Terug

Kronos Terra Crea tegels

Kronos Terra Crea tegels zijn bijzondere natuursteenlook tegels die de esthetische kwaliteiten van klei prachtig blootleggen. Met de Terra Crea serie laat Kronos zien dat je met deze kleilook tegels, waar als sinds mensenheugenis mee wordt gebouwd, ook moderne creaties kunt maken. 

Met name ook de innovaties die Kronos heeft gedaan op het gebied van wandtegels zijn fenomenaal met een diepte die niet eerder vertoond is. Is uw interesse gewekt, kijk dan ook even op de Kronos Terra Crea tegels website en brochure waar u sfeervolle afbeeldingen van deze wandtegels kunt bekijken.

Deze natuursteenlook tegels kunt u zowel binnenshuis - bijvoorbeeld in uw badkamer, slaapkamer, keuken of woonkamer - als buitenshuis gebruiken. Heeft u er al weleens aan gedacht om uw woonkamer "door te trekken" naar uw terras? Dat ziet er fantastisch uit, zeker met deze plavuizen van Kronos Terra Crea.

De vloertegels en wandtegels van Terra Crea kunt u bij ons in de volgende kleuren bestellen:

  • Calce
  • Corda
  • Limo
  • Pomice   
  • Mattone 

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de Terra Crea tegels van Kronos? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben nagenoeg alle tegelseries in de tegelshowroom staan van Kronos.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie

Maak een showroomafspraak