uitgebreid advies nodig ? Plan een afspraak in via onze agenda
  • ragno reweind vloertegels
  • kronos tegels
  • ragno boom
  • kronos

Offerte aanvragen

Vloertegels

Vloertegels zijn voor vrijwel iedere kamer geschikt, zoals uw badkamer, toilet of keuken, maar ook uw woonkamer. Bijna alle tegelmerken bij Tegelhuis Montfoort hebben vloertegels in hun collectie. U heeft bij ons dan ook de keus uit honderden verschillende vloertegels.

Vloertegels en uw kamer
Vloertegels (plavuizen) geven uw kamer stijl en charme. Ze kunnen uw kamer groter of kleiner doen lijken. Maak van uw badkamer een chique ruimte door grote, antracieten vloertegels te plaatsen. Of geef uw keuken een traditioneel tintje met makkelijk te onderhouden, duurzame houtlook tegels (keramisch parket), die amper van echt hout te onderscheiden zijn.

Bedenk van tevoren welke stijl u wilt voor uw kamer. Zowel de kleuren tegels, als de formaten en de voegen zijn hierbij van belang. Uiteraard kan Tegelhuis Montfoort u adviseren over de tegels die het beste passen bij uw smaak en woning. Maak eens een afspraak om de verschillende mogelijkheden in onze tegelshowroom in Waddinxveen (een half uurtje rijden van Rotterdam en Den Haag) te bekijken.

Waarom vloertegels?
Vloertegels zijn erg hygiënisch en makkelijk in onderhoud. Ook zijn ze waterbestendig, sterk en gaan ze lang mee. Ze komenvoor in diverse uitvoeringen en materialen, bijvoorbeeld keramiek of kunststof. Erg populaire vloertegels zijn porcellenato tegels. Door de porceleinaarde waar deze tegels van gemaakt zijn en door de hoge drukpersing, zijn deze tegels uitermate hard en waterbestendig.

De mogelijkheden zijn eindeloos als het gaat om kleuren, motieven en design. Bovendien zijn vloertegels makkelijk te combineren met wandtegels. Dit zijn de populairste vloertegels van het moment:

Top 4 vloertegels:

Voor elke toepassing geldt een ander soort slijtvastheid. In de badkamer zijn bijvoorbeeld andere tegels gewenst dan voor een terras. Tegelhuis Montfoort zal u adviseren over welke type vloertegel u het beste kunt gebruiken voor uw soort kamer.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in een bepaald merk of type vloertegels bij Tegelhuis Montfoort? Vraag dan direct online een offerte bij ons aan. Ook kunt u contactmet ons opnemen voor een afspraak of voor uw overige vragen over vloertegels.

Vraag een offerte aan

Uitgelicht in vloertegels