Terug

Trend: betonlook vloertegels of wandtegels

Op zoek naar een stoere, verfrissende look? Vloertegels of wandtegels in betonlook / cementlook zijn op dit moment dé interieurtrend. Bij Tegelhuis Montfoort hebben we altijd een ruim assortiment waaruit u kunt kiezen.

Bekijk deze tegels in onze showroom

Wie kiest voor betonlook vloertegels kiest voor een modern en strak interieur. Ze zijn beschikbaar in diverse grijs- of grijsbruintinten. Met grijsbruin, ook wel greige genaamd, kiest u voor een moderne look met een warme uitstraling. De vloertegels zijn tijdloos en uw meubels in bijvoorbeeld hout steken daar heel fraai bij af.

Betonlook/cementlook tegels gaan al weer een aantal jaren mee in de tegelbranche en zijn tijdloos en breed toepasbaar; je kunt er veel kanten mee op in ieder interieur.

Voordelen
Keramische tegels in beton- en cementlook hebben flink wat voordelen:

  • Een tijdloos design;
  • Krasvast en dus erg duurzaam;
  • Onderhoudsvrij of onderhoudsarm;
  • Vorstbestendig en dus ook als keramische buitentegel toe te passen;
  • Ideaal voor vloerverwarming;
  • Verkleuren niet.

Keramische tegels in betonlook hebben een industriële uitstraling en geven een stoer uiterlijk, geschikt voor elke vloerafwerking en ideaal voor uw huis. Kinderen kunnen er op spelen zonder dat u bang hoeft te zijn dat uw mooie tegelvloer zal beschadigen. En onderhoud van de betonlook tegels is heel makkelijk: een keer dweilen en uw vloer ziet er weer als nieuw uit.

Op de vloer
Betonlook vloertegels voor in de woonkamer zijn er in diverse afmetingen. Heel populair zijn bijvoorbeeld de 100x100 cm betonlook tegels van de serie Cercom Gravity. Deze XXL-tegels maken de ruimte visueel groter en u heeft minder voegen.

Top 3 betonlook vloertegels:

Aan de wand
Betonlook wandtegels zijn zeer populair in bijvoorbeeld de badkamer, en ook beschikbaar in diverse afmetingen. Zo zorgen de XXL-tegels in 120x120 cm voor een unieke uitstraling, die zelfs een eenvoudige badkamer grandeur geeft. En een ander groot voordeel: u heeft niet zoveel voegen, wat het onderhoud van uw badkamertegels weer eenvoudiger maakt.

Top 3 betonlook wandtegels:

Zoekt u een mooie betonlook of cementlook tegel van hoge kwaliteit? Bij Tegelhuis Montfoort hebben we ruim voldoende soorten in de showroom om een weloverwogen keuze te maken. Ook voor het leggen van betonlook vloertegels bent u bij ons aan het juiste adres!

Bekijk ons aanbod betonlook en cementlook tegels

Meer trends

Ga je verhuizen of je huidige woning renoveren? Dan zijn er vele mogelijkheden in stijl, kleur en materiaal voor de vloer en wanden. De afgelopen jaren zijn tegels een steeds populairdere keuze geworden. Niet alleen voor badkamers, maar ook in andere ruimtes zoals woonkamers en keukens. Naast dat tegels tegenwoordig in vele stijlen beschikbaar zijn, waardoor er voor iedere smaak een geschikte tegel verkrijgbaar is, zijn tegels ook zeer duurzaam. Dit is voor veel mensen dan ook een belangrijke afweging. Wij leggen je graag uit waarom tegels een duurzame keuze zijn voor jouw woning.

Tegels: een duurzame keuze voor jouw woning

Tegels: een duurzame keuze voor jouw woning
Lees verder

Zowel voor het design als voor het gevoel van welzijn is goede verlichting cruciaal. Goed licht verbetert de stemming en geeft de illusie van ruimte. De mogelijkheden om ruimtes met licht te decoreren worden steeds groter, middels Lipotrec LED verlichting worden ook verlichtingsaccenten met tegels in badkamers toegankelijker.

Lichtconcepten en lichteffecten als nieuwe dimensie aan tegels

Lichtconcepten en lichteffecten als nieuwe dimensie aan tegels
Lees verder

Onyx, een soort kwarts, is een populair edelsteenmateriaal. Het is een doorschijnende, kalkhoudende steen die lijkt op marmer. Vergeleken met andere materialen is het vrij zacht. Het is zachter dan marmer en graniet, twee andere gebruikelijke materialen voor vloer- en wandtegels. Hoe prachtig Onyx tegels ook zijn, het materiaal is redelijk delicaat. Het zachte oppervlak is gevoelig voor vlekken en krassen.

Keramische Onyx tegels zijn een nieuwe trend in 2023

Keramische Onyx tegels zijn een nieuwe trend in 2023
Lees verder

Tegelcollectie