Terug

Kronos Prima Materia tegels

Kronos Prima Materia tegels is een stoere, robuuste tegelserie, met vloertegels in groot formaat met natuurlijke, neutrale kleuren en wandtegels met opvallende decors. Kronos Prima Materia vloertegels lijken van cement, ze zijn echter van keramiek. Keramiek biedt meer onderhoudsgemak en is zeer duurzaam. De prachtige aanvullingen in de Prima Materia tegelserie zijn de wandtegels, die in dezelfde subtiele kleuren zorgen voor een gevarieerd en tijdloos interieur. De Kronos Prima Materia tegels bevat drie natuurlijke kleuren in het kleurenpalet die neutraal staan in de kamer en de inrichting van uw ruimte om die reden doen opleven.

De Kronos Prima Materia tegelserie is leverbaar in de kleuren:

  • Cemento
  • Cenere
  • Sandalo

Kronos Prima Materia vloertegels zijn er onder andere in het zeer grote langwerpige formaat 80x180 cm en in vierkante formaten tot wel 80x80 cm. In het formaat 60x120 cm zijn ook opvallende decors verkrijgbaar in dezelfde tinten als de vloertegels. Daarnaast bestaat er mozaïek voor op de muur en zijn er tegelstroken. Tenslotte zijn er diverse speciale onderdelen van verkrijgbaar, bijvoorbeeld plinten en traponderdelen. De Kronos Prima Materia tegelserie bevat tenslotte de unieke muurtegels Muro 3D en Sunset 3D, die voor een mooi reliëf zorgen op uw muur.

Bekijk de Kronos Prima Materia tegelserie voor meer informatie en voor afbeeldingen of download de brochure voor een impressie.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Prima Materia van Kronos? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Kronos. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Kronos Prima Materia tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie

Maak een showroomafspraak