Terug

Kronos Les Bois tegels

Kronos Les Bois tegels: keramisch parket is een mooie, klassieke tegelserie die lijkt op hout. Tegels in natuurlijke, neutrale kleuren. Deze Kronos Les Bois vloertegels zijn echter van keramiek. Keramiek is makkelijk te onderhouden, duurzaam en kan bovendien in natte ruimten. De Kronos Les Bois tegelserie bevat drie natuurlijke kleuren in het kleurenpalet die neutraal en natuurlijk staan in een ruimte en deze om die reden doen opleven. Daarnaast zijn er twee traditionele versies die Cobolo heten, met een opvallend decor. ook in visgraat hongaarse punt keramisch parket leverbaar.

De Kronos Les Bois tegelserie is leverbaar in de kleuren:

  • Slavonia
  • Bocote
  • Mogano
  • Sarawa
  • Cobolo Shamford
  • Cobolo Versailles

Kronos Les Bois vloertegels zijn er in vierkante formaten voor de Cobolo versie en in langwerpige formaten (onder andere 20×180 cm en 26×180 cm) voor de andere keramische parkettegels.

Keramisch parket is ideaal voor vloerverwarming en zal de warmte gelijkmatig over uw vloer verdelen.

Bekijk de Kronos Les Bois brochure (PDF) voor meer informatie, afbeeldingen en formaten.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Les Bois van Kronos? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Kronos. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Kronos Les Bois tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie