Terug

Kronos Essence collectie

Bij de Kronos Essence tegelcollectie draait alles om het creëren van natuurlijke schoonheid. Deze collectie is geïnspireerd door de rustieke charme en warmte die hout in elke ruimte brengt. Met Essence haal je de echtheid van de natuur in huis en transformeer je elke ruimte in een oase van rust. Het is de perfecte oplossing om de vloer of wand in je interieur te verrijken met een vleugje authenticiteit.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Kleuren en afwerking

Deze tegelserie biedt verschillende mogelijkheden in houtlook kleuren en design die elk een prachtige uitstraling geven. De kleur Pure is een heldere houtkleur met een licht uitstraling. Ambre heeft een warmere uitstraling met een subtiele amberkleurige tint. Musk heeft een diepe aardse kleur en Moka heeft een rijke, donkerbruine tint. De Strip Light en Dark zijn lange tegels, van 280x120 cm, waarbij het de illusie geeft of je latjes over de lengte hebt geplaatst. Binnen de Deck collectie vind je de standaard kleuren waar de houtnerven sterker zichtbaar zijn in het design.   

Formaten en mozaïeken

De Essence collectie van Kronos heeft een uitgebreide keuze aan formaten en mozaïeken, zodat je de perfecte tegels kunt vinden voor jouw project. Enkele van de beschikbare formaten en specificaties:

  • 120x280 cm met een natuurlijke afwerking en een gerectificeerde rand.

  • 26,5x180 cm voor een langere, slankere uitstraling, ook met een natuurlijke afwerking en gerectificeerde randen.

  • 20x120 cm en 9x58,5 cm voor kleinere, veelzijdige toepassingen.

  • Listellato Pure mozaïek van 15x120 cm, ideaal voor decoratieve accenten.

Elk formaat is zorgvuldig ontworpen zodat je de flexibiliteit hebt om een persoonlijk en op maat gemaakte ontwerpen te creëren.

Innovatie door traditie

Kronos heeft de missie om leefruimtes te transformeren in unieke en persoonlijke omgevingen. Met meer dan 50 jaar ervaring in de keramische industrie, combineert Kronos een diep respect voor traditie met een onophoudelijke drang naar innovatie. Het merk staat bekend om zijn hoge technische normen en zijn vermogen om ideeën te industrialiseren. Ze stellen de klant altijd centraal in het creatieve proces en dat de wensen en ideeën worden vertaald naar prachtige en functionele ruimtes.

Ontdek meer over de Essence tegels op de website van Kronos Ceramiche.

Vraag een offerte aan

Wil je de Kronos Essence tegels toevoegen aan jouw interieur? Vraag direct online een offerte aan of neem contact met ons op. Wil je de tegels zelf ervaren? Je bent van harte welkom in onze tegelshowroom in Montfoort.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie