Terug

Betonlook tegels

Betonlook tegels zijn dé keuze voor een stoer, strak interieur. Deze tegels lijken op het eerste gezicht van echt cement of beton te zijn gemaakt, maar in werkelijkheid zijn ze keramisch. Deze keramische betonlook tegels hebben een ruwe, oppervlakkige textuur en tonen grijsachtige tinten dive doen denken aan onbewerkt beton.

Het materiaal van deze tegels is perfect in staat om de look en feel van een betonnen oppervlak na te bootsen. Dankzij moderne technologieën geniet u van de structuur en kleur van beton zonder de nadelen, zoals koude voeten en slijtage.

Deze vloertegels zijn zeer robuust

Betonlook tegels zien er mooi uit én zijn erg stevig, waardoor ze vaak toegepast worden in vloeren waar veel wordt gelopen. Ze gaan jarenlang mee zonder hun mooie uitstraling te verliezen. Ook zijn deze tegels snel en eenvoudig te reinigen en bestand tegen vlekken. Dit maakt deze keramische tegels ideaal voor drukbezochte ruimtes zoals de keuken, badkamer of hal.

Goed om te weten: bij Tegelhuis Montfoort bieden we speciale keramische betonlook tegels die geschikt zijn voor buitengebruik. Deze tegels zijn bestand tegen weersinvloeden en kunnen gebruikt worden voor terrassen, balkons en andere buitenruimtes.

Bij Tegelhuis Montfoort zijn deze tegels verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleurtinten, waardoor u een stijl kunt vinden waarmee u uw woonkamer, badkamer of keuken in kunt richten. Gaat u voor grote grijze tegels voor een industriële look in de keuken of juist kleinere witte tegels met een Scandinavische uitstraling?

Heeft uw woonkamer een make-over nodig?

Uw woonkamer heeft een make-over nodig? Dan is het een goed plan om te beginnen bij de vloer. Een nieuwe vloer kan een groot verschil maken. Een populaire keuze bij Tegelhuis Montfoort is de betonlook. Met betonlook vloertegels krijgt uw woonkamer een basis die te combineren is met diverse interieurstijlen.

U kunt ervoor kiezen om de hele vloer te bedekken met keramische betonlook tegels of ze als accent gebruiken in bepaalde delen van de kamer, zoals een haardplaats of een zithoek. U kunt ook experimenteren met verschillende patronen en formaten om een unieke look te creëren in uw woonkamer.

Zo is de Douglas en Jones beton 90x90 cm een betonlook tegel die veel gekozen wordt. Deze tegel heeft een groot formaat, waardoor u minder voegen heeft en dus minder onderhoudswerk. Bovendien zorgt het grote formaat ervoor dat uw woonkamer groter en ruimtelijker oogt.

Maken keramische betonlook tegels een ruimte optisch groter?

Zeker! Betonlook vloertegels zorgen ook voor een optisch effect. Door het grote tegelformaat lijkt uw woonkamer, badkamer of keuken groter en ruimtelijker. Dit heeft te maken met de illusie van minder voegen en daardoor een vloeiend geheel. Met betonlook vloertegels haalt u dus niet alleen een prachtige, tijdloze vloer in huis, maar creëert u ook optisch meer ruimte. Hoewel onze XXL tegels vooral worden aanbevolen voor grote ruimtes, kunnen ze ook goed werken in kleinere kamers.

De betonlook tegel is verkrijgbaar in verschillende tinten grijs. In ons assortiment vindt u een lichtgrijze, donkergrijze of warme grijze tint zodat u de beste tegel voor uw woonkamer kunt kiezen.

wandtegels:

Wandtegels betonlook voor de badkamer, toilet of keuken is momenteel een trend en geven de inrichting een strakke en moderne look die ook nog eens tijdloos is. 

De voordelen van deze keramische tegels:

  • ·        Niet van echt beton of cement te onderscheiden
  • ·        Van de hoogste kwaliteit keramiek gemaakt
  • ·        Duurzaam, stevig, slijt-, vuur- en krasvast
  • ·        Erg makkelijk te onderhouden
  • ·        In allerlei maten beschikbaar
  • ·        Geschikt voor binnenshuis en buitenshuis
  • ·        Goed te combineren met vloerverwarming.

Kunnen betonlook tegels ook in een badkamer?

Absoluut! Betonlook tegels zijn waterbestendig en daardoor passen ze prima in vochtige ruimtes zoals de badkamer of de keuken. Dankzij de hoge waterbestendigheid hoeft u zich geen zorgen te maken over waterschade of vochtproblemen in uw badkamer. U kunt de tegels direct in contact met water gebruiken, en ze blijven er als nieuw uitzien.

Doordat de tegels weinig voegen hebben, zijn ze eenvoudig schoon te maken en te onderhouden. Géén hardnekkige vlekken of vuil dat tussen de voegen blijft zitten. Met een simpele dweilbeurt behoudt u de prachtige uitstraling van deze tegels. Met deze tegels kunt u zowel de vloer als de wanden bekleden voor een gestroomlijnde en moderne uitstraling. De natuurlijke look geeft de ruimte een warme en uitnodigende uitstraling.

Xxl tegels

Tegenwoordig worden er steeds meer vloertegels geproduceerd in grote formaten, zoals 90x90 cm, 100x100 cm, 120x120 cm en zelfs nog groter, zoals 120x240 cm of 160x320 cm. Fabrikanten zoals Kronos, Cercom en Atlas Concorde bieden een breed scala aan betonlook vloertegels in diverse maten. Enkele voorbeelden zijn de Kronos Prima Materia, Kronos Maxxi, Cercom Gravity en Atlas Concorde Dwell in het formaat 120x120 cm.

Met XXL tegels kunt u uw vloer laten doorlopen zonder dat er veel voegen te zien zijn. Dit zorgt voor een luxe uitstraling en geeft de illusie van een grotere ruimte.

Betonlook wandtegels kopen

Naast vloertegels is ook de trend van betonlook wandtegels in opkomst. Deze tegels worden veelal gebruikt in badkamers, toiletten en keukens en geven de ruimte een strakke en moderne look die ook nog eens tijdloos is.

Bij Tegelhuis Montfoort vindt u een uitgebreid assortiment aan betonlook wandtegels in verschillende formaten, waaronder ook XXL tegels van 100x100 cm of 120x120 cm. In onze tegelshowroom hebben we prachtige opstellingen waarin deze tegels mooi gepresenteerd worden, zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden. Ook op de blog van betonlook tegels van Tegelhuis Montfoort kunt u meer informatie vinden over deze mooie tegelsoorten en meer inspiratie opdoen.

Zijn betonlook tegels geschikt voor vloerverwarming?

Ja, deze tegels zijn prima geschikt in combinatie met vloerverwarming. De keramische eigenschappen van deze tegels zorgen ervoor dat ze de warmte goed geleiden, waardoor uw vloer gelijkmatig verwarmd wordt.

Een van de belangrijkste kenmerken van betonlook tegels is de goede warmtegeleiding. Door de keramische eigenschappen van de tegels kan de warmte gelijkmatig worden verdeeld over de vloer. Hierdoor zal uw vloer op een efficiënte manier worden verwarmd en kunt u genieten van een comfortabel binnenklimaat. Bovendien wordt dankzij de warmtegeleiding van de deze tegels de energie-efficiëntie van uw vloerverwarmingssysteem vergroot.

Vraag eenvoudig een offerte aan voor uw nieuwe tegels

Het aanvragen van een offerte is bij Tegelhuis Montfoort erg eenvoudig. U hoeft alleen maar het online formulier in te vullen op onze website. Hier kunt u uw naam, contactgegevens en de specifieke details van het gewenste product invullen. Denk bijvoorbeeld aan het type tegel, de gewenste afmetingen en de hoeveelheid tegels die u nodig heeft.

Zodra we uw offerteaanvraag hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met u op. We zullen uw aanvraag zorgvuldig bekijken en u voorzien van een gedetailleerde prijsopgave. U kunt erop vertrouwen dat onze prijzen eerlijk en competitief zijn.

Hoewel online een offerte aanvragen handig is, begrijpen we ook dat u graag de tegels van dichtbij wilt bekijken voordat u een beslissing neemt. Daarom nodigen wij u uit om langs te komen in onze tegelshowroom in Montfoort. Hier kunt u onze tegels in levenden lijve bewonderen en de kwaliteit ervaren.

 

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bezoek onze tegelshowroom in Waddinxveen

Bent u op zoek naar een specifiek type betonlook tegel of cementtegel? Bij Tegelhuis Montfoort hebben we een groot aantal opties beschikbaar voor uw vloeren en wanden. In onze tegelshowroom kunt u rondlopen en de verschillende stijlen en ontwerpen van dichtbij bekijken. We hebben tegels in verschillende kleuren, patronen en texturen. Onze deskundige medewerkers helpen u ook graag verder in onze tegelshowroom, waar u persoonlijk advies kunt krijgen en de tegels zelf kunt bekijken en voelen.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie

Maak een showroomafspraak