UITGEBREID ADVIES NODIG? PLAN EEN AFSPRAAK IN

Gemiddelde score uit 135 ervaringen:

9.57

Laat ook een review achter op Qasa

Andre Slotboom
9 oktober 2018

In 2018 tegels voor zowel de woonkamer (60x120cm) als de badkamer/toilet gekocht (vloer 60x60, wand 60x30) Zeer ruime keuze en daarbij goed advies gekregen. Correcte follow up. Levering conform afspraak. Resultaat staat of valt wel bij goede tegelzetter. Bij mij bleek ddtegelwerken@gmail.com een zeer goede keuze.

Schouten
1 oktober 2018

Vriendelijk geholpen in de showroom en goed voorzien van advies. De tegels zijn keurig afgeleverd op de afgesproken datum, voorafgegaan door een melding vooraf. Alle mailverkeer was correct en op vragen werd snel gereageerd. De tegels zijn perfect gelegd door Ed Roodakker. Het eindresultaat is prachtig. De gekozen tegels zijn van Kronos, we kozen voor de Blautech donker 60x60 met bijpassende voeg.

Wouter Zaat en Vivienne Oepkes
24 september 2018

Alle tegels voor ons nieuwbouwhuis hebben wij gekocht bij tegelhuis Montfoort. Grote keramische vloertegels van 80x80cm voor de woonkamer, deze zijn er strak ingelegd door Ed Roodakker. De tegels zijn erg netjes gevoegd en schoon achtergelaten. Voor de badkamer en de toilet zijn wij ook fantastisch geslaagd bij tegelhuis Montfoort. Ruime keuze in design en materialen. Ronald van Gemeren heeft ons heel goed advies gegeven bij het samenstellen van onze prachtige badkamer en toilet. Geen verkooppraatjes, heel eerlijk en fijn advies waar je echt wat aan hebt. Wij zijn ontzettend blij met onze droom badkamer, mooi toilet op de begane grond en een prachtige vloer in de woonkamer. Dit allemaal te danken aan tegelhuis Montfoort en het professionele tegelwerk van Ed Roodakker.

Anouk Starrenburg
21 september 2018

Mooie grote zwarte tegels voor de badkamer. Aanvulling ontvangen 3 oktober 2018: Deze tegels zijn al in juni aangekocht en inmiddels al lang geplaatst.

Jose en Jolanda van Zijl
17 september 2018

Wij hebben een keramiek vloer gekocht voor de living en andere voor de gang. We zijn heel goed geadviseerd. Geen nadruk op "verkopen", maar vooral wat is je wens. De vloer in de gang hebben we 3x veranderd. Dat was totaal geen probleem. Fijne ontvangst in de showroom en de verkoper neemt echt de tijd voor je. Het was niet de goedkoopste vloer, maar de prijzen zijn zeer scherp. Daarnaast: levering stipt op tijd. En de vloerenlegger was echt een vakman. Top!

Eline Smits
17 september 2018

Geweldig! Prettig (vriendelijke en geduldig) geholpen. Veel verstand van zaken en probleemloos geleverd en dat alles voor niet teveel geld!

Joost
4 augustus 2018

Mooie grote (90x90) Allmarble tegels van Marazzi gekocht bij Tegelhuis Montfoort. Ze hadden een erg goede prijs en ben bijzonder goed geholpen. Zelf 's avonds antwoord op mijn e-mails, een goede berekening van de benodigde m2's en verder perfect advies van Ronald. Top service. Aanrader!

Tang
1 augustus 2018

Naast de vloer voor de woonkamer, hebben wij ook de badkamer vloer en WAndtegels gekocht bij montfoort. In de showroom netjes geholpen, goed advies gekregen. Aantal tegels goed berekend, niet veel over. Voeg was iets te veel, maar mocht dichte verpakking retourneren. Super. 100% tevreden met het product en de service van Montfoort.

Jan Hogerbrugge
23 juli 2018

Tegels voor de badkamer en toilet gekocht. Prettig geholpen en op tijd geleverd.

Kees D.
22 juli 2018

Tegelhuis Montfoort komt netjes hun afspraken na en doet wat is beloofd, in tegenstelling tot hun vaste tegelzetter Ed Roodakker. Hij kent het woord service niet en komt ook z'n afspraken niet na. Zelfs na 5x bellen en appjes sturen wordt je nog met een kluitje het riet in gestuurd. Iets wat niet goed is gegaan achteraf oplossen is er bij hem niet bij. Ik zou de volgende keer een andere tegelzetter kiezen.

Ed Vissers
21 juli 2018

Bij Tegelhuis Montfoort de tegels gekocht voor ons vernieuwde toilet. We zijn goed geholpen bij het maken van onze keuzes en hebben prima adviezen gekregen. De prijzen zijn beslist concurrerend en de levering was volgens afspraak. Gewoon top.

Hans Arwert
20 juli 2018

Via tegelhuis montfoort hebben we marmeren 10 bij 10 en 30 bij 30 tegels en belgisch hardstenen 10 bij 10 tegels en kleine mozaïekstenen gekocht. Dit om met een eigen ontwerp het toilet beneden mee te laten renoveren. De zelf in de arm genomen tegelzetter (Dieter) en loodgieter (Mark) hebben daar vakkundig een zeer fraai resultaat mee neergezet. Oordeelt u zelf: ik zal een fotootje proberen bij te voegen

Stephanie Eissink
20 juli 2018

Wij waren opzoek naar specifieke tegels van Kronos (Namur tegel). Deze bij Montfoort bekeken in de showroom (komen zelf uit Ootmarsum, Overijssel). In de showroom lag ook een keramisch pakket van Kronos, echt geweldig. Wij zijn super goed geholpen, werd veel tijd vrijgemaakt en uiteindelijk hebben we gelijk een bestelling gedaan! Na het bestellen netjes behandeld. Onze woning was nog niet klaar, tegels waren op afroep. Regelmatig contact gehad en altijd netjes en super geholpen! Tegelhuis Montfoort is een bedrijf met een uitstekende service, wij zijn er erg over te spreken en zouden Montfoort iedereen aanraden!

Olaf
16 juli 2018

Tegels besteld en laten bezorgen. Ik ben niet in de zaak geweest maar heb de tegels doorgegeven die ik ergens anders had gezien. Er werd door Ronald enorm goed meegedacht. Netjes afgeleverd. Ook na bestelling nog een paar vragen gesteld die direct werden beantwoord.

J. van Veggel
30 juni 2018

Wij hebben een vloer gekocht en zijn door de hr. Ali super geholpen.

Isa Walhout
22 juni 2018

Ik zou zeker dit bedrijf aanraden! Super goed geholpen, wij hebben mooie vloertegels gekocht 80/80. Ze liggen prachtig!

Esther van Gemeren
12 juni 2018

We hebben keramische vloertegels gekocht. Erg goed geholpen, we zijn een aantal keer terug geweest omdat we de keus zo moeilijk vonden. Dat was geen enkel probleem, we werden iedere keer weer heel goed geholpen. Er is geen enkele keer gepusht tot een koop, we kregen netjes een tegel te leen om thuis de kleur te bekijken. Kortom, zeer goede service en we raden Tegelhuis Montfoort dan ook aan iedereen aan.

Adri de jong
2 juni 2018

4 vierkante meter Mosa tegels hebben wij gekocht (die wij nodig hadden bij een verbouwing) en werden behandeld alsof we ons hele huis gingen betegelen en de tegels aanschaften bij tegelhuis Montfort , wat een fantastische service !

Heeren
2 juni 2018

Wij hebben hier de tegelvloer voor de woonkamer, tegels voor de badkamer en wc gekocht. Roland en Ali zijn zeer behulpzaam en hebben ons goed geadviseerd. Ook wat betreft de details, de kleur van de voegen past perfect bij de tegels. Ook hebben zij het sanitair geleverd en gaven goede service gegeven toen bleek dat bepaalde onderdelen tijdens het vervoer waren beschadigd. Kortom goede producten, tegen een goede prijs en prima service!

Marc Nijdam
31 mei 2018

Wij hebben vrij veel en verschillende tegels gekocht. Nadat wij de tegels hadden besteld zijn ze door tegelhuis Montfoort op voorraad genomen. Zodra wij ze nodig hadden zijn ze keurig op tijd bij afroep geleverd. Service was perfect!

Cynthia
31 mei 2018

Wij zijn erg goed geholpen bij tegelhuis Montfoort en hele mooie tegels geleverd gekregen. De plinten die in eerste instantie niet geleverd waren, zijn netjes nageleverd en we zijn altijd goed geholpen. De vaste tegelzetters van Ed Roodakker raad ik wel af als je een nette afwerking wil van je vloer (zie foto)

Eef Eijskoot
26 mei 2018

Wij waren gericht op zoek naar een leverancier welke de tegellijn van unicom starker in aanbod had. Na een vergelijk en deskundig advies hebben wij een van de tegel in dezelfde lijn gekocht. We werden gastvrij ontvangen en wat mij opviel is dat er heel veel aanbod is wat op mijn smaak past, te weten strakke designs, heel veel tegels met grijstinten wat wij sowieso fantastisch mooi vinden. Alle afspraken waren zo gemaakt en werden ook volledig waargemaakt. Tussentijdse vragen werden erg snel beantwoord. Ik raad deze zaak iedereen aan.

Tuvaljevic
6 mei 2018

Wij hebben onze vloer voor de begane grond gekocht, keramisch parket (merk Rondine) in visgraat motief. Ook hebben we hier onze tegels voor badkamer en toiletten aangeschaft. We zijn altijd heel snel te woord gestaan via e-mail en altijd heel goed en prettig geholpen. De prijs was heel schappelijk en de kwaliteit perfect. Kortom, een aanrader!

Erwin en Jean
27 april 2018

We hadden heel veel tegels nodig: houtlook tegels voor de vloerverwarming op de begane grond, badkamer tegels voor twee badkamers en een toilet. Over de hele land gegaan, kwamen terug bij Ruud van Tegelhuis Montfort. Super goede advies van Ruud: heel rustig, veel kennis, totaal niet pushy, erg veel geduld. Daarna alle bezorging, enz. top geregeld door Ronald. Omdat we zo'n grote verbouwing hebben, hebben we meerdere keren onze planning en tegels moeten veranderen - helemaal geen probleem! En de tegels zijn prachtig, krijgen zoveel complimenten over, en ook een hele goede prijs ook. Tegelhuis Montfort heeft ons zoveel geholpen met iedere stap. De service was echt uitstekend. Tip: denk eraan om ook de voeg te kopen in de juiste kleur, heeft ons iets extras gekost maar helemaal waard als je de eindresultaat ziet.

Erwin Vergeer
24 april 2018

Prima advies, men neemt ruim de tijd voor je. Naar volle tevredenheid een mooie tegelvloer kunnen kopen.

Evert de laat
20 april 2018

Perfect geholpen door Ali, goed advies, meedenkend, niet opdringend. Van koop tot levering uitstekend gegaan. Als men overweegt om een tegelvloer te nemen, ga beslist bij Monfoort tegelhuis langs.

Michel
20 april 2018

Tegels 5 M2 Porta kent. Snow White de service en uitleg en hulp bij aanschaf is prima. Men neemt de tijd en krijgt goed advies prima

Ton & Melissa uit Rotterdam Hillegersberg
4 april 2018

Prachtige vloertegels en sanitair voor badkamerinrichting en toilet aangekocht. Is geweldig mooi geworden! Tegelhuis Montfoort heeft zeer goed geholpen met advies. Service is uitmuntend. Alles op tijd geleverd (is uniek in deze tijd haha) en dat alles tegen een betaalbare prijs. Echt een aanrader; verder zoeken hoeft niet!

Linda van tol
30 maart 2018

In december een Houtlook tegel vloer bij jullie uitgezocht. Perfecte uitleg super vriendelijk en voor we thuis waren al een offerte binnen super snel. Goeie communicatie per mail.Levering perfect volgens afspraak vloer perfect gelegd door tegelzetter op advies van jullie dus top!!!

Anne Hinke Bijl
29 maart 2018

Houtlook tegels Treverk Life voor onze nieuwbouw woning besteld. Mede dankzij de gouden tip van verkoper Ronald dat de importeur van Marazzi Treverk tegels vlakbij ligt. Daar zagen we een grote verzameling Treverk Life en hebben we een goede keuze kunnen maken. Later nog een mooie voeg uitgezocht en het is naar volle tevredenheid gelegd door tegellegger Rob van Ed Roodakkker

Jan Jacobs
27 maart 2018

Aanbevolen. Prima mensen. Wij hadden wat tegenslag omdat onze eerste keus niet langer geleverd werd, en onze tweede keuze wat langer duurde (bij de Italiaanse fabriek) om te leveren. Tegelhuis Montfort (Ronald) zit er boven op, kwam met mogelijke alternatieven, en bleef goed communiceren totdat de bestelling geleverd was. Mooie tegels, voor een goede prijs. Ik zou er zo weer zaken mee doen.

M. Pruijsen
22 maart 2018

Tegelhuis Montfoort heeft mij geadviseerd bij het zoeken naar tegels voor de badkamer met een specifieke marmerlook. Ik ben bij veel winkels geweest maar vond telkens niet wat ik wilde. Tegelhuis Montfoort wist mij snel van producten te voorzien, die pasten bij wat ik zocht. Levering was naar afspraak en zonder problemen. Product was in goede staat en zag er prima uit. Gevolg is een mooi eindresultaat. Ik raad deze winkel zeker aan.

Anja Boele
18 maart 2018

Wij hebben tegels gekocht voor de badkamer. We zijn erg goed geholpen bij het uitzoeken van de tegels. De tegels zijn netjes op de afgesproken datum bezorgd. Ik raad Tegelhuis Montfoort ook zeker aan bij andere.

Job Kievit
14 maart 2018

We hebben onze badkamer geheel verbouwd, met nieuwe vloer, wanden, plafond, bad en badkamermeubel. We zijn daarbij voortreffelijk geadviseerd, en hebben kunnen kiezen uit de prachtige tegels in het assortiment. Ook de aanschaf van de overige hardware (bad e.a.) is via Montfoort gegaan. Alles is geïnstalleerd door onze eigen aannemer (Joost Poort, die ook top-werk heeft afgeleverd), in hele prettige afstemming met Ali Fizazi, en het resultaat is geweldig. We zijn bijzonder gelukkig met de fantastische keuze en service, en we kunnen Tegelhuis Montfoort aan iedereen van harte aanbevelen. Aanvulling ontvangen 24 september 2018: Na eerdere fantastische ervaring met de inrichting van onze badkamer waren we nu toe aan aanleg van terras, en hebben we tegen een ongelofelijk gunstige prijs-kwaliteit-verhouding een rest-partij tegels gekocht. Opnieuw top-kwaliteit en -service. Terras is prachtig geworden, aangelegd door Wiegel Tuinen. Heel veel dank weer!

Hubert van Straelen
13 maart 2018

Voor de verbouwing van onze badkamer hebben wij bij Tegelhuis Montfoort te perfecte tegels gevonden. Goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs. We zijn prettige geholpen in het proces van kiezen en de levering conform afspraak. Een aanrader dus.

Donny Goris
12 maart 2018

Complete tegelvloer! Zeer groot aanbod, dus veel keuze. Vakkundige ondersteuning en enorm fijn dat er zoveel begrip was toen door faillissement aannemer de levering uitgesteld moest worden. Ook het plaatsen is uitstekend verlopen via de door Tegelhuis Montfoort voorgestelde tegelzetter (Ed Roodakker)

Pieter
19 februari 2018

Vloertegels, muurtegel voor tv meubel en tegels voor keukenwand bij Montfoort gekocht. Prima prijs en service. Van de vloertegels kwamen we tekort en dit is netjes opgelost.

P. van Kerkoerle
17 februari 2018

goeie service, goeie kwaliteit, goeie prijs. Alles dik in orde!

Touwslager Service en Advies
17 februari 2018

Uitstekende levering. Op tijd en prima product. Grote dunne tegels gelegd over bestaande tegelvloer. Prima optie. Kwaliteit en service erg goed.

G. Smulders
14 februari 2018

Heldere communicatie, levering volgens afspraak en een scherpe prijs. Tegelhuis Montfoort lever precies wat je van ze mag verwachten. De volgende keer ga ik hierzeker weer bestellen

EH
8 januari 2018

Wij hebben na lang zoeken bij Tegelhuis Montfoort gevonden waar we naar zochten... Dit was mede omdat de Medewerkers goed meedachten met ons en prima advies gegeven hebben. Daarnaast was niets ze te veel. het gehele traject naar de bestelling toe is met geduld behandeld. Levering is op tijd gedaan en zelfs (extra) naleveringen werden met spoed behandeld en tijdig op plaats van bestemming geleverd. We zijn dan ook erg blij en tevreden dat wij hier besteld hebben en kunnen het een ieder aanraden! Top - Ronald bedankt!

Debbie
5 januari 2018

Prettige en vlotte regeling en goede afhandeling. Goede kwaliteit voor een goede prijs.

David Kortz
4 januari 2018

Wat een fijne zaak. We zijn erg goed en vriendelijk te woord geholpen tijdens ons bezoek. We hebben een mooie tegelvloer met tegels van 150x75CM gekocht. Het is resultaat is prachtig geworden, mooi vakwerk!

Ad Bijlard
4 december 2017

Plezier in het vak, deskundigheid en een goede prijs-kwaliteitsverhouding! Het advies van Tegelhuis Montfoort bleek voor ons waardevol. In de toonzaal kregen we direct een goede indruk van de door ons gekozen keramische parketvloer. De prijs bleek niet tegen te vallen. Bestelling en levering liepen vlekkeloos. Onze woonkamer is daarna deskundig betegeld en gevoegd. Onze gasten zijn vaak verbaasd, wanneer wij vertellen dat het een keramische vloer is en geen houten. De vloer is mooi om te zien, zeer slijtvast en de vloerverwarming werkt snel en prettig. Gedegen advies, levering volgens afspraak, keuzevrijheid in tegellegger en ook daarna advies.

Wim vd Neut
30 november 2017

Zeer tevreden over de service van Tegelhuis Montfoort! Er werd door Ali Fizazi en later Ronald uitgebreid de tijd genomen om onze wensen door te spreken, op een zeer vriendelijke en klantgerichte wijze. Ook wanneer er vragen of wijzigingen waren vanuit onze kant, kwam er direct of dezelfde dag nog een reactie. We zijn erg blij met ons resultaat, de kamer. Absoluut een aanrader Tegelhuis Montfoort!

Paul Stam
29 november 2017

Deskundig advies, prijzen zijn markt conform, betalingsvoorwaarde zoals het hoort. Kan dit bedrijf aanraden.

Slagerij Kaddour
22 november 2017

Wij zijn zeer tevreden over de service van tegelhuis montfoort. Afspraken goed nagekomen, telefonisch professioneel geholpen. Kortom wij zijneen tevreden klant!

Fam. Florijn
11 november 2017

Wij hebben Kronos tegels, Prima Materia cemento 80x80 gekocht bij Tegelhuis Montfoort. Het was een zeer prettige ervaring en zijn erg goed geholpen. Zeer deskundig advies en er wordt goed meegedacht. Wij zijn heel tevreden. Het resultaat is erg mooi! Ook de levering ging erg soepel door goede afstemming met de transporteur van de tegels.

Duncan Cooke
7 november 2017

Service from Ronald and other colleagues at Montfoort was fantastic. Ronald spent a lot of time with us and was very patient and advice was spot-on. I cannot recommend Montfoort Tegelhuis enough and refer everyone i know that is looking for tiles to Montfoort

Van den Broek
6 november 2017

Fantastische collectie tegels, veel kennis, goede adviezen, komen afspraken na. De leverdata klopte en een prima after sales apparaat. De communicatie met het bedrijf krijgt van mij een dikke 10.

Edwin en Karin van IJzendoorn
20 oktober 2017

We zijn heel goed geadviseerd door de heren van het Tegelhuis, ze zijn zeer klantvriendelijk ingesteld en er is een ruime keuze. We raden dit bedrijf zeker aan.

Renate van Oostende
19 oktober 2017

Een werkelijk prachtige tegelvloer gekocht waar we heel erg tevreden over zijn. De vloer bleek in werkelijkheid nog mooier dan het stukje in de winkel. Goede service ontvangen!

Marcel
19 oktober 2017

Bij keuze en plaatsing kreeg ik goed advies, professionele tegelzetter en plezierige samenwerking. Mijn tegelvloer is prachtig en ik zou iedereen Tegelhuis Montfoort aanraden.

M. de Vogel
16 oktober 2017

Tegels 1.20 x 1.20 + plinten vloer begane grond geleverd door Tegelhuis Montfoort. Bij levering had de chauffeur geen bruikbare steekwagen bij zich, waardoor tegels beschadigd raakten. Dit is zeer goed opgepakt door Montfoort Tegels en wij kregen gelijk nieuwe tegels geleverd. Kortom, zeer betrouwbaar bedrijf, goede informatie, eerste klas tegels, vriendelijk personeel.

Ruud
14 oktober 2017

Keramische tegels gekocht tegen superprijs. En precies op de gewenste dag geleverd.

Teuny Bos
13 oktober 2017

Onwijs goed geholpen, mochten tegels meenemen! het is een bedrijf dat ik bij familie, vrienden en kennissen zou aanbevelen!

Berry Haveman
28 september 2017

Zeer goede ervaring opgedaan. Advies en nazorg tot in de puntjes geregeld! Onze badkamer en toilet zijn twee plaatjes!

Cindy
6 september 2017

Goed advies, scherpe prijs, communicatie verloopt vlot, veel van mijn favoriete merken in de showroom, echt mijn smaak!

E.J.P. Jansen
4 september 2017

Zeer goede uitleg gekregen en Ronald heeft goed meegedacht. Levering ook prima gegaan en het resultaat was wat we er van verwacht hadden. Dus mede door het advies wat we hadden gekregen. Een goed bedrijf met kundige mensen.

Anja en Jeroen Dijkhuizen
3 september 2017

We hebben prachtige tegels gevonden, precies de tegels die bij ons passen. De medewerker was erg vriendelijk, behulpzaam en geduldig. Snelle service, duidelijke afspraken. We hebben misschien iets te veel tegels over, maar dat komt wellicht omdat er niets mis gegaan is. Prachtige badkamer waar we heel blij mee zijn.

Bjorn
3 september 2017

Erg goede ervaring met dit bedrijf. Naast dat zij de goedkoopste aanbieder waren betreft het ook een erg klantvriendelijk bedrijf. Vragen werden direct beantwoord en er werd meegedacht. Niets dan lof voor dit bedrijf.

Lisa
2 september 2017

Goede service en advies. Door het goede advies een mooie wild verband tegel uit gekozen en helemaal naar ons zin!

Mr. G. van Baaren
1 september 2017

Neerlands nummer 1 als het gaat om tegelhandel bedrijven. Zeer goede informatieve website. Echte kwaliteit vloer- en wandtegels, ook keramisch parket. En dat voor uiterst scherpe prijzen terwijl je eerlijk (waar vind je dat nog) en wars van de bekende verkooppraatjes wordt geadviseerd. En dat verkoopt!

J.H. Hoekstra
22 juli 2017

Wij zijn enige malen bij tegelhuis Montfoort geweest om tot uiteindelijke keus van tegels te komen. Iedere keer vriendelijk en kundig behandeld. Hebben diverse proeftegels gekregen. Dat was fijn om de kleur goed in te kunnen schatten. Uiteindelijk gekozen voor zeer grote 120x120 tegels. Deze zijn perfect op tijd geleverd en vakkundig (en dat valt niet mee met dit formaat!) gelegd. De vloer is mooi en bijzonder. Tenslotte dit alles voor een zeer redelijke prijs.

Tineke
10 juli 2017

We twijfelden over de vloertegels die we uitgezocht hadden. Het tegelhuis gaf goed advies en heeft veel geduld met ons gehad. Inmiddels ligt de tegelvloer en zijn we ontzettend blij met het mooie resultaat. Het is in één woord prachtig geworden!! Ook dank aan de tegelzetter Ed. Hij maakt waar wat hij heeft beloofd. Top!

Paul Wiggers
28 juni 2017

Na eerdere ervaringen met het Tegelhuis Montfoort (toen nog in Montfoort) voor het bestellen van tegels (en meubels) voor onze badkamer hebben wij zonder twijfel onze tegels voor de keuken bij Tegelhuis Montfoort besteld. Deze keer geheel via email en ook nu weer zonder problemen en zeer tevreden de bestelling kunnen doen. De service is uitstekend, de prijs bijzonder competitief en afspraken worden goed nagekomen. Duidelijke communicatie zonder verassingen achteraf. Mochten we weer tegels nodig hebben voor een volgend project dan is dit het eerste adres waar we aankloppen.

iris moolhuijsen
27 juni 2017

Zeer prettig bedrijf en goede service! Wij hebben er prachtige tegels gekocht. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar iets moois voor in huis.

Raphael Braakhuis
26 juni 2017

In april 2017 winkel bezocht. Heel fijn om de keuze die je op Internet maakt real-time te kunnen zien en voelen en te ervaren met wie je zaken doet. Mooie, ruime maar overzichtelijke winkel. Werden keurig ontvangen en geheel vrij gelaten om op ons gemak rond te lopen maar men stond klaar om onze vragen te beantwoorden (fijn!). Bestelproces, betaling en levering allemaal uitstekend en service achteraf (vervanging van doos gebroken tegels) soepel en zeer snel, chapeau. Tegelhuis Montfoort is een aanrader.

G.C. Wijbrandts
21 juni 2017

Tegelhuis Montfoort heeft op verzoek prima informatie gegeven over dunne vloertegels (Cotto d'Este, Kerlite plus). Reageerden snel op e-mails, stipte levering en goede ondersteuning.

William Jonker
20 juni 2017

Wat zijn wij uitstekend geholpen door Ruud! Niets was teveel bij het helpen uitzoeken van onze tegels en er werd echt met ons meegedacht. Goede en snelle service. Mooie en uitgebreide showroom. Scherpe prijzen voor uitstekende kwaliteit. Aanrader dus!

Rca nitschelm
20 juni 2017

Snelle levering, al eerder geslaagd bij tegelhuis montfoort

Celia
24 mei 2017

We zijn erg tevreden over het advies en de service. Ronald is geduldig en behulpzaam. Vele voorbeelden zijn getoond om een juiste keuze te kunnen maken. Bij zowel telefonisch als email contact werd er telkens snel gereageerd.

N.
19 mei 2017

Ronald has helped us with selecting tiles and the whole delivery. He is very punctual, responsive and very accessible; The delivery was made on time and we have been kept informed throughout the process. He has also helped us in selecting items with an unbiased view. He has provided advise on cleaning & also took the extra tiles back and reimbursed us. We would definitely recommend doing business with Tegelhuis Montfoort.

Kramer
18 mei 2017

Tegels van Mosa voor een badkamer besteld. Tegelhuis Montfoort had een prima prijs geoffreerd en ook het snijverlies was goed ingeschat. Er werd extra moeite gedaan om staaltjes bij ons bezorgd te krijgen. Hun showroom heeft een breed assortiment en er is zat daglicht; dat is fijn want er zijn wat minder verlichte hoeken. Communicatie was prettig en het wijzigen en herbevestigen van de opdracht was geen probleem.

Fam. A.H.M. Duyvesteijn
17 mei 2017

We zijn netjes en vriendelijk geholpen bij de aanschaf van onze badkamer en vloertegels. Mede door het goede advies hebben we onze vloertegels ook als contrast op de badkamerwand en toiletwand laten zetten. Dat levert enthousiasme op bij de mensen die ons nieuwe huis komen bekijken , zij vinden het ook een mooie combinatie

Steve en Marije
17 mei 2017

heel erg goed geholpen, wij hadden al een beeld van wat we precies wilden > Tegelhuis Montfoort volgde dit op en adviseerde. Wees ons op details en gaf tips. Aanrader . Afhandeling en nazorg ook te gek

E. Voorheijen
5 mei 2017

Bij Tegelhuis Montfoort zijn we goed geslaagd voor een keramisch parket. Zeer goed geholpen door Ronald! Bijvoorbeeld 2 voegkleuren kunnen uitproberen op de vloer en flexibiliteit getoond toe de tegel levering in 1 keer in plaats van 2 keer kwam. Zeker aan te bevelen!

Ed en Trudy van Sligtenhorst
4 mei 2017

Wij genieten elke dag weer van de mooie vloer en krijgen daar ook hele mooie reacties op. Wij willen jullie nogmaals bedanken voor het meedenken en het geduld wat jullie met ons hebben gehad. Wij hebben de aanbeveling voor Ed Roodakker als zeer plezierig ervaren. Kortom, wij zijn een tevreden klant.

C. Verkerk
19 april 2017

Ik had ergens de "Cotto DÉste Cadore Baita" gezien, een keramich houten vloer, en was direct verkocht. De prijs was echter iets dat me tegen hield om te bestellen. Uiteindelijk ben ik na een tip bij Tegelhuis Montfoort uitgekomen, waar de vloer aanzienlijk goedkoper was. De communicatie verliep super, en de vloer stond binnen 2 weken voor de deur.

L.J. Korsuize
24 maart 2017

We zijn erg tevreden over het advies en de service. En we hebben een prachtige vloer als resultaat. Verder is de prijs ook scherp. Waarmee de keuze snel gemaakt was. Kortom: Tegelhuis Montfoort is een aanrader!

Jabar Abdullah
23 maart 2017

Vloer tegel gekocht. Goed geholpen door Ali . Hij denkt mee. Ik had paar kapute tegel had ik gelijk Ali gebeld volgende dag nieuwe tegel thuis bezorged. Zie jullie mij zeker terug als ik tegel nodig heb. Top bedrijf

Daan
7 maart 2017

Via familie kwamen wij bij tegelhuis Montfoort uit. Wij wisten welke tegel we wilden en er werd netjes een offerte opgemaakt. Levering ging ook goed en we werden op de hoogte gehouden hoe laat de tegels geleverd werden. Bij de levering bleek dat er 2 tegels beschadigd waren. Foto van smaakt en gemaild en 3 werkdagen later de nieuwe tegels alweer in huis zonder extra kosten. Prima service dus!

Arno
2 maart 2017

Geweldige service! Naast de vloer- en wandtegels ook badkamermeubel via Tegelhuis Montfoort gekocht. Bij probleem met wastafel perfecte bemiddeling voor nieuw exemplaar. Goed bereikbaar en direct reactie.

Marian Tienhooven
28 februari 2017

Zeer prettig geholpen in de winkel/showroom, goed advies, doen wat ze zeggen. Goede prijs-kwaliteit verhouding. En de tegellegger die werd aangeraden heeft ook goed werk geleverd. We zijn tevreden met het resultaat. Volgende keer is dit bedrijf zeker weer in de picture. Fijne ervaring!

Paul van Yperen
13 februari 2017

Nieuwe tegelvloer voor in de keuken gekocht. De verkoop ging ontspannen en geduldig. Vele voorbeelden zijn getoond om een juiste keuze te kunnen maken. Kennis van de verkoper was ruim voldoende. Tevens instructies voor het leggen om een mooie strakke vloer te leggen werd uit eigen initiatief gegeven. Debet en credit nota's duidelijk en snel. Kortom, goede service, kennis van zaken en een klantvriendelijke benadering. Klasse, daar kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Dennis en Desiree
12 februari 2017

Goede ontvangst in de winkel, we zijn uitgebreid geïnformeerd en geadviseerd. Alle nadere vragen werden zeer spoedig ook per mail beantwoord. Tegelhuis Montfoort had een zeer scherpe prijs voor onze tegels vergeleken met andere aanbieders. De tegels zijn vervolgens uiterst secuur gelegd (door Ed Roodakker en Dima Dimitriouk). Wij zijn zeer tevreden!

Ton Stam
10 februari 2017

Ik heb bij Tegelhuis Montfoort, naa goed te zijn geholpen in de winkel, zowel mijn vloertegels als badkamertegels besteld. Alles is prima gegaan, communicatie is snel en efficient, prijzen zijn zeer concurrerend en de levering was vlot en geheel volgens afspraak. Ik zou zo weer bij ze bestellen zonder eerst andere tegelhandelaren af te gaan.

Sinan Gokmen
9 februari 2017

Zeer goede ervaringen met Tegelhuis Montfoort. Snelle en vriendelijke service. Toen bleek dat we een pak tegels voor de badkamer tekort kwamen, konden ze snel schakelen en volgende dag een nalevering doen. Daarnaast verkopen kwalitatief hoogwaardige producten tegen zeer scherpe prijzen. Top, ga zo door!

Johan den Hartog
6 februari 2017

Ik heb tegels nabesteld van La Fabrique uit Italie. Ben keurig geholpen in advies, fotos en maten doorgestuurd. Op de hoogte gehouden van de levering. Heel vriendelijk en deskundig contact. Ik zou een ieder dit bedrijf aanraden.

Stitou
2 februari 2017

Absoluut 100% positief over onze ervaringen met tegelhuis Montfoort. Voor een grootschalige verbouwing in onze woning hebben wij zowel vloer- als wandtegels gekocht. Diverse tegelleveranciers bezocht, maar nergens zo goed geholpen als bij Tegelhuis montfoort. En dan waren de tegels (exact dezelfde als elders bekeken) daar ook nog eens een stuk voordeliger! De verkoper heeft ons prima te woord gestaan, dacht met ons mee, kwam met nuttige adviezen en een wijziging in onze bestelling achteraf was absoluut geen probleem. Bij zowel telefonisch als email contact werd er telkens snel gereageerd en de levertijden waren ook zeer redelijk. Er staan nog wat verbouwingen op de planningen voor de tegels zullen wij zeker weer naar Tegelhuis Montfoort gaan! Het is voor ons een eindje rijden, maar dat is het zeker waard.

Hans van der Linden
2 februari 2017

We zijn goed geholpen er werd geen druk uitgeoefend om perse te verkopen We kochten zonder kleurvoorbeeld van aanrecht, kastjes e.d. en dat had de verkoper liever niet. Maar alles past perfect bij elkaar. we hebben tegels voor op de keuken vloer gekocht. de tegelzetter Jaap van Klaveren is kundig en een prettige kerel

Irene
31 januari 2017

Tegelhuis Montfoort heeft een ruime keus aan keramische tegels, van alle A-merken. Tijdens een afspraak nemen ze de tijd om alle mogelijkheden door te nemen en geven handige tips en adviezen, bijvoorbeeld over verschil tegelmerken, keuze tegels, kosten tegelzetter. Ook een proeftegel mee naar huis is geen enkel probleem, ook niet als deze apart besteld moet worden. Je krijgt een duidelijke offerte, waarvan ook snel duidelijk is dat ze je de beste prijs bieden. Afwikkeling van gebroken tegels en verrekening is voldoende.

fam lukken
30 januari 2017

Wij hebben de Refin Mansion tegels gekocht bij Tegelhuis Montfoort. Diverse offertes bij hen gevraagd voor we tot deze keuze zijn gekomen en altijd snel reactie en goede prijs. Levering was ook prima. Zeer tevreden!

Marco
30 januari 2017

Houtlook vloertegels voor woonkamer en badkamer daarnaast wandtegels badkamer en toilet. Men neemt ruim de tijd om met de klant tot een goed advies te komen. Opmerking badkamerinstallateur. Mooie goede en rechte tegels. Levering op afgesproken dag.

M. Mulleners
17 januari 2017

Tegelhuis Montfoort verkoopt prachtige tegels met een goed advies en voor een eerlijke prijs. De communicatie hebben we als heel prettig ervaren en het advies was goed bij zo'n moeilijke keuze. Verder hebben ze heel veel tegels in hun moderne showroom om te kunnen laten zien, dit is zeker belangrijk bij de keuze.

Claudia v. Berkel
22 december 2016

We zijn echt super te spreken over de keuze, hulp en service! Professionele medewerkers en snelle reactie op vragen. Wij bevelen Tegelhuis Montfoort aan bij familie en vrienden. Hier kunt u gerust naar toe indien u voor kwaliteit gaat.

Marieke
8 december 2016

Zeer tevreden over de service van Tegelhuis Montfoort! Er werd door Ali Fizazi uitgebreid de tijd genomen om onze wensen door te spreken, op een zeer vriendelijke en klantgerichte wijze. Ook wanneer er vragen of wijzigingen waren vanuit onze kant, wat regelmatig gebeurde, kwam er direct of dezelfde dag nog een reactie. We zijn erg blij met ons resultaat, de badkamer. Absoluut een aanrader Tegelhuis Montfoort!

Versteeg
4 december 2016

Voor de verbouwing van onze winkel hebben wij een vloer uitgezocht bij tegelhuis Montfoort. Goed advies, helderheid wat betreft prijs en prima kwaliteit. Voor ons was belangrijk dat gemaakte afspraken voor levering etc goed nagekomen werden. Hierin hebben wij tegelhuis Montfoort als zeer betrouwbaar ervaren!

Rini
3 december 2016

Supersnelle reacties op vragen en zeer goede ondersteuning!

LH
26 november 2016

Ik zou een heel verhaal kunnen vertellen om ssn de verplichte 200 tekens te komen, maar dit is zo'n saaie leverancier waar alles goed gaat. Afspraken gewoon nakomen. Een verademing. Alles klopte. Van prijs tot en met aflevering.

Debby
11 november 2016

Tegels gekocht met bijzondere afmetingen 80 x 160 bij Tegelhuis Montfoort. Vriendelijke eigenaar en personeel. Goede service. Er werd goed meegedacht voor de juiste materiaal en kleur keuze. Zeer aan te raden om uw tegels bij Tegelhuis Montfoort te kopen.

Annemieke Teule
3 november 2016

We hebben een prachtige tegelvloer: betonlook voor beneden en houtlook voor boven gekocht. Prijs/kwaliteit is heel goed. Uitstekende adviezen gekregen, er werd ruim de tijd genomen om de juiste keuzes te maken, ook wat betreft de voegkleur etc. Ik raad dit bedrijf iedereen aan!

K. van der Werff
28 oktober 2016

Zeer klantvriendelijk, goed geholpen, goed meegedacht, zeker toen het een paar keer tegen zat. Men gaat door totdat de klant tevreden is. Men gaat er voor, zelfs tot aan je huis met bezorgen van spullen, die men tijdelijk niet hebben.

Gaastra
11 oktober 2016

Wij hebben onze badkamer in eigen beheer verbouwd en waren wij blij verrast dat wij in de showroom van Tegelhuis Montfoort zo goed en vakkundig werden geholpen. Dit in tegenstelling tot andere showrooms waar wij min of meer werden genegeerd omdat wij niet door een aannemer of architect waren gestuurd. Levering van de materialen was ook keurig volgens afspraak, klein minpuntje was dat er te weinig wandtegels waren berekend en te veel vloertegels, maar gelukkig werd er vlot nageleverd.

familie Koot
20 september 2016

Na verschillende zaken afgelopen te hebben zijn we bij Tegelhuis Montfoort geslaagd, zijn hier goed geholpen. De tegels gingen we zelf leggen, bij vragen konden we ook bij hen terecht. Zijn heel blij met het eind resultaat.

T. Oswald
20 september 2016

Mooie collectie een nette prijs. Zelfs beter dan bij een grote concurrent in de regio's........ Levering keurig conform de afspraak. Ook de met het bedrijf samenwerkende tegelzetter heeft voortreffelijk werk geleverd.

Jeffrey J
13 september 2016

Ik heb eerst sample tegels aangevraagd, deze kon ik al gauw ophalen. Vervolgens ook besloten om de tegels hier te kopen. Ik ben goed en vlot geholpen en de gemaakte afspraken worden netjes nagekomen.

D. Luimes
6 september 2016

Kronos prima materia cemento gekocht voor woonkamer en badkamer. Erg mooie, stoere tegel. Nu willen we het uitbreiden met de outdoor tegel voor de veranda in dezelfde kleur. Reageren snel, vakkundig, goed advies, servicegericht, geduldig.

De koster
5 september 2016

Telefonisch,mail of showroom kontakt.alles even correct en snel. Goeie adviezen en keurige levering. Zeer scherpe prijs en onze kronos blautech modder 80x80 is een schitterende tegelvloer geworden. Bedankt ook voor het voegkleuradvies. Zeer positief!

Jeroen Noort
3 september 2016

Tegels voor een oppervlakte van 80m2 in de woonkamer is een belangrijk punt bij een nieuwbouwhuis. We hebben hier dan ook veel tijd aan besteed. Tegelhuis Montfoort heeft ons hier goed mee geholpen, zoals logistiek, informatie over tegels leggen, maar ook tegels mee naar huis nemen om te kijken hoe het zit met kleurverschil bij lichtinval. Ik kan Tegelhuis Montfoort zeker aanraden.

van der Vaart
31 augustus 2016

Zeer goede service alles opt tijd geleverd en ook de nabestelling was snel binnen! Al met al zeer tevreden. Bij andere zaak werd aangegeven dat de door ons gewenste tegel niet meer geproduceerd werd en THM kon gewoon leveren. en dat tegen een zeer concurrerende prijs.

De wagter
30 augustus 2016

Wij zijn erg tevreden over het contact en het advies. De levering is conform afspraak gedaan en bovenal zijn de tegels prachtig. We krijgen alleen maar complimenten en dat zegt genoeg. Een volgende keer zou ik zeker weer bij hen gaan.

F. Kass
30 augustus 2016

Wij zijn erg goed geholpen door de medewerkers van tegelhuis montfoort. De tegels tonalite arabesque silk piombo voor mijn keuken besteld en ze staan erg mooi in onze keuken! Hartelijk bedankt! Ik raad dit bedrijf zeker aan.

Marja Touw
17 augustus 2016

Alleen telefonisch contact gehad, maar ook dan wordt je zeer correct behandeld en het vertrouwen was er meteen wij wisten precies wat we wilden hebben dus dat maakt het wel makkelijker. Keurig op tijd geleverd volgens afspraak en zeer tevreden over de vloer. Ook prijstechnisch was Montfoort de beste.

A.Schutter en S.Y. Schutter
11 juli 2016

Wij zijn zeer tevreden,absoluut een goede service, Bereidheid tot hulpzaamheid, hoeft niet te lang te wachten op antwoorden op je vragen per email, telefonisch goed te bereiken. Ook advies op ervaringen en Buitengewoon tevreden over de tegels zelf! Zal ze een ieder aanraden.

Jordi Smit
2 juli 2016

Wij hebben onze tegels na uitvoerig overleg en advies gekocht bij tegelhuis Montfoort. We hebben de tegels laten leggen door onze eigen tegelzetter, ondanks het aanbod vanuit tegelhuis Montfoort. Wij hebben tot op de dag van vandaag geen spijt van onze aankoop, echt een topvloer!

Hut de Zeeuw
30 juni 2016

Uitstekende service en bereikbaarheid, ook toen wij tijdens het werk een tekort aan tegels bleken te hebben, hebben ze ons snel en fantastisch geholpen zodat wij alles op tijd hebben kunnen afronden. Nogmaals dank voor de plezierige samenwerking !

Rob
29 juni 2016

Tegels van 2 verschillende merken gekocht voor een badkamer renovatie. Beiden zeer scherp geprijsd. De tegels uit Italie waren iets vertraagt maar omdat de lever datum ruim genomen was vóór het plaatsen nog altijd op tijd. Zeer tevreden. Pluim voor het team van Tegelhuis Montfoort

Kees van Rooijen
28 juni 2016

Naast een prachtige en unieke collectie tegels, waaronder onze eigen keuzen van liefst 1,20x1,20 meter, ook topservice. Snel, goed bereikbaar, professioneel. Met name zeer fijn als niet alles in 1 keer perfect is. We hebben net een complete verbouwing achter de rug en de ervaring met Tegelhuis Montfoort springt hier positief bovenuit.

Ad Oomes
22 juni 2016

Ik heb 100 M2 vloertegels gekocht en laten bezorgen en alles is prima volgens afspraak verlopen. Ook tijdens de aankoop ben ik op een uitstekende manier geholpen en zou nu ook andere aankomende kopers adviseren om minimaal bij Tegelhuis Montfoort langs te gaan.

Abrahamse
21 juni 2016

Tegelhuis Montfoort levert goede service - we hadden tegels besteld in verschillende kleuren. Die werden heel snel geleverd, toen pas later bleek dat er twee dozen met de verkeerde kleur bij zaten werden die meteen vervangen.

Philip
20 juni 2016

Vorig jaar hier onze tegels aangeschaft voor onze nieuwbouwwoning. Alles verliep naar wens tot het moment dat de vloer gelegd was. Er bleek een productiefout in een deel van de tegels te zitten waardoor het leek alsof er een soort golfjes in de tegel zaten. Dit was niet zichtbaar voor het leggen. Direct nadat we de klacht bij Tegelhuis hadden neergelegd werden we direct serieus genomen en zijn ze komen kijken naar het probleem. Hierna hebben ze nieuwe tegels geleverd en een tegelzetter ingeschakeld die alle foute tegels mooi heeft vervangen. Bedankt voor de goede service! Er kan altijd wat fout gaan, als het maar goed wordt opgelost.

Tom
11 mei 2016

Wij hebben bij Tegelhuis Montfoort vloertegels en wandtegels besteld van twee verschillende merken. Deze werden niet samen geleverd maar door twee aparte leveranciers. Alle contact verliep via mail, wij hebben de showroom niet bezocht. + De tegels werden telkens zeer goed verpakt geleverd; + de vooropgestelde leverdata zijn correct; + alle mailverkeer verliep uitermate snel; + de prijzen zijn inderdaad zeer scherp. (-) Door de bestelling van twee verschillende merken werden er twee keer leveringskosten aangerekend. Dit werd op voorhand wel duidelijk meegedeeld. Door de lage productprijzen waren de leverkosten tevens makkelijk te verteren.

Patrick
3 mei 2016

Gebouw/Locatie: Makkelijk te bereiken en het licht in de verkoop ruimte is perfect zodat je niet verrast bent als je thuis met de tegel zit met een andere licht inval. Advies: goed en doordacht zowel wat de tegels betreft als de voeg. Prijs: goed en concurrerend Levering: flexibel en zonder gedoe !

A. van Roekel
30 april 2016

De mooie showroom en de nette ontvangst zijn een prettig begin. Ze denken vervolgens goed mee en geven goed advies. De levering van de tegels verloopt vervolgens conform planning. Tegelhuis Montfoort komt zijn afspraken na. Een echte aanrader!

Evelyn Overvliet
28 april 2016

Uitstekend geholpen, goed en eerlijk advies. Handelen snel en accuraat. Daarbij zijn de prijzen echt heel scherp! We zijn nu heel blij met de vloertegels in de woonkamer, de toiletten en de badkamertegels. Een heel mooi resultaat!

Kevin
27 april 2016

Wij hebben zeer goede ervaring met tegelhuis Montfoort, Snelle reactie op onze aanvraag, gelijk goede prijs zonder gelijk te onderhandelen. Daarnaast ook nog eens snelle levering en goede feedback over het leggen van de tegel.

Natalie
19 april 2016

Tegelhuis Montfoort heeft ons uitstekend geholpen in het uitzoeken en leveren van tegels voor onze badkamer. Ze hebben actief met ons meegekeken naar de mogelijkheden, hebben ons geadviseerd in de kleur van de voeg (hadden we zelf nooit over nagedacht) en konden heel snel leveren. Superservice en prettig contact!

K. Dijkstra
20 maart 2016

Na heel lang zoeken hebben wij bij Montfoort bij toeval de juiste vloertegel voor de juiste prijs gevonden. Alles is netjes op tijd geleverd. De service en het advies in de winkel was prima. De verdere afhandeling ook allemaal netjes en op tijd. Kort om heel tevreden.

Jeroen
16 maart 2016

Goede service, van het begin bij de keuze tot en met de levering. ook de prijs was erg goed. Het advies bij het begin over de tegelkeuze is erg fijn. Inmiddels zijn de tegels geplaatst en we zijn erg tevreden over het resultaat!

W. Diepenbroek
15 maart 2016

Erg prettige ervaring met dit bedrijf. Goed advies bij het maken van de keuze van tegels voor de badkamer, keuken en gang. Kreeg mooie proeftegels thuis geleverd voor een vriendelijk prijsje, terwijl andere bedrijven dit niet konden waarmaken. Levering was keurig op tijd, prettige en vriendelijke communicatie zowel telefonisch als via de mail. Duidelijke offerte zonder poespas. Snelle nalevering toen we tegels tekort kwamen. Ik kan iedereen dit bedrijf aanbevelen.

Geoffrey
15 maart 2016

Showroom met een zeer uitgebreid assortiment qua vormen, kleur, design en afmetingen. Ik kreeg zeer goed advies mbt tot de kleuren, wat past mooi en kon de tegels ook naast elkaar leggen zodat ik al een goed beeld kreeg van het geheel.

Anton
15 februari 2016

Vier dozen Friese witjes van Albarello gekocht. Goede prijs en snelle levering. Achteraf kwamen we er een paar tekort en toen heeft Tegelhuis Montfoort er voor gezorgd dat ik die zelf bij de groothandel op kon halen. Klasse service.

H. Hendriks ( Duitsland)
14 februari 2016

Wij zijn zeer te spreken over dit bedrijf. Ze verdienen een pluim! Wij hebben hier een offerte aangevraagd, zeer snel een offerte ontvangen. Een eerlijk en betrouwbaar bedrijf, met vriendelijke medewerkers, zijn vakkundig, goed advies en uitstekende service. Ik kan iedereen dit bedrijf aanbevelen. Bij levering wat tegels gebroken (kan gebeuren tijdens transport), mail gestuurd en binnen no time nageleverd zonder problemen. De prijs kwaliteitverhouding is ook goed. De volgende aankoop zeker via dit bedrijf!

Frank Elfert
30 december 2015

Recentelijk hebben wij keramisch parket gekocht bij Tegelhuis Montfoort. Vanaf het eerste moment werden wij hier goed geholpen en was de prijs zeer scherp. Omdat wij aan het begin wat twijfelde over het formaat van de tegel hebben wij in totaal een stuk of 5 offertes laten maken bij Tegelhuis Montfoort. Dit is nooit een probleem geweest. Tijdens het nameten van onze bouwtekening bleek het Tegelhuis iets te weinig m2 berekend te hebben. Dit hebben ze direct hersteld zonder deze kosten op ons te verhalen. Aardige mensen die de gemaakte afspraken nakomen! De geadviseerde tegelzetter vanuit het Tegelhuis heeft ook vakwerk geleverd! Mocht wij ooit weer een Tegelvloer nodig hebben dan gaan wij hier zeker weer kijken