Terug

Nativa tegels van Kronos Ceramiche

Als je op zoek bent naar prachtige tegels die de natuurlijke schoonheid van travertijn weerspiegelen, dan zijn de Nativa tegels van Kronos Ceramiche een uitstekende keuze. Deze tegels bieden de warme en delicate schoonheid van travertijn, een tijdloos materiaal dat eenvoudige elegantie toevoegt aan moderne ruimtes.

Wat Nativa onderscheidt van andere tegels is de perfecte overeenstemming tussen het grafische ontwerp en de structuur. Dit zorgt voor visuele diepte en een rijke tactiele ervaring. De Vena en Falda ontwerpen zijn gebaseerd op de verschillende manieren waarop blokken in de groeve worden gesneden. De twee sterk contrasterende, visueel opvallende grafische ontwerpen zijn beschikbaar in een breed scala aan maten en diktes, variërend van 6 tot 20 mm. De collectie wordt aangevuld met de unieke, gestructureerde Lapis en Armis producten.

De Nativa tegels bieden een scala aan opties

Met 7 prachtige stijlen, waaronder de Vena Tibur en Vena Aurum tegels, is er voor elk interieur wel een perfecte match. Bovendien zijn deze tegels duurzaam en van hoge kwaliteit, waardoor ze een uitstekende investering zijn voor elk huis of commercieel pand.

Kronos Ceramiche is een bedrijf dat bekend staat om zijn technologisch hoogwaardige producten en klantvriendelijke aanpak. Het bedrijf investeert voortdurend in onderzoek en ontwikkeling om nieuwe ideeën en innovaties te bedenken op het gebied van tegels. Met de Nativa tegels laat Kronos Ceramiche zien dat ze niet alleen geavanceerde technologieën gebruiken, maar ook oog hebben voor design en esthetiek.

Voor gebruik in verschillende ruimtes

De travertin look tegels zijn verkrijgbaar in verschillende maten en diktes, waardoor ze geschikt zijn voor zowel vloeren als wanden. De verschillende stijlen bieden ook veelzijdigheid in het gebruik, van een meer traditionele look tot een modernere uitstraling.

De hoge kwaliteit van de Nativa wandtegels is te danken aan het feit dat Kronos Ceramiche bekend staat om zijn gebruik van geavanceerde technologieën en innovatieve productieprocessen. De absolute matching tussen grafisch ontwerp en structuur zorgt ervoor dat de tegels een visuele diepte en rijke tactiele ervaring bieden. Bovendien zijn de Nativa tegels duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, wat bijdraagt aan hun veelzijdigheid en geschiktheid voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

Of het nu gaat om een woonkamer, keuken, badkamer of commerciële ruimte, de Nativa tegels van Kronos Ceramiche bieden een tijdloze en elegante oplossing voor elke ruimte.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in deze tegelserie? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie