Terug

Piasentina Stone van Kronos

Kronos brengt ons de Piasentina Stone collectie, die de gelijknamige historische Italiaanse steensoort nieuw leven inblaast. Geïnspireerd door de essentie van de natuur, is elke keramische paneel een eerbetoon aan de perfecte samensmelting van traditie en innovatie. De collectie presenteert de tijdloze schoonheid van Italiaans steen, met een moderne twist die perfect past bij hedendaagse interieurs. De afwerkingstechnieken zoals gevlamde, geborstelde en gekraste oppervlakken krijgen in Piasentina Stone een vernieuwende interpretatie. Deze technieken creëren een bijzondere textuur en visuele diepte, waardoor elke tegel een individueel kunstwerk wordt.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Diverse afwerkingsopties

De Piasentina Stone collectie biedt een breed assortiment aan formaten en afwerkingen, die ieder een totaal eigen karakter hebben. De mogelijkheden binnen de serie zijn:

  • Velvet: met een gezoet en gerectificeerd oppervlak, beschikbaar in formaten zoals 120x280 cm, 120x120 cm en 60x120 cm. Ideaal voor een gladde, luxueuze uitstraling.

  • Flamed: natuurlijke afwerking met een gevlamd oppervlak, in formaten zoals 120x280 cm, 120x120 cm, 80x180 cm en 60x120 cm. Voor een robuuste, stoere look met uitstekende grip.

  • Milled: subtiele afwerking met gefreesd oppervlak, in formaten zoals 120x280 cm en 60x120 cm. Biedt een subtiele textuur en een moderne uitstraling.

Mozaïeken

Naast tegels biedt Piasentina Stone ook een assortiment aan mozaïeken voor decoratieve accenten. Met zijn veelzijdige ontwerpmogelijkheden en hoogwaardige keramische materialen zijn Piasentina Stone tegels zeer geschikt in woningen en commerciële ruimtes, waarbij traditionele charme wordt gecombineerd met eigentijdse stijl.

  • Listellato Flamed: mozaïek van 15x120 cm met een gevlamde afwerking, ideaal voor een opvallend detail.

  • Flamed Milled Mix en Mosaico Mix: mix van mozaïektegels in verschillende formaten zoals 30x36 cm en 7,5x40 cm, met gevlamde en gefreesde details voor een unieke textuur.

Onderhoud en duurzaamheid

Kronos staat niet alleen bekend om zijn designs en innovatie, maar ook om de praktische aspecten van zijn producten. Piasentina Stone tegels zijn niet alleen mooi, maar ook gemakkelijk te onderhouden. Dankzij hun keramische samenstelling zijn ze bestand tegen vlekken, krassen en slijtage. Regelmatig reinigen met een mild schoonmaakmiddel en water houden de tegels in mooie staat, zodat je jarenlang kunt genieten van hun natuurlijke schoonheid.

Ontdek meer over de Piasentina Stone tegelserie op de website van Kronos Ceramiche.

Vraag een offerte aan

Ontdek de tijdloze schoonheid en de veelzijdige mogelijkheden van Piasentina Stone van Kronos, en breng een stukje Italiaanse geschiedenis en vakmanschap in jouw interieur. Vraag direct een offerte aan of kom een kijkje nemen in onze showroom om de tegels zelf te ervaren.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie