Terug

Kronos Block 2.0 tegels

Kronos Block 2.0 tegels is een stoere, robuuste tegelserie voor buiten, met tegels in natuurlijke, neutrale kleuren die net op steen lijken. Deze Kronos Block 2.0 vloertegels zijn echter van keramiek. Keramiek is makkelijk in onderhoud en erg duurzaam. De Kronos Block 2.0 tegelserie bevat drie natuurlijke kleuren in het kleurenpalet die neutraal en natuurlijk staan in een buitenruimte en deze om die reden doen opleven.

De Kronos Block 2.0 tegelserie is leverbaar in de kleuren:

  • Namur
  • Gent
  • Bruges

Kronos Block 2.0 vloertegels zijn er in het vierkante formaat 20.2x20.2 cm en in het langwerpige formaat 20.2x30.4 cm. Zoals de naam al zegt, zijn de tegels 2 cm dik. Naast het gebruik buiten, staan deze tegels prachtig in bijvoorbeeld een wijnkelder.

Bekijk de Kronos Block 2.0 brochure (PDF) voor meer informatie, afbeeldingen en formaten.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Block 2.0 van Kronos? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Kronos. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Kronos Block 2.0 tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie