Terug

Kronos Woodside tegels

Kronos Woodside tegels zijn houtlook vloertegels met een natuurlijke houtlook, die ook geschikt zijn voor bijvoorbeeld de badkamer of zelfs buiten. De houtstructuur die als decor op de Kronos Woodside tegels is aangebracht, is niet te onderscheiden van echt hout. Terwijl u wel geniet van de praktische eigenschappen van tegels, zoals duurzaamheid, waterbestendigheid en zeer makkelijk in onderhoud. Zelfs voor trappen is Kronos Woodside verkrijgbaar.

De Kronos Woodside kleuren:

  • Oak
  • Nut
  • Maple
  • Kauri

Kronos Woodside komt in diverse langwerpige formaten, zoals het grote 80x180 cm, maar ook in vierkant formaat (60x60cm). Daarnaast zijn er bijpassende Kronos Woodside muretto wandtegels verkrijgbaar (lange, smalle stroken, als bakstenen gelegd) en mozaïek. Bekijk op de website van Kronos de Woodside tegels voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Woodside van Kronos? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Kronos. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Kronos Woodside tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie