aanzienlijk goedkoper was. De communicatie verliep super, en de vloer stond binnen 2 weken voor de deur.

L.J. Korsuize 24 maart 2017

We zijn erg tevreden over het advies en de service. En we hebben een prachtige vloer als resultaat. Verder is de prijs ook scherp. Waarmee de keuze snel gemaakt was. Kortom: Tegelhuis Montfoort is een aanrader!

Jabar Abdullah 23 maart 2017

Vloer tegel gekocht. Goed geholpen door Ali . Hij denkt mee. Ik had paar kapute tegel had ik gelijk Ali gebeld volgende dag nieuwe tegel thuis bezorged. Zie jullie mij zeker terug als ik tegel nodig heb. Top bedrijf

Daan 7 maart 2017

Via familie kwamen wij bij tegelhuis Montfoort uit. Wij wisten welke tegel we wilden en er werd netjes een offerte opgemaakt. Levering ging ook goed en we werden op de hoogte gehouden hoe laat de tegels geleverd werden. Bij de levering bleek dat er 2 tegels beschadigd waren. Foto van smaakt en gemaild en 3 werkdagen later de nieuwe tegels alweer in huis zonder extra kosten. Prima service dus!

Arno 2 maart 2017

Geweldige service! Naast de vloer- en wandtegels ook badkamermeubel via Tegelhuis Montfoort gekocht. Bij probleem met wastafel perfecte bemiddeling voor nieuw exemplaar. Goed bereikbaar en direct reactie.

Marian Tienhooven 28 februari 2017

Zeer prettig geholpen in de winkel/showroom, goed advies, doen wat ze zeggen. Goede prijs-kwaliteit verhouding. En de tegellegger die werd aangeraden heeft ook goed werk geleverd. We zijn tevreden met het resultaat. Volgende keer is dit bedrijf zeker weer in de picture. Fijne ervaring!

Paul van Yperen 13 februari 2017

Nieuwe tegelvloer voor in de keuken gekocht. De verkoop ging ontspannen en geduldig. Vele voorbeelden zijn getoond om een juiste keuze te kunnen maken. Kennis van de verkoper was ruim voldoende. Tevens instructies voor het leggen om een mooie strakke vloer te leggen werd uit eigen initiatief gegeven. Debet en credit nota's duidelijk en snel. Kortom, goede service, kennis van zaken en een klantvriendelijke benadering. Klasse, daar kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Dennis en Desiree 12 februari 2017

Goede ontvangst in de winkel, we zijn uitgebreid geïnformeerd en geadviseerd. Alle nadere vragen werden zeer spoedig ook per mail beantwoord. Tegelhuis Montfoort had een zeer scherpe prijs voor onze tegels vergeleken met andere aanbieders. De tegels zijn vervolgens uiterst secuur gelegd (door Ed Roodakker en Dima Dimitriouk). Wij zijn zeer tevreden!

Ton Stam 10 februari 2017

Ik heb bij Tegelhuis Montfoort, naa goed te zijn geholpen in de winkel, zowel mijn vloertegels als badkamertegels besteld. Alles is prima gegaan, communicatie is snel en efficient, prijzen zijn zeer concurrerend en de levering was vlot en geheel volgens afspraak. Ik zou zo weer bij ze bestellen zonder eerst andere tegelhandelaren af te gaan.

Sinan Gokmen 9 februari 2017

Zeer goede ervaringen met Tegelhuis Montfoort. Snelle en vriendelijke service. Toen bleek dat we een pak tegels voor de badkamer tekort kwamen, konden ze snel schakelen en volgende dag een nalevering doen. Daarnaast verkopen kwalitatief hoogwaardige producten tegen zeer scherpe prijzen. Top, ga zo door!

Johan den Hartog 6 februari 2017

Ik heb tegels nabesteld van La Fabrique uit Italie. Ben keurig geholpen in advies, fotos en maten doorgestuurd. Op de hoogte gehouden van de levering. Heel vriendelijk en deskundig contact. Ik zou een ieder dit bedrijf aanraden.

Stitou 2 februari 2017

Absoluut 100% positief over onze ervaringen met tegelhuis Montfoort. Voor een grootschalige verbouwing in onze woning hebben wij zowel vloer- als wandtegels gekocht. Diverse tegelleveranciers bezocht, maar nergens zo goed geholpen als bij Tegelhuis montfoort. En dan waren de tegels (exact dezelfde als elders bekeken) daar ook nog eens een stuk voordeliger! De verkoper heeft ons prima te woord gestaan, dacht met ons mee, kwam met nuttige adviezen en een wijziging in onze bestelling achteraf was absoluut geen probleem. Bij zowel telefonisch als email contact werd er telkens snel gereageerd en de levertijden waren ook zeer redelijk. Er staan nog wat verbouwingen op de planningen voor de tegels zullen wij zeker weer naar Tegelhuis Montfoort gaan! Het is voor ons een eindje rijden, maar dat is het zeker waard.

Hans van der Linden 2 februari 2017

We zijn goed geholpen er werd geen druk uitgeoefend om perse te verkopen We kochten zonder kleurvoorbeeld van aanrecht, kastjes e.d. en dat had de verkoper liever niet. Maar alles past perfect bij elkaar. we hebben tegels voor op de keuken vloer gekocht. de tegelzetter Jaap van Klaveren is kundig en een prettige kerel

Irene 31 januari 2017

Tegelhuis Montfoort heeft een ruime keus aan keramische tegels, van alle A-merken. Tijdens een afspraak nemen ze de tijd om alle mogelijkheden door te nemen en geven handige tips en adviezen, bijvoorbeeld over verschil tegelmerken, keuze tegels, kosten tegelzetter. Ook een proeftegel mee naar huis is geen enkel probleem, ook niet als deze apart besteld moet worden. Je krijgt een duidelijke offerte, waarvan ook snel duidelijk is dat ze je de beste prijs bieden. Afwikkeling van gebroken tegels en verrekening is voldoende.

fam lukken 30 januari 2017

Wij hebben de Refin Mansion tegels gekocht bij Tegelhuis Montfoort. Diverse offertes bij hen gevraagd voor we tot deze keuze zijn gekomen en altijd snel reactie en goede prijs. Levering was ook prima. Zeer tevreden!

Marco 30 januari 2017

Houtlook vloertegels voor woonkamer en badkamer daarnaast wandtegels badkamer en toilet. Men neemt ruim de tijd om met de klant tot een goed advies te komen. Opmerking badkamerinstallateur. Mooie goede en rechte tegels. Levering op afgesproken dag.

M. Mulleners 17 januari 2017

Tegelhuis Montfoort verkoopt prachtige tegels met een goed advies en voor een eerlijke prijs. De communicatie hebben we als heel prettig ervaren en het advies was goed bij zo'n moeilijke keuze. Verder hebben ze heel veel tegels in hun moderne showroom om te kunnen laten zien, dit is zeker belangrijk bij de keuze.

Claudia v. Berkel 22 december 2016

We zijn echt super te spreken over de keuze, hulp en service! Professionele medewerkers en snelle reactie op vragen. Wij bevelen Tegelhuis Montfoort aan bij familie en vrienden. Hier kunt u gerust naar toe indien u voor kwaliteit gaat.

Marieke 8 december 2016

Zeer tevreden over de service van Tegelhuis Montfoort! Er werd door Ali Fizazi uitgebreid de tijd genomen om onze wensen door te spreken, op een zeer vriendelijke en klantgerichte wijze. Ook wanneer er vragen of wijzigingen waren vanuit onze kant, wat regelmatig gebeurde, kwam er direct of dezelfde dag nog een reactie. We zijn erg blij met ons resultaat, de badkamer. Absoluut een aanrader Tegelhuis Montfoort!

Versteeg 4 december 2016

Voor de verbouwing van onze winkel hebben wij een vloer uitgezocht bij tegelhuis Montfoort. Goed advies, helderheid wat betreft prijs en prima kwaliteit. Voor ons was belangrijk dat gemaakte afspraken voor levering etc goed nagekomen werden. Hierin hebben wij tegelhuis Montfoort als zeer betrouwbaar ervaren!

Rini 3 december 2016

Supersnelle reacties op vragen en zeer goede ondersteuning!

LH 26 november 2016

Ik zou een heel verhaal kunnen vertellen om ssn de verplichte 200 tekens te komen, maar dit is zo'n saaie leverancier waar alles goed gaat. Afspraken gewoon nakomen. Een verademing. Alles klopte. Van prijs tot en met aflevering.

Debby 11 november 2016

Tegels gekocht met bijzondere afmetingen 80 x 160 bij Tegelhuis Montfoort. Vriendelijke eigenaar en personeel. Goede service. Er werd goed meegedacht voor de juiste materiaal en kleur keuze. Zeer aan te raden om uw tegels bij Tegelhuis Montfoort te kopen.

Annemieke Teule 3 november 2016

We hebben een prachtige tegelvloer: betonlook voor beneden en houtlook voor boven gekocht. Prijs/kwaliteit is heel goed. Uitstekende adviezen gekregen, er werd ruim de tijd genomen om de juiste keuzes te maken, ook wat betreft de voegkleur etc. Ik raad dit bedrijf iedereen aan!

K. van der Werff 28 oktober 2016

Zeer klantvriendelijk, goed geholpen, goed meegedacht, zeker toen het een paar keer tegen zat. Men gaat door totdat de klant tevreden is. Men gaat er voor, zelfs tot aan je huis met bezorgen van spullen, die men tijdelijk niet hebben.

Gaastra 11 oktober 2016

Wij hebben onze badkamer in eigen beheer verbouwd en waren wij blij verrast dat wij in de showroom van Tegelhuis Montfoort zo goed en vakkundig werden geholpen. Dit in tegenstelling tot andere showrooms waar wij min of meer werden genegeerd omdat wij niet door een aannemer of architect waren gestuurd. Levering van de materialen was ook keurig volgens afspraak, klein minpuntje was dat er te weinig wandtegels waren berekend en te veel vloertegels, maar gelukkig werd er vlot nageleverd.

familie Koot 20 september 2016

Na verschillende zaken afgelopen te hebben zijn we bij Tegelhuis Montfoort geslaagd, zijn hier goed geholpen. De tegels gingen we zelf leggen, bij vragen konden we ook bij hen terecht. Zijn heel blij met het eind resultaat.

T. Oswald 20 september 2016

Mooie collectie een nette prijs. Zelfs beter dan bij een grote concurrent in de regio's........ Levering keurig conform de afspraak. Ook de met het bedrijf samenwerkende tegelzetter heeft voortreffelijk werk geleverd.

Jeffrey J 13 september 2016

Ik heb eerst sample tegels aangevraagd, deze kon ik al gauw ophalen. Vervolgens ook besloten om de tegels hier te kopen. Ik ben goed en vlot geholpen en de gemaakte afspraken worden netjes nagekomen.

D. Luimes 6 september 2016

Kronos prima materia cemento gekocht voor woonkamer en badkamer. Erg mooie, stoere tegel. Nu willen we het uitbreiden met de outdoor tegel voor de veranda in dezelfde kleur. Reageren snel, vakkundig, goed advies, servicegericht, geduldig.

De koster 5 september 2016

Telefonisch,mail of showroom kontakt.alles even correct en snel. Goeie adviezen en keurige levering. Zeer scherpe prijs en onze kronos blautech modder 80x80 is een schitterende tegelvloer geworden. Bedankt ook voor het voegkleuradvies. Zeer positief!

Jeroen Noort 3 september 2016

Tegels voor een oppervlakte van 80m2 in de woonkamer is een belangrijk punt bij een nieuwbouwhuis. We hebben hier dan ook veel tijd aan besteed. Tegelhuis Montfoort heeft ons hier goed mee geholpen, zoals logistiek, informatie over tegels leggen, maar ook tegels mee naar huis nemen om te kijken hoe het zit met kleurverschil bij lichtinval. Ik kan Tegelhuis Montfoort zeker aanraden.

van der Vaart 31 augustus 2016

Zeer goede service alles opt tijd geleverd en ook de nabestelling was snel binnen! Al met al zeer tevreden. Bij andere zaak werd aangegeven dat de door ons gewenste tegel niet meer geproduceerd werd en THM kon gewoon leveren. en dat tegen een zeer concurrerende prijs.

De wagter 30 augustus 2016

Wij zijn erg tevreden over het contact en het advies. De levering is conform afspraak gedaan en bovenal zijn de tegels prachtig. We krijgen alleen maar complimenten en dat zegt genoeg. Een volgende keer zou ik zeker weer bij hen gaan.

F. Kass 30 augustus 2016

Wij zijn erg goed geholpen door de medewerkers van tegelhuis montfoort. De tegels tonalite arabesque silk piombo voor mijn keuken besteld en ze staan erg mooi in onze keuken! Hartelijk bedankt! Ik raad dit bedrijf zeker aan.

Marja Touw 17 augustus 2016

Alleen telefonisch contact gehad, maar ook dan wordt je zeer correct behandeld en het vertrouwen was er meteen wij wisten precies wat we wilden hebben dus dat maakt het wel makkelijker. Keurig op tijd geleverd volgens afspraak en zeer tevreden over de vloer. Ook prijstechnisch was Montfoort de beste.

A.Schutter en S.Y. Schutter 11 juli 2016

Wij zijn zeer tevreden,absoluut een goede service, Bereidheid tot hulpzaamheid, hoeft niet te lang te wachten op antwoorden op je vragen per email, telefonisch goed te bereiken. Ook advies op ervaringen en Buitengewoon tevreden over de tegels zelf! Zal ze een ieder aanraden.

Jordi Smit 2 juli 2016

Wij hebben onze tegels na uitvoerig overleg en advies gekocht bij tegelhuis Montfoort. We hebben de tegels laten leggen door onze eigen tegelzetter, ondanks het aanbod vanuit tegelhuis Montfoort. Wij hebben tot op de dag van vandaag geen spijt van onze aankoop, echt een topvloer!

Hut de Zeeuw 30 juni 2016

Uitstekende service en bereikbaarheid, ook toen wij tijdens het werk een tekort aan tegels bleken te hebben, hebben ze ons snel en fantastisch geholpen zodat wij alles op tijd hebben kunnen afronden. Nogmaals dank voor de plezierige samenwerking !

Rob 29 juni 2016

Tegels van 2 verschillende merken gekocht voor een badkamer renovatie. Beiden zeer scherp geprijsd. De tegels uit Italie waren iets vertraagt maar omdat de lever datum ruim genomen was vóór het plaatsen nog altijd op tijd. Zeer tevreden. Pluim voor het team van Tegelhuis Montfoort

Kees van Rooijen 28 juni 2016

Naast een prachtige en unieke collectie tegels, waaronder onze eigen keuzen van liefst 1,20x1,20 meter, ook topservice. Snel, goed bereikbaar, professioneel. Met name zeer fijn als niet alles in 1 keer perfect is. We hebben net een complete verbouwing achter de rug en de ervaring met Tegelhuis Montfoort springt hier positief bovenuit.

Ad Oomes 22 juni 2016

Ik heb 100 M2 vloertegels gekocht en laten bezorgen en alles is prima volgens afspraak verlopen. Ook tijdens de aankoop ben ik op een uitstekende manier geholpen en zou nu ook andere aankomende kopers adviseren om minimaal bij Tegelhuis Montfoort langs te gaan.

Abrahamse 21 juni 2016

Tegelhuis Montfoort levert goede service - we hadden tegels besteld in verschillende kleuren. Die werden heel snel geleverd, toen pas later bleek dat er twee dozen met de verkeerde kleur bij zaten werden die meteen vervangen.

Philip 20 juni 2016

Vorig jaar hier onze tegels aangeschaft voor onze nieuwbouwwoning. Alles verliep naar wens tot het moment dat de vloer gelegd was. Er bleek een productiefout in een deel van de tegels te zitten waardoor het leek alsof er een soort golfjes in de tegel zaten. Dit was niet zichtbaar voor het leggen. Direct nadat we de klacht bij Tegelhuis hadden neergelegd werden we direct serieus genomen en zijn ze komen kijken naar het probleem. Hierna hebben ze nieuwe tegels geleverd en een tegelzetter ingeschakeld die alle foute tegels mooi heeft vervangen. Bedankt voor de goede service! Er kan altijd wat fout gaan, als het maar goed wordt opgelost.

Tom 11 mei 2016

Wij hebben bij Tegelhuis Montfoort vloertegels en wandtegels besteld van twee verschillende merken. Deze werden niet samen geleverd maar door twee aparte leveranciers. Alle contact verliep via mail, wij hebben de showroom niet bezocht. + De tegels werden telkens zeer goed verpakt geleverd; + de vooropgestelde leverdata zijn correct; + alle mailverkeer verliep uitermate snel; + de prijzen zijn inderdaad zeer scherp. (-) Door de bestelling van twee verschillende merken werden er twee keer leveringskosten aangerekend. Dit werd op voorhand wel duidelijk meegedeeld. Door de lage productprijzen waren de leverkosten tevens makkelijk te verteren.

Patrick 3 mei 2016

Gebouw/Locatie: Makkelijk te bereiken en het licht in de verkoop ruimte is perfect zodat je niet verrast bent als je thuis met de tegel zit met een andere licht inval. Advies: goed en doordacht zowel wat de tegels betreft als de voeg. Prijs: goed en concurrerend Levering: flexibel en zonder gedoe !

A. van Roekel 30 april 2016

De mooie showroom en de nette ontvangst zijn een prettig begin. Ze denken vervolgens goed mee en geven goed advies. De levering van de tegels verloopt vervolgens conform planning. Tegelhuis Montfoort komt zijn afspraken na. Een echte aanrader!

Evelyn Overvliet 28 april 2016

Uitstekend geholpen, goed en eerlijk advies. Handelen snel en accuraat. Daarbij zijn de prijzen echt heel scherp! We zijn nu heel blij met de vloertegels in de woonkamer, de toiletten en de badkamertegels. Een heel mooi resultaat!

Kevin 27 april 2016

Wij hebben zeer goede ervaring met tegelhuis Montfoort, Snelle reactie op onze aanvraag, gelijk goede prijs zonder gelijk te onderhandelen. Daarnaast ook nog eens snelle levering en goede feedback over het leggen van de tegel.

Natalie 19 april 2016

Tegelhuis Montfoort heeft ons uitstekend geholpen in het uitzoeken en leveren van tegels voor onze badkamer. Ze hebben actief met ons meegekeken naar de mogelijkheden, hebben ons geadviseerd in de kleur van de voeg (hadden we zelf nooit over nagedacht) en konden heel snel leveren. Superservice en prettig contact!

K. Dijkstra 20 maart 2016

Na heel lang zoeken hebben wij bij Montfoort bij toeval de juiste vloertegel voor de juiste prijs gevonden. Alles is netjes op tijd geleverd. De service en het advies in de winkel was prima. De verdere afhandeling ook allemaal netjes en op tijd. Kort om heel tevreden.

Jeroen 16 maart 2016

Goede service, van het begin bij de keuze tot en met de levering. ook de prijs was erg goed. Het advies bij het begin over de tegelkeuze is erg fijn. Inmiddels zijn de tegels geplaatst en we zijn erg tevreden over het resultaat!

W. Diepenbroek 15 maart 2016

Erg prettige ervaring met dit bedrijf. Goed advies bij het maken van de keuze van tegels voor de badkamer, keuken en gang. Kreeg mooie proeftegels thuis geleverd voor een vriendelijk prijsje, terwijl andere bedrijven dit niet konden waarmaken. Levering was keurig op tijd, prettige en vriendelijke communicatie zowel telefonisch als via de mail. Duidelijke offerte zonder poespas. Snelle nalevering toen we tegels tekort kwamen. Ik kan iedereen dit bedrijf aanbevelen.

Geoffrey 15 maart 2016

Showroom met een zeer uitgebreid assortiment qua vormen, kleur, design en afmetingen. Ik kreeg zeer goed advies mbt tot de kleuren, wat past mooi en kon de tegels ook naast elkaar leggen zodat ik al een goed beeld kreeg van het geheel.

Anton 15 februari 2016

Vier dozen Friese witjes van Albarello gekocht. Goede prijs en snelle levering. Achteraf kwamen we er een paar tekort en toen heeft Tegelhuis Montfoort er voor gezorgd dat ik die zelf bij de groothandel op kon halen. Klasse service.

H. Hendriks ( Duitsland) 14 februari 2016

Wij zijn zeer te spreken over dit bedrijf. Ze verdienen een pluim! Wij hebben hier een offerte aangevraagd, zeer snel een offerte ontvangen. Een eerlijk en betrouwbaar bedrijf, met vriendelijke medewerkers, zijn vakkundig, goed advies en uitstekende service. Ik kan iedereen dit bedrijf aanbevelen. Bij levering wat tegels gebroken (kan gebeuren tijdens transport), mail gestuurd en binnen no time nageleverd zonder problemen. De prijs kwaliteitverhouding is ook goed. De volgende aankoop zeker via dit bedrijf!

Frank Elfert 30 december 2015

Recentelijk hebben wij keramisch parket gekocht bij Tegelhuis Montfoort. Vanaf het eerste moment werden wij hier goed geholpen en was de prijs zeer scherp. Omdat wij aan het begin wat twijfelde over het formaat van de tegel hebben wij in totaal een stuk of 5 offertes laten maken bij Tegelhuis Montfoort. Dit is nooit een probleem geweest. Tijdens het nameten van onze bouwtekening bleek het Tegelhuis iets te weinig m2 berekend te hebben. Dit hebben ze direct hersteld zonder deze kosten op ons te verhalen. Aardige mensen die de gemaakte afspraken nakomen! De geadviseerde tegelzetter vanuit het Tegelhuis heeft ook vakwerk geleverd! Mocht wij ooit weer een Tegelvloer nodig hebben dan gaan wij hier zeker weer kijken

Gemiddelde score uit 72 ervaringen:

9.62

Webdesign: Creative Data