Trend: betonlook vloertegels of wandtegels

Op zoek naar een stoere, verfrissende look? Vloertegels of wandtegels in betonlook / cementlook zijn op dit moment dé interieurtrend. Bij Tegelhuis Montfoort hebben we altijd een ruim assortiment waaruit u kunt kiezen.

Wie kiest voor betonlook vloertegels kiest voor een modern en strak interieur. Ze zijn beschikbaar in diverse grijs- of grijsbruintinten. Met grijsbruin, ook wel greige genaamd, kiest u voor een moderne look met een warme uitstraling. De vloertegels zijn tijdloos en uw meubels in bijvoorbeeld hout steken daar heel fraai bij af.

Betonlook/cementlook tegels gaan al weer een aantal jaren mee in de tegelbranche en zijn tijdloos en breed toepasbaar; je kunt er veel kanten mee op in ieder interieur.

Voordelen
Keramische tegels in beton- en cementlook hebben flink wat voordelen:

  • Een tijdloos design;
  • Krasvast en dus erg duurzaam;
  • Onderhoudsvrij of onderhoudsarm;
  • Vorstbestendig en dus ook als keramische buitentegel toe te passen;
  • Ideaal voor vloerverwarming;
  • Verkleuren niet.

Keramische tegels in betonlook hebben een industriële uitstraling en geven een stoer uiterlijk, geschikt voor elke vloerafwerking en ideaal voor uw huis. Kinderen kunnen er op spelen zonder dat u bang hoeft te zijn dat uw mooie tegelvloer zal beschadigen. En onderhoud van de betonlook tegels is heel makkelijk: een keer dweilen en uw vloer ziet er weer als nieuw uit.

Op de vloer
Betonlook vloertegels voor in de woonkamer zijn er in diverse afmetingen. Heel populair zijn bijvoorbeeld de 100x100 cm betonlook tegels van de serie Cercom Gravity. Deze XXL-tegels maken de ruimte visueel groter en u heeft minder voegen.

Top 3 betonlook vloertegels:

Aan de wand
Betonlook wandtegels zijn zeer populair in bijvoorbeeld de badkamer, en ook beschikbaar in diverse afmetingen. Zo zorgen de XXL-tegels in 120x120 cm voor een unieke uitstraling, die zelfs een eenvoudige badkamer grandeur geeft. En een ander groot voordeel: u heeft niet zoveel voegen, wat het onderhoud van uw badkamertegels weer eenvoudiger maakt.

Top 3 betonlook wandtegels:

Zoekt u een mooie betonlook of cementlook tegel van hoge kwaliteit? Bij Tegelhuis Montfoort hebben we ruim voldoende soorten in de showroom om een weloverwogen keuze te maken. Ook voor het leggen van betonlook vloertegels bent u bij ons aan het juiste adres!

Bekijk ons aanbod betonlook en cementlook tegels