Terug

Betonlook tegels

Betonlook tegels lenen zich erg makkelijk voor een stoer, strak interieur. De tegels lijken net van echt cement of beton te zijn gemaakt, ze zijn echter keramisch. U geniet van de voordelen van keramische tegels, met de prachtige natuurlijke look van beton.

Betonlook vloertegels

Cement of beton wordt gemaakt door het mengen van cement met water. Hierdoor ontstaat de typische grijsachtige harde massa, die veel gebruikt wordt in de bouw. Het harde, maar brosse karakter is kenmerkend voor de structuur van cement of beton.

Woonkamer vloertegels betonlook

Uw nieuwe vloertegels in betonlook zijn een tijdloze vloer waar u veel mee kunt combineren zoals houten meubels of een keuken met een houtlook. De douglas en jones beton 90x90 cm is een veel gekozen betonlook tegel, door het grote tegelformaat heeft u weinig voegen waaroor het makkelijk te onderhouden is en de ruimte groter doet maken.

De voordelen van betonlook tegels:

  • Niet van echt beton of cement te onderscheiden
  • Van de hoogste kwaliteit keramiek gemaakt
  • Duurzaam, stevig, slijt-, vuur- en krasvast
  • Erg makkelijk te onderhouden
  • In allerlei maten beschikbaar
  • Geschikt voor binnenshuis en buitenshuis
  • Goed te combineren met vloerverwarming.

Xxl tegels

Betonlook vloertegels zijn het mooiste in grootformaat tegels, ofwel XXL tegels. Tegenwoordig maken de tegelfabrieken betonlook vloertegels van 90x90, 100x100 cm,  120x120 cm en soms zelfs nog groter van 120x240 cm of zelfs 160x320 cm. Een mooi voorbeeld van betonlook vloertegels in grote formaten zijn de kronos prima materia, kronos maxxi, cercom gravity en atlas concorde dwell 120x120 cm. 

Betonlook wandtegels:

Wandtegels betonlook voor de badkamer, toilet of keuken is momenteel een trend en geven de inrichting een strakke en moderne look die ook nog eens tijdloos is. 

Betonlook tegels top 4

Tegelhuis Montfoort heeft diverse betonlook tegels in de tegelshowroom, ook de Xxl formaten 100x100 cm of 120x120 cm hebben we mooi gepresenteerd in badkamer opstellingen. Ook op de blog van betonlook tegels van tegelhuis montfoort kunt u informatie vnden.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in een bepaald type betonlook tegel of cementtegel? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben veel keuze in de tegelshowroom van Tegelhuis Montfoort staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, als u betonlooktegels wilt komen bekijken in onze tegelshowroom.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie

Maak een showroomafspraak