Last executed query was UPDATE content SET `contentCustom2` = '178', `contentCustom3` = '9.55' WHERE contentID = '50'
Update succesful

Reviews ingeladen van Qasa.nl

Beoordeling

5 mei 2024

"Uitermate tevreden"

Ik heb bij Tegelhuis Montfoort Kronos tegels gekocht. Via internet heb ik hun adres gevonden. Aanvankelijk met enig achterdocht waarom de tegels (veel) goedkoper dan elders waren. Maar na een showroombezoek was ik helemaal om. Uitermate vriendelijk en vakkundig personeel. Hebben verstand van zaken. Geven goede adviezen. Van tegels, maar ook van tegelzetten. Kopen rechtstreeks van de fabriek in. Levering precies op het vantevoren aangegeven tijdstip. Ze bellen na of alles goed is geaan. Ik kan geen negatieve dingen opnoemen!

Ed Nuijtinck

Beoordeling

3 mei 2024

"Erg tevreden"

Een prettige en nette winkel met een mooie showroom! We hebben fijn contact gehad met Ali, hij is kundig en denkt graag met je mee, bij Montfoort zetten ze het extra stapje qua service. We zijn erg tevreden met de tegels en het geleverde tegelwerk.

Melanie

Beoordeling

4 april 2024

"Fantastische service"

Ruud, Ali, Khalid en Gigi wat een fantastische service gerichte eenheid. Vanaf het begin geholpen met het maken van een keus voor tegels door Ruud. Het plan van leggen wordt gemaakt door Khalid, de uitvoering gedaan door Gigi. 85 pakketten van 40 kg per stuk zijn gemaakt tot een in detail gemaakte tegelvloer. Hulde voor deze mensen.

Ashley

Beoordeling

20 maart 2024

"Een fijn bedrijf"

Mooie spullen en erg fijne communicatie. Denken ook fijn mee met ideeën/mogelijkheden.

Linda

Beoordeling

19 maart 2024

"Uitmuntend"

In januari 2024 hebben wij een nieuwe keuken uitgezocht. Vanwege de vorm moest de vloer ook worden aangepast. En omdat we dan toch bezig zijn, moet er direct ook maar vloerverwarming komen op de hele begane grond. De tegels hebben we voor een eerlijke prijs gevonden bij Tegelhuis Montfoort. We zijn daar goed geholpen door Ruud. Via het Tegelhuis zijn we in contact gebracht met CRD Montage uit Gouda. Zij zouden alle werkzaamheden op zich nemen. Dus: • Verwijderen oude vloer (parket in de woonkamer, tegels in de keuken het toilet en de hal) • Verwijderen twee radiatoren • Frezen van de leidingen voor de vloerverwarming • Aanbrengen van het verdeelstation voor de vloerverwarming inclusief de blijvende radiatoren. • Tegelen en voegen van de totale begane grond Ik vond het best een spannend avontuur, omdat het allemaal in lijn moest lopen met de planning van de nieuwe keuken. Vooraf is Khalid gekomen om te beoordelen hoe moeilijk het zou zijn om de oude vloeren te verwijderen. En gelukkig kon zijn ploeg wat eerder met de klus beginnen. Het verwijderen van met name het gelijmde parket bleek een zware klus, maar alles lukte binnen de geplande tijd. Door de zware machines was de vloer pokdalig geworden en moest deze eerst geëgaliseerd worden voordat het frezen kon beginnen. Dat frezen en het leggen en installeren van de complete warmtepomp installatie gebeurde in één dag. Nadat de leidingen van de vloerverwarming waren gefixeerd en de verdeelunit was geïnstalleerd kon er met het tegelen worden begonnen. Als laatste werden de tegels gevoegd. En na het voldoende uitharden van de voegen werden de tegels schoon gemaakt. Khalid en zijn rechterhand Gigi zijn vriendelijk en goed bereikbaar. Positief vond ik dat ze regelmatig belden en niet alles per app afhandelden. Het zijn harde werkers die zich nauwelijks tijd gunnen voor koffie of thee. Op het werk werd spaarzaam een momentje genomen om een sigaret op te steken. Ik heb de mensen nauwelijks met hun mobiele telefoon gezien. Alle werkzaamheden zijn uitmuntend en naar volle tevredenheid uitgevoerd.

T. Kuipers

Beoordeling

15 december 2023

"Super blij en tevreden"

Voor de 2e keer weer onze plavuizen hier gekocht. Prettige mensen, goed advies, breed assortiment en scherp geprijsd. Nu wederom super tevreden en geweldig gelegd door CRD montage. Super blij en tevreden!

Pascal

Beoordeling

25 november 2023

"Goed advies en levering keurig op tijd"

Nadat wij tijdens een bezoek aan de showroom onze wensen kenbaar hebben gemaakt zijn we goed geadviseerd en kwam de levering keurig op de afgesproken tijd. Ook de nalevering van extra tegels kwam keurig in orde. De medewerkers van het Tegelhuys zijn behulpzaam en vriendelijk.

Hans

Beoordeling

15 september 2023

"Goed advies en goede aftersales"

Diverse zaken afgelopen maar uiteindelijk bij dit bedrijf geslaagd! Vriendelijk geholpen, goed advies en goede aftersales!

R van der Kroon

Beoordeling

7 september 2023

"Super geregeld"

We hebben in mei vloerverwarming en een nieuwe tegelvloer laten verzorgen door Tegelhuis Montfoort. Dit is allemaal super goed geregeld. Communicatie verliep soepel en alles is netjes optijd geleverd. We hadden 1 puntje van aandacht, maar dit is ook allemaal volledig na tevredenheid geregeld. Ik raad dit bedrijf zeker aan.

Robin spruijt

Beoordeling

1 september 2023

"Tegels met mooie natuurlijke kleuren"

Meneer van Vliet heeft door zijn ervaring en vakkennis ons zeer goed geadviseerd. Toen bleek dat van onze keuze niet alle kleuren (logisch) in de winkel aanwezig waren heeft hij het toch kunnen regelen dat we 3 dagen later ze wel konden zien en voelen. Afgelopen week hadden we ons eerste feestje thuis en iedereen had het over de tegels; Rex Ardoise, mooie natuurlijke kleuren met reliëf. Vooral als de verlichting van de spiegel aan staat geeft dit een nog sjiekere warme uitstraling.

C.G. van der Meijden

Beoordeling

29 augustus 2023

"Onwijs tevreden"

Onwijs tevreden van begin tot eind ! Vanaf het moment dat wij contact opnamen, heel vriendelijk en snel geholpen. Dit bedrijf is zeer professioneel! Tegels spoedig en netjes geleverd. Gezorgd voor een tegelzetter, waardoor onze vloer nu keurig en strak ligt. Wij bevelen tegelhuis Montfoort ten zeerste aan !

J.Oudbier

Beoordeling

21 augustus 2023

"Heel erg tevreden"

Na enige tijd zoeken naar een mooie vloer voor ons balkonterras kwamen we uit bij het Tegelhuis. We troffen een grote keuze aan mooie tegels aan. We werden door Ruud over alles heel goed geadviseerd en hebben zeker ook gelet op de prijs kwaliteit hier onze tegels gekocht. Alles werd goed en op tijd aangeleverd. Ook het leggen zelf werd door vakmensen o.l.v. Khalid gedaan! Over het eindresultaat zijn we heel erg tevreden!

Pieter Gilden

Beoordeling

8 augustus 2023

"Erg blij met de tegels"

Fijne persoonlijke service mogen van de heren van tegelhuis Montfoort. Denken erg mee zijn zeer kundig en goed bereikbaar. Tegelhuis heeft een mooi assortiment tegels. Wij hebben onze badkamers en toiletten en de tegels voor onze tuin afgenomen waar wij erg blij mee zijn.

Mohamed

Beoordeling

28 mei 2023

"Ze doen precies wat ze beloven"

Medewerkers zijn betrokken en kundig. Kwalitatief goede tegels en bijhorende materialen. Tegelhuis Montfoort doet precies wat ze beloven. Zeker een aanrader.

Javier

Beoordeling

20 mei 2023

"Zeer tevreden"

Zeer tevreden. Vakkundig advies, fijne communicatie en mooie producten.

Ralf

Beoordeling

9 mei 2023

"Het eindresultaat overtreft onze verwachtingen"

Wij zijn meerdere malen bij Tegelhuis Montfoort over de vloer geweest en uitstekend geholpen door Ali. Ali denkt met je mee, heeft geduld en bezit uitermate veel kennis. Na meerdere samples meegenomen te hebben hebben wij na advies de juiste keuze kunnen maken. Het eindresultaat overtreft onze verwachtingen en wat ons betreft kan je niet beter worden geadviseerd! Nogmaals bedankt Ali

Marc van Wijk

Beoordeling

14 maart 2023

"Het resultaat is prachtig"

Wij zijn erg goed geholpen en hebben geen moment spijt gehad van onze keuzes. Alle tegels zijn netjes optijd geleverd en het resultaat is prachtig!

Pernille Kool

Beoordeling

13 maart 2023

"Erg tevreden"

Wij wilde in eerste instantie licht keramisch parket. In de winkel goed geadviseerd door Dennis en uiteindelijk gegaan voor de Piastrella Casa Oak 26,5 x 180. Een wat donkere en warme vloer met veel verschillende tinten. Ideaal voor een gezin met 5 kids en hond. Je ziet er minder op en combineert bij alles. Kortom blij met het advies. Verder duidelijke communicatie en alles netjes afgewikkeld conform afspraken. Erg tevreden!

Martijn

Beoordeling

12 februari 2023

"Zeer blij met onze prachtige visgraatvloer"

Vriendelijk geholpen door Dennis, showroom een goede keuze kunnen maken. Contact was steeds prettig, ook met de collega van Dennis. Het leggen zelf door CRD Montage verliep zoals afgesproken, snel, netjes, correct en naar tevredenheid. De mannen hebben hard en netjes gewerkt. Wij zijn zeer blij met onze prachtige visgraatvloer.

Peter en Nancy Haan

Beoordeling

7 februari 2023

"Een prachtige vloer"

Prachtige vloer- en wandtegels voor onze ensuite badkamer gekocht, zeer blij mee! Zeer vriendelijke behulpzame medewerkers.

Sandra Teekens

Beoordeling

26 januari 2023

"Een schitterende vloer"

We zijn goed geïnformeerd en geadviseerd door Dennis. Uiteindelijk hebben we een schitterende keramisch parketvloer gekocht. Voor de woonkamer hebben we een wat kleiner formaat plank in visgraatmotief laten leggen. Voor de bovenste verdiepingen hebben we dezelfde tegel gekozen maar grotere planken. Het is een investering, maar het is het meer dan waard!

Rogier van Dodewaard

Beoordeling

12 januari 2023

"Bedankt voor de goede service"

We zijn zeer tevreden over Tegelhuis Montfoort. Ze hebben een groot assortiment aan tegels. Ze reageren snel op vragen via de e-mail en Ruud kwam zelfs nog even een sample bij ons thuis brengen zodat we de tegel op ons gemak konden bekijken. De kwaliteit van de geleverde tegels is echt super. Ruud en Ali bedankt voor de goede service!

Emmie

Beoordeling

12 januari 2023

"Trots op onze vloer"

Wij waren nog zoekende wat voor vloer en in welke vorm wij hem wilde leggen. Na uitleg van de indeling en grote van onze woning en wensen werden wij super goed en vriendelijke geadviseerd. Tot op de dag van vandaag zijn wij super blij en trots op onze vloer. Nogmaals bedankt.

Fransen

Beoordeling

6 januari 2023

"Goed en prettige geholpen"

Ik heb bij hun al mijn tegels besteld, op advies van tegel en stucbedrijf ricardo van den hoek, ik werd hier prettig geholpen en wisten ons ook goed te helpen aan een passende tegel de keuken tegels zouden misschien later komen maar deze werden alsnog op de afgesproken dag geleverd met een aparte zending. Netjes ingepakt en een belletje of alles goed was aangekomen. Volgende keer als wij tegels nodig hebben gaan wij daar zeker terug. Bedankt voor de klant vriendelijkheid

Angus balk

Beoordeling

4 januari 2023

"Tevreden met de service"

Goed geholpen ook na dat er een paar tegels stuk waren bij levering meteen nieuwe toe gestuurd gekregen.

Smallenburg

Beoordeling

17 november 2022

"Afspraken worden nagekomen"

Mooi assortiment tegels, keuze gemaakt! Afspraken worden nagekomen, snelle reactie op vragen en uitstekende service! Zeker een aanrader!

Jeroen Heijkoop

Beoordeling

13 september 2022

"Uitstekende ervaring"

Tegelhuis Montfoort beschikt over een ruime selectie design tegels. Wij zijn in de winkel goed en vriendelijk geholpen bij het maken van een keus en gaandeweg het leverproces vlot en goed geholpen bij vragen. Wij hebben dan ook een uitstekende ervaring met dit bedrijf!

Alinda Veneboer

Beoordeling

12 augustus 2022

"Goed advies"

Fijn dat we 2 stalen mee mochten nemen. Dat hielp enorm omdat de lichtval thuis toch anders was. Daarom viel de keuze toch op meer donkergroen. Goed advies gekregen. Levering was snel en netjes.

Maaike

Beoordeling

28 juli 2022

"Levering volgens afspraak"

Goed bedrijf, klantgericht, deskundig en ik had breuk bij mijn levering en het werd direct geregeld. Levering ook volgens afspraak.

Marieke van Gijtenbeek

Beoordeling

24 juli 2022

"Verkeerd advies voor wat betreft monteurs"

De keuze bij Tegelhuis Montfoort is geweldig en de service in principe goed. Er waren wel erg veel tegels berekend voor de badkamer, die Tegelhuis Montfoort in principe niet terugneemt, maar ze zijn wel schappelijk in prijs. Waar Tegelhuis Montfoort bij mij helaas punten verliest, is de aanbeveling van CRD Montage voor het leggen, want dat was een grote nachtmerrie. De kwaliteit van het werk was wisselend en hoewel Khalid en zijn medewerkers reuze aardig zijn, bleken ze uiteindelijk niet betrouwbaar of geloofwaardig: ik heb alle excuses inmiddels wel gehoord en heb nu na weken totale stilte de moed opgegeven. Heel erg jammer! Tegelhuis Montfoort is prima, maar vermijd CRD Montage!

Sophie Oosterwijk

Beoordeling

3 juli 2022

"Service is top"

Wij zijn heel positief over dit bedrijf. Ze denken met je mee en de service is top. Als we weer gaan verbouwen en hebben tegels nodig, dan komen we zeker terug bij dit bedrijf terug. Dus aarzel niet en ga bij dit bedrijf langs!

Petra Meijer

Beoordeling

21 juni 2022

"Zeer tevreden"

Wij gingen naar Tegelhuis Montfoort om "een kijkje te nemen". De professionele advisering door Dennis deed ons besluiten de aankoop te bevestigen. Tegelhuis Montfoort bracht ons ook in contact met de tegelzetter/stukadoor, Ricardo. We zijn zeer tevreden en ons huis is een plaatje geworden.

Pham

Beoordeling

18 mei 2022

"Tegels voor de badkamer"

Wederom weer tegels besteld bij het tegelhuis, ditmaal voor de badkamer. Wederom weer top geregeld!

Dennis

Beoordeling

4 mei 2022

"Prima service"

Mooie tegels voor de badkamer en toiletten uitgezocht bij Tegelhuis Montfoort. Goed geholpen, een prima service en het resultaat mag er zijn!

Ageeth Eijkelboom

Beoordeling

12 april 2022

"Aankoop keramiek"

Groot assortiment, snelle levering tegen eerlijke prijzen. Goede ondersteuning bij kiezen van de juiste keramiek en toebehoren.

Tjeerd

Beoordeling

10 april 2022

"Tegels voor onze badkamer"

Fijne winkel, waar toendertijd op afspraak gewerkt werd. Er werd voldoende tijd voor ons genomen en we werden goed geïnformeerd. Levering zoals afgesproken en kwaliteit van producten voldoende. Wij kochten tegels voor onze badkamer. Contact via mail verloopt snel en duidelijk.

Marenthe Bontenbal-Mebius

Beoordeling

15 maart 2022

"Prima begeleiding"

Prima begeleid in de keuze van onze vloer. Zowel voor de tegels als de voeg. Levering verliep geheel volgens plan en was makkelijk te volgen via de linkjes. Nadat de vloer gelegd was, kwam onze adviseur zelfs het resultaat nog even bekijken. Nou wonen wij wel erg dichtbij, maar toch... erg attent.

Versluis

Beoordeling

3 januari 2022

"Echt een aanrader"

Tegels bekeken in de showroom, deze besteld en binnen korte leveringstijd geleverd. Alles keurig verzorgd en heel snel. Echt een aanrader voor mensen die iets aparts willen en goede service verwachten. Zou hier zeker weer bestellen mocht ik gaan verbouwen. Zal hen zeker aanraden bij iedereen.

Monique

Beoordeling

19 december 2021

""

Echt hele goede service! Er wordt goed meegedacht over de verbouwplannen en veel tijd gemaakt voor advies Regelmatig contact via de mail over levering. Hele traject als zeer prettig ervaren!

Bianca van Paassen

Beoordeling

19 december 2021

"Super geholpen"

Wij zijn super geholpen door Ronald. Het was lastig om een tegelvloer uit te zoeken en door de Covid19-maatregelen werd het er niet makkelijker op. Het was fijn dat we een sampleboek opgestuurd kregen en uiteindelijk konden we de vloer op locatie toch uitzoeken. De vloertegels zijn vakkundig gelegd door tegelzetter Riccardo en dat is uitstekend bevallen.

Familie van Hal

Beoordeling

7 november 2021

"Een aanrader"

Goede adviezen gekregen in de winkel. Na de bestelling wordt je uitgebreid geïnformeerd door zowel Tegelhuis als ook het transport bedrijf. Onze tegelzetter was enthousiast over de kwaliteit (rechte tegels, instructie op de doos en per doos een set Romaans verband) en wij zijn zeer tevreden over het resultaat. Echt een aanrader!

Desiree

Beoordeling

23 september 2021

"Bedankt"

Na een tegenslag in m'n leven heeft Tegelhuis Montfoort z'n geduld getoond en zijn we tot een gezamenlijke oplossing gekomen. Dankjewel Ronald voor je geduld, begrip en fijne afhandeling. Ik kan niets anders zeggen dan vanaf binnenkomst het advies, meedenken en prijsstelling top is geweest. Ik kom zeker bij jullie terug op een mooier moment in m'n leven, team Montfoort Dankjulliewel in alles wat jullie hebben gedaan!

Sander

Beoordeling

18 september 2021

"Alles was top"

Snelle reactie bij vragen, veel informatie, zeer vriendelijke verkopers, snelle, nette en duidelijke levering, kortom alles was top!

Biki

Beoordeling

5 september 2021

"Bedankt"

Zeer tevreden! Dankzij tegelhuis Montfoort hebben wij onze droomvloer van zeer hoogwaardige kwaliteit! Ideaal met kids en een hond (zeer krasbestendige), dweilen was nog nooit zo fijn! Ronald staat achter zijn product en heeft ons erg goed advies gegeven! Bedankt!

Maxime

Beoordeling

30 augustus 2021

"Goede service"

Snelle reactie op vragen. Nette prijzen en goede service.

Gert de Vos

Beoordeling

15 augustus 2021

"Prachtige terrazzo tegels"

Prachtige terrazzo tegels gekocht bij Tegelhuis Montfoort. Goede, vriendelijke en snelle service en communicatie. Erg tevreden!

L. Werners

Beoordeling

15 augustus 2021

"Topzaak"

Vakkundige medewerkers. Denken mee. Behulpzaam. Topzaak. Maken even tijd voor je ondanks grote drukte.

Simon Bakker

Beoordeling

6 augustus 2021

"Super service"

Onze vloer gekocht en laten leggen via dit bedrijf. We hebben een geweldige white wash visgraat vloer laten leggen. Tegelzetbedrijf is enorm klantvriendelijk. Een aantal weken na het leggen van de vloer, namen ze de overige pakken tegels terug en werd zeer snel een bedrag gecrediteerd. Super service!

Monique heemskerk

Beoordeling

20 juli 2021

"Ontzettend blij"

Ontzettend goede service en een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. We hebben circa 220 m2 keramisch parket besteld. Ten eerste zijn ze een van de goedkoopste. Daarnaast een mooie showroom met vakkundig personeel. Nadat onze vloer gelegd was door een door onszelf gekozen aannemer, was helaas de cementsluier niet op tijd verwijderd. Na contact met Tegelhuis Montfoort kregen we goede tips en een telefoonnummer van een schoonmaakbedrijf. Die hebben in 1 dag alle vloeren in het hele huis grondig gereinigd. Geen vlekken c.q. Cementsluier meer te zien. We zijn ontzettend blij met onze mooie vloertegel!

Laurens

Beoordeling

20 juli 2021

"Decor tegel voor toilet"

Mooie showroom met veel keus aan tegels. Vriendelijke medewerkers en snelle service. We hebben een mooi decor tegel gevonden voor de achterkant van het toilet.

Henriette & Ernst

Beoordeling

15 juni 2021

"Zeer goede ervaring"

Zeer goede (meerdere) ervaringen met dit Tegelhuis. Hele goede service: een tegel even meenemen naar huis om te kijken hoe het daar staat, kan altijd en er wordt steeds prima meegedacht over mogelijke opties. De communicatie is echt uitstekend: op e-mails wordt steeds snel gereageerd en altijd bijzonder vriendelijk. Mocht ik nog eens tegels nodig hebben, dan zal ik ze zeker hier bestellen

Annette

Beoordeling

14 juni 2021

"Prachtige badkamertegels"

We zijn tijdens de lockdown op internet bij tegelhuis Montfoort terecht gekomen, prima geadviseerd en hebben prachtige CESI badkamertegels besteld. De begeleiding en aftersales waren prima en de materialen zijn binnen de gestelde levertijd geleverd tegen een goede prijs.

John Huyzers

Beoordeling

14 juni 2021

"Goede ervaring"

Goede ervaring. Snelle reacties. Goede service. Alles keurig op tijd geleverd en tegels van prachtige kwaliteit!!

Anite

Beoordeling

10 juni 2021

"Een aanrader"

Wij hebben hier de tegels voor onze woonkamer en badkamers gekocht. Goed geholpen en alles duidelijk. Levering ook dik in orde, zelfs toen wij paar tegels extra nodig hadden werd er alles aan gedaan om dit zo snel als mogelijk voor elkaar te krijgen en dat is gelukt en dus overall een aanrader!

Frans

Beoordeling

7 juni 2021

"Vakmensen"

Zeer goede ervaring met Tegelhuis Montfoort. Snelle en duidelijke communicatie over onze bestelling en ze denken nog echt met je mee. Het leggen van de tegels hebben wij via Tegelhuis Montfoort door CRD montage laten verrichten. Zij zijn ook een aanrader: vakmensen die perfect werk afleveren.

M. van der Vos

Beoordeling

5 juni 2021

"Super service"

Door corona konden wij niet naar de showroom onze tegels uitzoeken maar door de super service nam een medewerker ons digitaal mee en konden wij onze juiste keuze maken.

Annette Wolf

Beoordeling

15 mei 2021

"Prachtige tegels"

Wij hebben prachtige tegels gekocht bij het Tegelhuis in Montfoort. Elke dag zijn we er weer gelukkig mee! :)

maria

Beoordeling

14 mei 2021

"Aanbeveling"

Wij bestelden vloertegels en wandtegels voor de verbouwing van de begane grond en toilet. De tegels zijn in perfecte staat geleverd, precies volgens planning. De communicatie met Ronald van Tegelhuis Montfoort verliep zeer prettig en zij maakten een scherpe offerte. Wij bevelen daarom Tegelhuis Montfoort van harte aan.

Ruud Weerts

Beoordeling

12 mei 2021

"Tevreden met grote tegels"

De informatie in de showroom was uitgebreid en goed toegesneden op onze vragen en wensen. De grote tegels passen prima in ons nieuwe huis. Bezoekers reageren heel positief op kleur en motiefje. Een volgende keer komende zeker weer naar tegelhuis montfoort, want ook de aftersales is prima.

Bert Vellekoop

Beoordeling

22 maart 2021

"Vloertegels Ceramica Magica Arte Marmoblack matt"

In coronatijd met sluiting van alle winkels heb ik online een offerte aangevraagd. Deze was snel binnen en met scherpe prijs. Na akkoord ben ik op de hoogte gehouden van voortgang en eenmaal binnen snel geleverd. Top service en goed bereikbaar!

Sabrina

Beoordeling

18 maart 2021

"Professioneel"

Fijn en professioneel geholpen. Na bezoek aan showroom snel offerte ontvangen, met heldere uitleg over werkwijze en voorwaarden. Levering op afroep ruim 3 maanden later ging probleemloos - betaling vond pas kort voor levering plaats. Het teveel aan tegels en onderhoudsmaterialen konden wij later teruggeven - terugbetaling volgde direct. Kortom, fijne, alerte en professioneel bedrijf waarmee het als consument prettig zaken doen is.

Gerard

Beoordeling

2 maart 2021

"Tegeltjes keukenwand"

Vanwege de mooie offerte onze tegeltjes aangeschaft via Tegelhuis Montfoort. Prettige mailwisseling. Vanwege coronaperikelen bij de Italiaanse fabriek wat langer moeten wachten dan gebruikelijk. Nu wachten tot onze tegelzetter weer tijd heeft maar dan kunnen we ongetwijfeld genieten van een super mooie keuken!

LC

Beoordeling

8 januari 2021

"Top hulp gehad"

Wij kwamen nog 1 tegel tekort om onze badkamer af te maken. Ik wist dat ze bij Tegelgroep Nederland nog 2 pakken hadden liggen. Nadat ik met Tegelhuis Montfort contact had opgenomen, de situatie uitgelegd had en hen gevraagd had om de tegel voor ons te bestellen was dit geen enkele probleem. Wij vinden Tegelhuis Montfort zeer klantvriendelijk. Dankzij hun hulp hebben wij ons badkamer af kunnen krijgen. Top gedaan!

Saida

Beoordeling

24 december 2020

"Prima ervaring"

Onze ervaring met Tegelhuis Montfoort is prima. We kregen bij het uitzoeken van onze tegelvloer goed advies en een legadvies op tekening, dat resulteerde in een prachtige vloer, uitstekend gelegd ook op advies van Tegelhuis Montfoort. De geleverde tegels zijn van uitstekende kwaliteit, en wat de prijs betreft die is ook goed! De service van Tegelhuis Montfoort is ook prima, als er vragen zijn wordt er alles aangedaan om de klant tegemoet te komen in het voordeel van de klant. We kunnen ook iedereen die een mooie tegelvloer wil uitzoeken Tegelhuis Montfoort in Waddinxveen aanbevelen! Corry en Guus

Guus Bierman

Beoordeling

26 oktober 2020

"Goede ervaring"

Ik zou graag mijn goede ervaring met Tegelhuis Montfoort willen delen. Helaas ging niet alles volgende de happy flow, maar uiteindelijk is alles perfect opgelost. Eind mei had ik een afspraak in Tegelhuis en had daarbij een mooie vloertegel besteld. Doordat het een persoonlijke afspraak was, was er uitgebreid tijd beschikbaar om al mijn vragen te kunnen beantwoorden. Bij mijn bezorging - kort na oplevering van mijn woning, eind juli, bleken helaas 8 van de 84 tegels gebroken. Helaas waren de tegels niet meer voorradig in de groothandel (ik had van Tegelhuis begrepen dat dit niet heel vaak voorkomt), waardoor nieuwe tegels uit Italië geproduceerd en geleverd moesten worden. Tegelhuis Montfoort heeft ervoor gezorgd dat de resterende tegels kosteloos werden nageleverd. Begin augustus kwam de tegelzetter Glenn Roodakker (van Ed Roodakker, geregeld via Tegelhuis Montfoort), en heeft daarbij mijn woonkamer zo veel mogelijk proberen te betegelen. Helaas bleken niet voldoende tegels te zijn om de ruimte onder trapkast geheel te betegelen. Nadat de tegels nageleverd waren, heb ik contact opgenomen met Tegelhuis, en vrijwel 1 minuut later kreeg ik hun toezegging dat het resterende deel kosteloos gelegd zou worden. Kort daarna heeft Glenn Roodakker het resterende deel gelegd, waardoor mijn gehele woonkamer nu compleet betegeld is. Ik ben zeer blij dat Tegelhuis Montfoort haar afspraken nakomt, en mijn probleem op een zeer goede manier heeft opgelost. Zeer prettig is dat Tegelhuis Montfoort zeer snel reageert, zowel per email als per telefoon (vrijwel direct opgenomen; geen lange wachtrijen). Zowel Tegelhuis Montfoort en Ed/Glenn Roodakker vond ik zeer fijn in de communicatie. Daarom kan ik iedereen Tegelhuis Montfoort aanraden.

Aron de Jong

Beoordeling

19 oktober 2020

"Mooie tegels"

Erg goede ervaring met Tegelhuis Montfoort. Mooie tegels en ze denken goed met je mee. Uiteindelijk mooie houtlooktegels bestelt met mooie bijpassende voeg. Ze reageren snel op vragen. Aanvulling ontvangen 20 oktober 2020: Aankoop is geleverd en gemonteerd. Montage heeft een ander bedrijf gedaan.

Willem van den Bosch

Beoordeling

19 oktober 2020

"Ervaring"

Ervaring met de bestelling en levering van tegels door Montfoort was prima. Wel was de tegel die we oorspronkelijk uitgezocht hadden niet meer leverbaar. Ervaring met de door Montfoort aangeraden tegelzetter Ed Roodakkers was minder goed.

wim smit

Beoordeling

16 juli 2020

"Goed resultaat"

Tijdens een uitprobeerbezoek meteen overtuigt geraakt van het aanbod van deze Montfoort mensen. Het resultaat is er ook naar. Dus een aanrader!

J.

Beoordeling

16 juni 2020

"Goede service en advies"

Zeer goed geholpen met een alternatieve tegel. Het geheel past goed en straalt rust uit. Precies wat we wilden. Dank voor de goede service en het advies. Eerdere ervaring van 31 augustus 2016: Zeer goede service alles opt tijd geleverd en ook de nabestelling was snel binnen! Al met al zeer tevreden. Bij andere zaak werd aangegeven dat de door ons gewenste tegel niet meer geproduceerd werd en THM kon gewoon leveren. en dat tegen een zeer concurrerende prijs.

R vd Vaart

Beoordeling

15 juni 2020

"Goed geholpen"

Goed geholpen door Ronald, uitgebreid de tijd genomen voor advies zonder druk om direct iets te kopen of te beslissen. Uiteindelijk mooi keramisch pakket gekocht van Starwood, de Tanzania Nut. Via Tegelhuis in contact gekomen met tegelzetter Miloud die veel werkt voor Tegelhuis, ook hij heeft mooi werk geleverd bij het leggen van de vloer. Aanrader om eens in Waddinxveen te gaan kijken als je op zoek bent naar mooie tegels en goede service!

Mark

Beoordeling

14 juni 2020

"Houtlook tegels"

Heb eerst verschillende winkels bezocht en was niet onder de indruk van de kennis en voorlichting. Bij toeval beland bij Tegelhuis Montfoort en heb daar houtlook tegels gekocht. Heb ervaren dat het loont om voor duurdere variant te kiezen. Ben zeer tevreden over de adviezen en service van dit bedrijf en uiteraard ook over het eindresultaat.

n voskens

Beoordeling

11 mei 2020

"Uitstekende service"

We wilden een tegel bekijken, maar deze was niet in de showroom aanwezig. Montfoorts medewerker heeft direct geregeld dat we een monster thuisgestuurd kregen. Binnen een paar dagen hadden we, zonder naar Montfoort te hoeven, de tegel. Een uitstekende service!

van der Keur

Beoordeling

20 april 2020

"Ruime keuze"

Hele mooie tegelvloer aangeschaft bij Tegelhui Monfoort! Ruime keuze en super service geleverd. Dachten heel goed mee, en toen bleek dat er een grote tegel gebroken was, werd er heel snel een nieuwe geleverd, zonder problemen.

Liesbeth Willemsen

Beoordeling

21 januari 2020

"Tegelaankoop"

Zeer goed en snel geholpen. Nette levering. Goede kwaliteit

Naomi Overgaauw

Beoordeling

21 januari 2020

"Van harte aanbevolen"

Voor ons appartement in Almere-Poort hebben we een stenen vloer gekocht, daarbij op een hele goede manier geholpen door Ruud de Water. Hij is zeer deskundig, geeft niet het gevoel jou "iets aan te smeren" en geeft je tegels mee om thuis te checken of de tegelvloer past bij het interieur. Ook na de levering is Ruud (of Ronald van Gemeren) bereid advies te geven; zij bieden een hele goede service en geven jou veel vertrouwen. Het assortiment is uitgebreid en van hoge kwaliteit, met vele nieuwe exemplaren, tegen een goede prijs. Afspraken worden volledig nagekomen. Van harte kan ik Tegelhuis Montfoort aanbevelen om een stenen vloer aan te schaffen! Andre

Andre Hoedt

Beoordeling

16 januari 2020

"Helemaal naar wens"

Mooie grote (60x60) tegels bij Montfoort besteld. De levering ging goed en de tegels zijn helemaal naar wens!

Shanna

Beoordeling

24 september 2019

"Aanrader dit bedrijf"

Wand en vloertegels voor de badkamer gekocht. Goed geholpen en goed geadviseerd . Ook de service is prima. Aanrader dit bedrijf

J van Dam

Beoordeling

15 september 2019

"Tegelvloer"

Tegels die niemand kon leveren kon dit bedrijf toch nog leveren. Hierdoor de tegelvloer van mijn moeder weer helemaal netjes kunnen maken. De tegels werden ruim op tijd geleverd en alles geheel volgens planning.

Tom

Beoordeling

17 augustus 2019

"Netjes gegaan"

Erg mooie keramische parket gekocht, zeer blij mee! Fijn is dat ze een breed assortiment aan voegkleuren hebben, hierdoor hebben wij nu de perfecte kleur voeg. Alles netjes op tijd geleverd.

Kristel Vesters

Beoordeling

13 augustus 2019

"Prachtig"

We hebben al in een vroeg stadium de keramische tegels uitgezocht. Een tegel (40 x 1.60 m) mee mogen nemen om thuis goed te kunnen kijken naar de kleur. Bestelling geplaatst en datum levering afgesproken. Vanuit Tghs Montfoort overleg over de toe te passen voeg. Ook Tc gehad met door tegelhuis geadviseerde legger.dit contact verliep prima. De vloer is prachtig gelegd en tegelzetter zelf ook tevreden over resultaat, ook binnen de afgesproken dagen gelegd. Advies hoe de tegels te behandelen.

Yvonne Timmer- Fortanier

Beoordeling

23 juli 2019

"Netjes"

Een tegelvloer,alles werdt netjes afgeleverd bij problemen bij het leggen van de tegels werdt er netjes overlegt de schoonmaak is ook keurig uit gevoerd

A de vroom

Beoordeling

7 juli 2019

"Erg goed"

Wij hebben hier onze tegels gekocht voor onze gehele woning. Zijn erg goed geholpen door Ali. Ook het email verkeer was erg goed. Ook een scherpe prijs. Zeker een aanrader !

Ferdi van Vliet

Beoordeling

26 mei 2019

"Vloer en wandtegels"

Wij hebben hier wand en vloertegels gekocht voor ons toilet. Kan alleen maar zeggen dat wij perfect zijn geholpen. Advies over de tegels en de levering waren uitstekend. Dus heeft u mooie tegels nodig en een goed advies: Tegelhuis Montfoort in Waddinxveen.

Rob Verkaik

Beoordeling

25 mei 2019

"Keramisch parket"

Prima geholpen met Kronos Woodside visgraat keramisch parket! Is mooi geworden vooral ook dankzij de tegelzetter die we via Tegelhuis Montfoort in de arm hebben genomen.

Anna Herrings

Beoordeling

23 mei 2019

"Keramische tegels"

Keramische marmerlook muur- en vloertegels gekocht bij Tegelhuis Montfoort, goede adviezen van hen gekregen, ik ben vriendelijk en vlot geholpen, ook nog voor een gunstige prijs. Het resultaat is een schitterende badkamer en een zeer tevreden klant!

Monique, Amsterdam

Beoordeling

20 mei 2019

"Vloertegels en wandtegels"

Vloertegels en wandtegels het toilet in 2018 en nu vloer- en wandtegels voor de badkamer. We zijn goed geholpen en zouden dit bedrijf graag aanbevelen.

R.W. Pesik

Beoordeling

18 mei 2019

"Tegelbestelling"

Voor onze nieuwbouw woning onze tegels besteld. Super vriendelijk personeel en levering conform afspraak. Ook bij bestelling was geen probleem.

Peter

Beoordeling

5 april 2019

"Zeker aan te bevelen"

We hebben houtlook tegels gekocht en betonlook tegels voor in de badkamer. Erg blij mee. Verder goed en helder advies gekregen. Zeker aan te bevelen

Joelle

Beoordeling

27 maart 2019

"Tegels"

We hadden een klein pak tegels nodig,en de aflevering ging prima. Toen bleek dat we nog wat tegels nodig hadden en ook deze werden voor ons op tijd geleverd.

Fam. Broeder

Beoordeling

25 maart 2019

"Nieuwe tegelvloer"

Tegelhuis Montfoort heeft ons uitstekend en met veel geduld geadviseerd over de aanschaf van de vloer en het sanitaire tegelwerk voor onze nieuwe woning!

Fam Ruijs

Beoordeling

23 maart 2019

"Zeer tevreden"

Wij hebben houtlook tegels gekocht voor onze gehele benedenverdieping bij Tegelhuis Montfoort en zijn erg te spreken over de service en het eindresultaat. We werden prima geholpen in de showroom, vragen via mail werden direct beantwoord en we hebben goede prijsafspraken kunnen maken. Tegels en voeg werden keurig op tijd geleverd, wij hebben nu een geweldig mooie vloer waar we nog regelmatig complimenten over krijgen uit onze omgeving. Kortom: zeer tevreden, dank Ronald!

B. Romeijn

Beoordeling

22 maart 2019

"Erg tevreden"

We zijn bij Tegelhuis Montfoort geweest om een keramische parketvloer uit te kiezen voor onze nieuwbouwwoning. Bij de keuze en selectie zijn we door Ronald goed geholpen, met duidelijk en bruikbaar advies, waarbij ook echt naar onze situatie en belangen gekeken werd. De levering verliep door omstandigheden bij de transporteur wat rommelig, maar uiteindelijk is alles goed gekomen. Installatiebedrijf Ed Roodakker heeft de vloer vakkundig gelegd en gereinigd. We zijn er erg tevreden mee, en hebben al meermaals complimenten over de vloer gekregen.

Joost

Beoordeling

5 maart 2019

"Vloertegels"

Vloertegel van het merk Cotto D'este, naam Cadore hier gekocht. Vanaf de eerste ontvangst zeer welkom gevoeld en tot aan de levering goed contact gehad. Uitstekende kennis van zaken en netjes geholpen.

van Opdorp

Beoordeling

27 februari 2019

"Gigacer tegels"

Gigacer tegels gekocht bij deze winkel. Zeer goede service. Goede prijs en zeer goede communicatie tussen de klant en de winkel. Zeker een aanrader.

Petr

Beoordeling

17 januari 2019

"Uitstekend"

Afgelopen jaar wand- en vloertegels gekocht voor onze badkamer. De showroom van Montfoort was de enige showroom waar ik echt enthousiast werd: Mooie tegels tegen een goede prijs. Ook de levering verliep uitstekend.

Martine

Beoordeling

11 januari 2019

"Topklasse"

We hebben erg goede ervaringen met Tegelhuis Montfoort. Bij advisering en aankoop erg goed geholpen, en ook de levering leek correct en op tijd. vervolgens bleek er geen voeg geleverd te zijn. Omdat we in het weekend eea wilden afmaken hebben we toen zelf de voeg bij de lokale bouwmarkt gehaald. Een telefoontje naar Tegelhuis Montfoort was vervolgens genoeg om het geld voor het voegmateriaal teruggestort te krijgen. #Topklasse! maar een telefoontje was bij het voegen plaatsen van de tegels

Henry Kasper, Amsterdam

Beoordeling

10 januari 2019

"Goede service"

Super mooi en kwaliteits keramisch parket aangeschaft. Goede service! Zeker een aanrader. We waren alleen wel minder tevreden over de tegelzetter. Deze hoort niet bij het Tegelhuis maar wordt wel door hun aangeraden. Tegelzetter communiceert slecht. We hebben moeten leuren om een factuur. En ze zijn niet netjes omgegaan met de net gestucte muren. Hier zaten vlekken van de handen van de tegelzetter op. Voor ons eigen risico, dat snap ik. Dat het kan gebeuren snappen we ook. Maar dat het op meerdere plekken gebeurt getuigd gewoon van slordig werken. Via de tegelzetter hebben we de vloer ook door 2 personen laten reinigen. Zij werken ook voor zichzelf. Aardige mensen die het goed en kundig hebben gereinigd. Ook een aanrader.

IH

Beoordeling

3 januari 2019

"Aanrader"

Wij hebben bij Tegelhuis Montfoort ruim 60 m2 tegels gekocht voor onze woonkamer en keuken. We zijn enorm tevreden over de communicatie van het bedrijf. Ze hebben ons goed geïnformeerd over de tegels, advies gegeven over de kleur, de juiste keuze en vervolgens het onderhoud. De levering was daarnaast voorspoedig en snel. Wij raden dit bedrijf aan iedereen aan!

Inge v. Baaren

Beoordeling

2 januari 2019

"Zeer tevreden"

Ronald heeft mij supergoed geholpen om precies de tegels te vinden die ik voor ogen had! Aanvulling ontvangen 3 januari 2019: De tegels zijn inderdaad al gekocht en geleverd. Alles is uitstekend verlopen. Er was 1 doos met tegels met schade maar die is direct vervangen zodat het werk geen vertraging heeft opgelopen. Ik ben zeer tevreden over Tegelhuis Montfoort.

Machteld Bloem

Beoordeling

12 december 2018

"Prima geholpen"

We hebben bij Tegelhuis Montfoort besteld vloer- en wandtegels van Edimax marmocer Carrara Satin. In de showroom waren ze helaas niet aanwezig, maar gelukkig hadden we de tegels wel gezien in een andere showroom. Toch hier gekocht omdat ze hier het goedkoopste waren. We werden prima geholpen. Levering was prima en op tijd.

Hilda van Wieringen

Beoordeling

6 december 2018

"Echt een aanrader"

Verschillende bestellingen gedaan bij Tegelhuis Montfoort. We hebben bij meerdere bedrijven gekeken, maar kwamen steeds weer bij hen uit. Niet alleen vanwege het grote aanbod, maar ook vanwege de prijzen. Ze bieden een hele goede prijs! Ze reageerden ook steeds dezelfde dag nog op mijn mails. Offertes konden zo ontzettend snel opgevraagd worden. Ook in de showroom zijn we een aantal keer goed geholpen. Een proeftegeltje konden we zo mee naar huis nemen. Kortom; echt een aanrader!!! Aanvulling ontvangen 10 december 2018: onze aankoop is al geleverd. Het is goed bevallen! Alle tegels zijn inmiddels ook gelegd en de service was top.

Nicole vd Stouwe

Beoordeling

30 november 2018

"Tuintegels en woonkamertegels"

Alles naar wens afgehandeld. Van bestellen tot plaatsen.

Abdel

Beoordeling

30 november 2018

"Vlekkeloos"

Tegels met houtlook niet van de echte houten vloer te onderscheiden. Levering liep op tijd en vlekkeloos .

Fam. Koolaard

Beoordeling

20 november 2018

"Goed geholpen"

Goed geholpen en eerlijk advies gekregen bij het uitzoeken van onze binnen en buitenvloer. Daar waar wij door grote keuzemogelijkheden het lastig vonden te kiezen was er eerlijk en op ons afgemeten advies. Heel erg blij met het eindresultaat en goede service achteraf. Ik zou tegelhuis montfoort een ieder aanraden!!

Tineke en bram gelderblom

Beoordeling

29 oktober 2018

"Optimaal"

Tegels voor onze nieuwe woning gekocht. Uitstekende berekening van de benodigde materialen en begeleiding bij het uitkiezen van de tegels. Een prima begeleiding naar de levering toe. Nazorg was optimaal.

Aad van Montfoort

Beoordeling

29 oktober 2018

"Zeer flexibel"

We hebben verschillende tegels gekocht van Porcenalosa en Atlantis die perfect op tijd geleverd zijn. Toen er een tegel te weinig bleek te zijn door het versnijden werd er zelfs zonder kosten een extra pak nageleverd! Zeer flexibel en klantgericht opgelost dus!

Pieter van Vloten

Beoordeling

9 oktober 2018

"Goede keuze"

In 2018 tegels voor zowel de woonkamer (60x120cm) als de badkamer/toilet gekocht (vloer 60x60, wand 60x30) Zeer ruime keuze en daarbij goed advies gekregen. Correcte follow up. Levering conform afspraak. Resultaat staat of valt wel bij goede tegelzetter. Bij mij bleek ddtegelwerken@gmail.com een zeer goede keuze.

Andre Slotboom

Beoordeling

1 oktober 2018

"Kronos tegels"

Vriendelijk geholpen in de showroom en goed voorzien van advies. De tegels zijn keurig afgeleverd op de afgesproken datum, voorafgegaan door een melding vooraf. Alle mailverkeer was correct en op vragen werd snel gereageerd. De tegels zijn perfect gelegd door Ed Roodakker. Het eindresultaat is prachtig. De gekozen tegels zijn van Kronos, we kozen voor de Blautech donker 60x60 met bijpassende voeg.

Schouten

Beoordeling

24 september 2018

"Keramische vloertegels"

Alle tegels voor ons nieuwbouwhuis hebben wij gekocht bij tegelhuis Montfoort. Grote keramische vloertegels van 80x80cm voor de woonkamer, deze zijn er strak ingelegd door Ed Roodakker. De tegels zijn erg netjes gevoegd en schoon achtergelaten. Voor de badkamer en de toilet zijn wij ook fantastisch geslaagd bij tegelhuis Montfoort. Ruime keuze in design en materialen. Ronald van Gemeren heeft ons heel goed advies gegeven bij het samenstellen van onze prachtige badkamer en toilet. Geen verkooppraatjes, heel eerlijk en fijn advies waar je echt wat aan hebt. Wij zijn ontzettend blij met onze droom badkamer, mooi toilet op de begane grond en een prachtige vloer in de woonkamer. Dit allemaal te danken aan tegelhuis Montfoort en het professionele tegelwerk van Ed Roodakker.

Wouter Zaat en Vivienne Oepkes

Beoordeling

21 september 2018

"Zwarte tegels"

Mooie grote zwarte tegels voor de badkamer. Aanvulling ontvangen 3 oktober 2018: Deze tegels zijn al in juni aangekocht en inmiddels al lang geplaatst.

Anouk Starrenburg

Beoordeling

17 september 2018

"Top"

Wij hebben een keramiek vloer gekocht voor de living en andere voor de gang. We zijn heel goed geadviseerd. Geen nadruk op "verkopen", maar vooral wat is je wens. De vloer in de gang hebben we 3x veranderd. Dat was totaal geen probleem. Fijne ontvangst in de showroom en de verkoper neemt echt de tijd voor je. Het was niet de goedkoopste vloer, maar de prijzen zijn zeer scherp. Daarnaast: levering stipt op tijd. En de vloerenlegger was echt een vakman. Top!

Jose en Jolanda van Zijl

Beoordeling

17 september 2018

""

Geweldig! Prettig (vriendelijke en geduldig) geholpen. Veel verstand van zaken en probleemloos geleverd en dat alles voor niet teveel geld!

Eline Smits

Beoordeling

4 augustus 2018

"Allmarble tegels"

Mooie grote (90x90) Allmarble tegels van Marazzi gekocht bij Tegelhuis Montfoort. Ze hadden een erg goede prijs en ben bijzonder goed geholpen. Zelf 's avonds antwoord op mijn e-mails, een goede berekening van de benodigde m2's en verder perfect advies van Ronald. Top service. Aanrader!

Joost

Beoordeling

1 augustus 2018

"Allemaal netjes"

Naast de vloer voor de woonkamer, hebben wij ook de badkamer vloer en WAndtegels gekocht bij montfoort. In de showroom netjes geholpen, goed advies gekregen. Aantal tegels goed berekend, niet veel over. Voeg was iets te veel, maar mocht dichte verpakking retourneren. Super. 100% tevreden met het product en de service van Montfoort.

Tang

Beoordeling

23 juli 2018

"Prettig"

Tegels voor de badkamer en toilet gekocht. Prettig geholpen en op tijd geleverd.

Jan Hogerbrugge

Beoordeling

22 juli 2018

"Komen afspraken na"

Tegelhuis Montfoort komt netjes hun afspraken na en doet wat is beloofd, in tegenstelling tot hun vaste tegelzetter Ed Roodakker. Hij kent het woord service niet en komt ook z'n afspraken niet na. Zelfs na 5x bellen en appjes sturen wordt je nog met een kluitje het riet in gestuurd. Iets wat niet goed is gegaan achteraf oplossen is er bij hem niet bij. Ik zou de volgende keer een andere tegelzetter kiezen.

Kees D.

Beoordeling

21 juli 2018

"Gewoon top"

Bij Tegelhuis Montfoort de tegels gekocht voor ons vernieuwde toilet. We zijn goed geholpen bij het maken van onze keuzes en hebben prima adviezen gekregen. De prijzen zijn beslist concurrerend en de levering was volgens afspraak. Gewoon top.

Ed Vissers

Beoordeling

20 juli 2018

"Fraai resultaat"

Via tegelhuis montfoort hebben we marmeren 10 bij 10 en 30 bij 30 tegels en belgisch hardstenen 10 bij 10 tegels en kleine mozaïekstenen gekocht. Dit om met een eigen ontwerp het toilet beneden mee te laten renoveren. De zelf in de arm genomen tegelzetter (Dieter) en loodgieter (Mark) hebben daar vakkundig een zeer fraai resultaat mee neergezet. Oordeelt u zelf: ik zal een fotootje proberen bij te voegen

Hans Arwert

Beoordeling

20 juli 2018

"Erg over te spreken"

Wij waren opzoek naar specifieke tegels van Kronos (Namur tegel). Deze bij Montfoort bekeken in de showroom (komen zelf uit Ootmarsum, Overijssel). In de showroom lag ook een keramisch pakket van Kronos, echt geweldig. Wij zijn super goed geholpen, werd veel tijd vrijgemaakt en uiteindelijk hebben we gelijk een bestelling gedaan! Na het bestellen netjes behandeld. Onze woning was nog niet klaar, tegels waren op afroep. Regelmatig contact gehad en altijd netjes en super geholpen! Tegelhuis Montfoort is een bedrijf met een uitstekende service, wij zijn er erg over te spreken en zouden Montfoort iedereen aanraden!

Stephanie Eissink

Beoordeling

16 juli 2018

"Enorm goed meegedracht"

Tegels besteld en laten bezorgen. Ik ben niet in de zaak geweest maar heb de tegels doorgegeven die ik ergens anders had gezien. Er werd door Ronald enorm goed meegedacht. Netjes afgeleverd. Ook na bestelling nog een paar vragen gesteld die direct werden beantwoord.

Olaf

Beoordeling

30 juni 2018

"Vloeraankoop"

Wij hebben een vloer gekocht en zijn door de hr. Ali super geholpen.

J. van Veggel

Beoordeling

22 juni 2018

"Prachtige tegels"

Ik zou zeker dit bedrijf aanraden! Super goed geholpen, wij hebben mooie vloertegels gekocht 80/80. Ze liggen prachtig!

Isa Walhout

Beoordeling

12 juni 2018

"Keramische vloertegels"

We hebben keramische vloertegels gekocht. Erg goed geholpen, we zijn een aantal keer terug geweest omdat we de keus zo moeilijk vonden. Dat was geen enkel probleem, we werden iedere keer weer heel goed geholpen. Er is geen enkele keer gepusht tot een koop, we kregen netjes een tegel te leen om thuis de kleur te bekijken. Kortom, zeer goede service en we raden Tegelhuis Montfoort dan ook aan iedereen aan.

Esther van Gemeren

Beoordeling

2 juni 2018

"Fantastische service"

4 vierkante meter Mosa tegels hebben wij gekocht (die wij nodig hadden bij een verbouwing) en werden behandeld alsof we ons hele huis gingen betegelen en de tegels aanschaften bij tegelhuis Montfort , wat een fantastische service !

Adri de jong

Beoordeling

2 juni 2018

"Goede producten tegen goede prijs"

Wij hebben hier de tegelvloer voor de woonkamer, tegels voor de badkamer en wc gekocht. Roland en Ali zijn zeer behulpzaam en hebben ons goed geadviseerd. Ook wat betreft de details, de kleur van de voegen past perfect bij de tegels. Ook hebben zij het sanitair geleverd en gaven goede service gegeven toen bleek dat bepaalde onderdelen tijdens het vervoer waren beschadigd. Kortom goede producten, tegen een goede prijs en prima service!

Heeren

Beoordeling

31 mei 2018

"Perfect bedrijf"

Wij hebben vrij veel en verschillende tegels gekocht. Nadat wij de tegels hadden besteld zijn ze door tegelhuis Montfoort op voorraad genomen. Zodra wij ze nodig hadden zijn ze keurig op tijd bij afroep geleverd. Service was perfect!

Marc Nijdam

Beoordeling

31 mei 2018

"Erg goed geholpen"

Wij zijn erg goed geholpen bij tegelhuis Montfoort en hele mooie tegels geleverd gekregen. De plinten die in eerste instantie niet geleverd waren, zijn netjes nageleverd en we zijn altijd goed geholpen. De vaste tegelzetters van Ed Roodakker raad ik wel af als je een nette afwerking wil van je vloer (zie foto)

Cynthia

Beoordeling

26 mei 2018

"Deze zaak is een aanrader"

Wij waren gericht op zoek naar een leverancier welke de tegellijn van unicom starker in aanbod had. Na een vergelijk en deskundig advies hebben wij een van de tegel in dezelfde lijn gekocht. We werden gastvrij ontvangen en wat mij opviel is dat er heel veel aanbod is wat op mijn smaak past, te weten strakke designs, heel veel tegels met grijstinten wat wij sowieso fantastisch mooi vinden. Alle afspraken waren zo gemaakt en werden ook volledig waargemaakt. Tussentijdse vragen werden erg snel beantwoord. Ik raad deze zaak iedereen aan.

Eef Eijskoot

Beoordeling

6 mei 2018

"Aanrader"

Wij hebben onze vloer voor de begane grond gekocht, keramisch parket (merk Rondine) in visgraat motief. Ook hebben we hier onze tegels voor badkamer en toiletten aangeschaft. We zijn altijd heel snel te woord gestaan via e-mail en altijd heel goed en prettig geholpen. De prijs was heel schappelijk en de kwaliteit perfect. Kortom, een aanrader!

Tuvaljevic

Beoordeling

27 april 2018

"Geholpen bij iedere stap"

We hadden heel veel tegels nodig: houtlook tegels voor de vloerverwarming op de begane grond, badkamer tegels voor twee badkamers en een toilet. Over de hele land gegaan, kwamen terug bij Ruud van Tegelhuis Montfort. Super goede advies van Ruud: heel rustig, veel kennis, totaal niet pushy, erg veel geduld. Daarna alle bezorging, enz. top geregeld door Ronald. Omdat we zo'n grote verbouwing hebben, hebben we meerdere keren onze planning en tegels moeten veranderen - helemaal geen probleem! En de tegels zijn prachtig, krijgen zoveel complimenten over, en ook een hele goede prijs ook. Tegelhuis Montfort heeft ons zoveel geholpen met iedere stap. De service was echt uitstekend. Tip: denk eraan om ook de voeg te kopen in de juiste kleur, heeft ons iets extras gekost maar helemaal waard als je de eindresultaat ziet.

Erwin en Jean

Beoordeling

24 april 2018

"Prima advies"

Prima advies, men neemt ruim de tijd voor je. Naar volle tevredenheid een mooie tegelvloer kunnen kopen.

Erwin Vergeer

Beoordeling

20 april 2018

"Perfect geholpen"

Perfect geholpen door Ali, goed advies, meedenkend, niet opdringend. Van koop tot levering uitstekend gegaan. Als men overweegt om een tegelvloer te nemen, ga beslist bij Monfoort tegelhuis langs.

Evert de laat

Beoordeling

20 april 2018

"Prima"

Tegels 5 M2 Porta kent. Snow White de service en uitleg en hulp bij aanschaf is prima. Men neemt de tijd en krijgt goed advies prima

Michel

Beoordeling

4 april 2018

"Service is uitmuntend"

Prachtige vloertegels en sanitair voor badkamerinrichting en toilet aangekocht. Is geweldig mooi geworden! Tegelhuis Montfoort heeft zeer goed geholpen met advies. Service is uitmuntend. Alles op tijd geleverd (is uniek in deze tijd haha) en dat alles tegen een betaalbare prijs. Echt een aanrader; verder zoeken hoeft niet!

Ton & Melissa uit Rotterdam Hillegersberg

Beoordeling

30 maart 2018

"Top"

In december een Houtlook tegel vloer bij jullie uitgezocht. Perfecte uitleg super vriendelijk en voor we thuis waren al een offerte binnen super snel. Goeie communicatie per mail.Levering perfect volgens afspraak vloer perfect gelegd door tegelzetter op advies van jullie dus top!!!

Linda van tol

Beoordeling

29 maart 2018

"Gouden tip"

Houtlook tegels Treverk Life voor onze nieuwbouw woning besteld. Mede dankzij de gouden tip van verkoper Ronald dat de importeur van Marazzi Treverk tegels vlakbij ligt. Daar zagen we een grote verzameling Treverk Life en hebben we een goede keuze kunnen maken. Later nog een mooie voeg uitgezocht en het is naar volle tevredenheid gelegd door tegellegger Rob van Ed Roodakkker

Anne Hinke Bijl

Beoordeling

27 maart 2018

"Zitten er bovenop"

Aanbevolen. Prima mensen. Wij hadden wat tegenslag omdat onze eerste keus niet langer geleverd werd, en onze tweede keuze wat langer duurde (bij de Italiaanse fabriek) om te leveren. Tegelhuis Montfort (Ronald) zit er boven op, kwam met mogelijke alternatieven, en bleef goed communiceren totdat de bestelling geleverd was. Mooie tegels, voor een goede prijs. Ik zou er zo weer zaken mee doen.

Jan Jacobs

Beoordeling

22 maart 2018

"Tegels met marmerlook"

Tegelhuis Montfoort heeft mij geadviseerd bij het zoeken naar tegels voor de badkamer met een specifieke marmerlook. Ik ben bij veel winkels geweest maar vond telkens niet wat ik wilde. Tegelhuis Montfoort wist mij snel van producten te voorzien, die pasten bij wat ik zocht. Levering was naar afspraak en zonder problemen. Product was in goede staat en zag er prima uit. Gevolg is een mooi eindresultaat. Ik raad deze winkel zeker aan.

M. Pruijsen

Beoordeling

18 maart 2018

"Erg goed geholpen"

Wij hebben tegels gekocht voor de badkamer. We zijn erg goed geholpen bij het uitzoeken van de tegels. De tegels zijn netjes op de afgesproken datum bezorgd. Ik raad Tegelhuis Montfoort ook zeker aan bij andere.

Anja Boele

Beoordeling

14 maart 2018

"Voortreffelijk"

We hebben onze badkamer geheel verbouwd, met nieuwe vloer, wanden, plafond, bad en badkamermeubel. We zijn daarbij voortreffelijk geadviseerd, en hebben kunnen kiezen uit de prachtige tegels in het assortiment. Ook de aanschaf van de overige hardware (bad e.a.) is via Montfoort gegaan. Alles is geïnstalleerd door onze eigen aannemer (Joost Poort, die ook top-werk heeft afgeleverd), in hele prettige afstemming met Ali Fizazi, en het resultaat is geweldig. We zijn bijzonder gelukkig met de fantastische keuze en service, en we kunnen Tegelhuis Montfoort aan iedereen van harte aanbevelen. Aanvulling ontvangen 24 september 2018: Na eerdere fantastische ervaring met de inrichting van onze badkamer waren we nu toe aan aanleg van terras, en hebben we tegen een ongelofelijk gunstige prijs-kwaliteit-verhouding een rest-partij tegels gekocht. Opnieuw top-kwaliteit en -service. Terras is prachtig geworden, aangelegd door Wiegel Tuinen. Heel veel dank weer!

Job Kievit

Beoordeling

13 maart 2018

"Een aanrader"

Voor de verbouwing van onze badkamer hebben wij bij Tegelhuis Montfoort te perfecte tegels gevonden. Goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs. We zijn prettige geholpen in het proces van kiezen en de levering conform afspraak. Een aanrader dus.

Hubert van Straelen

Beoordeling

12 maart 2018

"Complete tegelvloer"

Complete tegelvloer! Zeer groot aanbod, dus veel keuze. Vakkundige ondersteuning en enorm fijn dat er zoveel begrip was toen door faillissement aannemer de levering uitgesteld moest worden. Ook het plaatsen is uitstekend verlopen via de door Tegelhuis Montfoort voorgestelde tegelzetter (Ed Roodakker)

Donny Goris

Beoordeling

19 februari 2018

"Tegelaankoop"

Vloertegels, muurtegel voor tv meubel en tegels voor keukenwand bij Montfoort gekocht. Prima prijs en service. Van de vloertegels kwamen we tekort en dit is netjes opgelost.

Pieter

Beoordeling

17 februari 2018

"Dik in orde"

goeie service, goeie kwaliteit, goeie prijs. Alles dik in orde!

P. van Kerkoerle

Beoordeling

17 februari 2018

"Uitstekende levering"

Uitstekende levering. Op tijd en prima product. Grote dunne tegels gelegd over bestaande tegelvloer. Prima optie. Kwaliteit en service erg goed.

Touwslager Service en Advies

Beoordeling

14 februari 2018

"Heldere communicatie"

Heldere communicatie, levering volgens afspraak en een scherpe prijs. Tegelhuis Montfoort lever precies wat je van ze mag verwachten. De volgende keer ga ik hierzeker weer bestellen

G. Smulders

Beoordeling

8 januari 2018

"Bedankt"

Wij hebben na lang zoeken bij Tegelhuis Montfoort gevonden waar we naar zochten... Dit was mede omdat de Medewerkers goed meedachten met ons en prima advies gegeven hebben. Daarnaast was niets ze te veel. het gehele traject naar de bestelling toe is met geduld behandeld. Levering is op tijd gedaan en zelfs (extra) naleveringen werden met spoed behandeld en tijdig op plaats van bestemming geleverd. We zijn dan ook erg blij en tevreden dat wij hier besteld hebben en kunnen het een ieder aanraden! Top - Ronald bedankt!

EH

Beoordeling

5 januari 2018

"Goede afhandeling"

Prettige en vlotte regeling en goede afhandeling. Goede kwaliteit voor een goede prijs.

Debbie

Beoordeling

4 januari 2018

"Fijne zaak"

Wat een fijne zaak. We zijn erg goed en vriendelijk te woord geholpen tijdens ons bezoek. We hebben een mooie tegelvloer met tegels van 150x75CM gekocht. Het is resultaat is prachtig geworden, mooi vakwerk!

David Kortz

Beoordeling

4 december 2017

"Plezierig, deskundig en goed in prijs en kwaliteit"

Plezier in het vak, deskundigheid en een goede prijs-kwaliteitsverhouding! Het advies van Tegelhuis Montfoort bleek voor ons waardevol. In de toonzaal kregen we direct een goede indruk van de door ons gekozen keramische parketvloer. De prijs bleek niet tegen te vallen. Bestelling en levering liepen vlekkeloos. Onze woonkamer is daarna deskundig betegeld en gevoegd. Onze gasten zijn vaak verbaasd, wanneer wij vertellen dat het een keramische vloer is en geen houten. De vloer is mooi om te zien, zeer slijtvast en de vloerverwarming werkt snel en prettig. Gedegen advies, levering volgens afspraak, keuzevrijheid in tegellegger en ook daarna advies.

Ad Bijlard

Beoordeling

30 november 2017

"Absoluut een aanrader"

Zeer tevreden over de service van Tegelhuis Montfoort! Er werd door Ali Fizazi en later Ronald uitgebreid de tijd genomen om onze wensen door te spreken, op een zeer vriendelijke en klantgerichte wijze. Ook wanneer er vragen of wijzigingen waren vanuit onze kant, kwam er direct of dezelfde dag nog een reactie. We zijn erg blij met ons resultaat, de kamer. Absoluut een aanrader Tegelhuis Montfoort!

Wim vd Neut

Beoordeling

29 november 2017

"Deskundig"

Deskundig advies, prijzen zijn markt conform, betalingsvoorwaarde zoals het hoort. Kan dit bedrijf aanraden.

Paul Stam

Beoordeling

22 november 2017

"Zeer tevreden"

Wij zijn zeer tevreden over de service van tegelhuis montfoort. Afspraken goed nagekomen, telefonisch professioneel geholpen. Kortom wij zijneen tevreden klant!

Slagerij Kaddour

Beoordeling

11 november 2017

"Heel tevreden"

Wij hebben Kronos tegels, Prima Materia cemento 80x80 gekocht bij Tegelhuis Montfoort. Het was een zeer prettige ervaring en zijn erg goed geholpen. Zeer deskundig advies en er wordt goed meegedacht. Wij zijn heel tevreden. Het resultaat is erg mooi! Ook de levering ging erg soepel door goede afstemming met de transporteur van de tegels.

Fam. Florijn

Beoordeling

7 november 2017

"Precies goed"

Service from Ronald and other colleagues at Montfoort was fantastic. Ronald spent a lot of time with us and was very patient and advice was spot-on. I cannot recommend Montfoort Tegelhuis enough and refer everyone i know that is looking for tiles to Montfoort

Duncan Cooke

Beoordeling

6 november 2017

"Komen afspraken na"

Fantastische collectie tegels, veel kennis, goede adviezen, komen afspraken na. De leverdata klopte en een prima after sales apparaat. De communicatie met het bedrijf krijgt van mij een dikke 10.

Van den Broek

Beoordeling

20 oktober 2017

"Heel goed advies"

We zijn heel goed geadviseerd door de heren van het Tegelhuis, ze zijn zeer klantvriendelijk ingesteld en er is een ruime keuze. We raden dit bedrijf zeker aan.

Edwin en Karin van IJzendoorn

Beoordeling

19 oktober 2017

"Tevreden"

Een werkelijk prachtige tegelvloer gekocht waar we heel erg tevreden over zijn. De vloer bleek in werkelijkheid nog mooier dan het stukje in de winkel. Goede service ontvangen!

Renate van Oostende

Beoordeling

19 oktober 2017

"Prachtige tegelvloer"

Bij keuze en plaatsing kreeg ik goed advies, professionele tegelzetter en plezierige samenwerking. Mijn tegelvloer is prachtig en ik zou iedereen Tegelhuis Montfoort aanraden.

Marcel

Beoordeling

16 oktober 2017

"Zeer betrouwbaar bedrijf"

Tegels 1.20 x 1.20 + plinten vloer begane grond geleverd door Tegelhuis Montfoort. Bij levering had de chauffeur geen bruikbare steekwagen bij zich, waardoor tegels beschadigd raakten. Dit is zeer goed opgepakt door Montfoort Tegels en wij kregen gelijk nieuwe tegels geleverd. Kortom, zeer betrouwbaar bedrijf, goede informatie, eerste klas tegels, vriendelijk personeel.

M. de Vogel

Beoordeling

14 oktober 2017

"Tevreden"

Keramische tegels gekocht tegen superprijs. En precies op de gewenste dag geleverd.

Ruud

Beoordeling

13 oktober 2017

"Onwijs goed geholpen"

Onwijs goed geholpen, mochten tegels meenemen! het is een bedrijf dat ik bij familie, vrienden en kennissen zou aanbevelen!

Teuny Bos

Beoordeling

28 september 2017

"Tot in de puntjes geregeld"

Zeer goede ervaring opgedaan. Advies en nazorg tot in de puntjes geregeld! Onze badkamer en toilet zijn twee plaatjes!

Berry Haveman

Beoordeling

6 september 2017

"Goed advies"

Goed advies, scherpe prijs, communicatie verloopt vlot, veel van mijn favoriete merken in de showroom, echt mijn smaak!

Cindy

Beoordeling

4 september 2017

"Zeer goede uitleg"

Zeer goede uitleg gekregen en Ronald heeft goed meegedacht. Levering ook prima gegaan en het resultaat was wat we er van verwacht hadden. Dus mede door het advies wat we hadden gekregen. Een goed bedrijf met kundige mensen.

E.J.P. Jansen

Beoordeling

3 september 2017

"Snel en duidelijk"

We hebben prachtige tegels gevonden, precies de tegels die bij ons passen. De medewerker was erg vriendelijk, behulpzaam en geduldig. Snelle service, duidelijke afspraken. We hebben misschien iets te veel tegels over, maar dat komt wellicht omdat er niets mis gegaan is. Prachtige badkamer waar we heel blij mee zijn.

Anja en Jeroen Dijkhuizen

Beoordeling

3 september 2017

"Erg goede ervaring"

Erg goede ervaring met dit bedrijf. Naast dat zij de goedkoopste aanbieder waren betreft het ook een erg klantvriendelijk bedrijf. Vragen werden direct beantwoord en er werd meegedacht. Niets dan lof voor dit bedrijf.

Bjorn

Beoordeling

2 september 2017

"Goed"

Goede service en advies. Door het goede advies een mooie wild verband tegel uit gekozen en helemaal naar ons zin!

Lisa

Beoordeling

1 september 2017

"Neerlandse nummer 1"

Neerlands nummer 1 als het gaat om tegelhandel bedrijven. Zeer goede informatieve website. Echte kwaliteit vloer- en wandtegels, ook keramisch parket. En dat voor uiterst scherpe prijzen terwijl je eerlijk (waar vind je dat nog) en wars van de bekende verkooppraatjes wordt geadviseerd. En dat verkoopt!

Mr. G. van Baaren

Beoordeling

22 juli 2017

"Review"

Wij zijn enige malen bij tegelhuis Montfoort geweest om tot uiteindelijke keus van tegels te komen. Iedere keer vriendelijk en kundig behandeld. Hebben diverse proeftegels gekregen. Dat was fijn om de kleur goed in te kunnen schatten. Uiteindelijk gekozen voor zeer grote 120x120 tegels. Deze zijn perfect op tijd geleverd en vakkundig (en dat valt niet mee met dit formaat!) gelegd. De vloer is mooi en bijzonder. Tenslotte dit alles voor een zeer redelijke prijs.

J.H. Hoekstra

Beoordeling

10 juli 2017

"Top"

We twijfelden over de vloertegels die we uitgezocht hadden. Het tegelhuis gaf goed advies en heeft veel geduld met ons gehad. Inmiddels ligt de tegelvloer en zijn we ontzettend blij met het mooie resultaat. Het is in één woord prachtig geworden!! Ook dank aan de tegelzetter Ed. Hij maakt waar wat hij heeft beloofd. Top!

Tineke

Beoordeling

28 juni 2017

"Goed adres"

Na eerdere ervaringen met het Tegelhuis Montfoort (toen nog in Montfoort) voor het bestellen van tegels (en meubels) voor onze badkamer hebben wij zonder twijfel onze tegels voor de keuken bij Tegelhuis Montfoort besteld. Deze keer geheel via email en ook nu weer zonder problemen en zeer tevreden de bestelling kunnen doen. De service is uitstekend, de prijs bijzonder competitief en afspraken worden goed nagekomen. Duidelijke communicatie zonder verassingen achteraf. Mochten we weer tegels nodig hebben voor een volgend project dan is dit het eerste adres waar we aankloppen.

Paul Wiggers

Beoordeling

27 juni 2017

"Prettig"

Zeer prettig bedrijf en goede service! Wij hebben er prachtige tegels gekocht. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar iets moois voor in huis.

iris moolhuijsen

Beoordeling

26 juni 2017

"Alles uitstekend verlopen"

In april 2017 winkel bezocht. Heel fijn om de keuze die je op Internet maakt real-time te kunnen zien en voelen en te ervaren met wie je zaken doet. Mooie, ruime maar overzichtelijke winkel. Werden keurig ontvangen en geheel vrij gelaten om op ons gemak rond te lopen maar men stond klaar om onze vragen te beantwoorden (fijn!). Bestelproces, betaling en levering allemaal uitstekend en service achteraf (vervanging van doos gebroken tegels) soepel en zeer snel, chapeau. Tegelhuis Montfoort is een aanrader.

Raphael Braakhuis

Beoordeling

21 juni 2017

"Heel stipt"

Tegelhuis Montfoort heeft op verzoek prima informatie gegeven over dunne vloertegels (Cotto d'Este, Kerlite plus). Reageerden snel op e-mails, stipte levering en goede ondersteuning.

G.C. Wijbrandts

Beoordeling

20 juni 2017

"Uitstekend geholpen"

Wat zijn wij uitstekend geholpen door Ruud! Niets was teveel bij het helpen uitzoeken van onze tegels en er werd echt met ons meegedacht. Goede en snelle service. Mooie en uitgebreide showroom. Scherpe prijzen voor uitstekende kwaliteit. Aanrader dus!

William Jonker

Beoordeling

20 juni 2017

"Snel"

Snelle levering, al eerder geslaagd bij tegelhuis montfoort

Rca nitschelm

Beoordeling

24 mei 2017

"Erg tevreden"

We zijn erg tevreden over het advies en de service. Ronald is geduldig en behulpzaam. Vele voorbeelden zijn getoond om een juiste keuze te kunnen maken. Bij zowel telefonisch als email contact werd er telkens snel gereageerd.

Celia

Tegelcollectie