Ook nu op afspraak, klik hier om een afspraak te plannen voor een persoonlijk advies

atlas concorde marvel marmerlook tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Marmerlook tegels

Marmerlook tegels

Marmerlook tegels geven een klassieke draai aan uw interieur. De tegels lijken net van echt marmer, ze zijn echter gemaakt van keramiek. Daardoor geniet u van de vele voordelen van keramische tegels, met de mooie natuurlijke uitstraling van de natuursteen marmer.

De kwaliteit in marmerlook tegels worden bepaald door de print van de aders en de glans. De echtheid en de structuur in de tegel zijn tegenwoordig niet van echt marmer uit elkaar te houden. Ook makende tegelfabrikanten diverse printen zodat u niet elke keer dezelfde tegelprint terug kunt zien. 

Marmer

Marmer is een bijzonder en kostbaar natuurproduct. Het begint als kalksteen en wordt in de loop der tijd omgevormd naar marmer. Het is een harde steen, met een mooie lichtval en aparte aders. Marmer komt in zowel lichte als donkere kleuren voor. Het wordt vaak gebruikt in de beeldhouwkunst en vroeger ook veel in gebouwen.

De voordelen van marmerlook tegels:

  • Niet van echt marmer te onderscheiden
  • Van de hoogste kwaliteit keramiek
  • Duurzaam, stevig, slijt-, vuur- en krasvast
  • Gemakkelijk te onderhouden
  • In allerlei formaten beschikbaar
  • Vaak geschikt voor zowel binnenshuis als buitenshuis
  • Goed te combineren met vloerverwarming

Top 4 van marmerlook tegels:

Marmerlook wandtegels

Zoekt u een klassiek en chique ogende invulling voor uw wand, dan zijn marmerlook wandtegels een goede optie. Er zijn legio opties om uw wand te bekleden met marmerlook tegels. Er zijn varianten in allerlei kleuren, marmerlook wandtegels die zeer precies echte marmersoorten nabootsen, maar ook tegels die slechts losjes op marmer gebaseerd zijn. Kies voor een mozaïek, een mooi patroon met lichte marmerlook vlakken en donkergekleurde banen, of gebruik extra grote wandtegels om de hele wand van vloer tot plafond te bedekken zonder voegen. Met marmerlook wandtegels kunt u zo in allerlei situaties uit de voeten, van de badkamer tot een statige hal of ontvangstruimte. Dankzij de zeer bestendige eigenschappen van moderne keramische tegels kunt u marmerlook wandtegels zelfs gebruiken op plekken waar echt marmer uit den boze zou zijn: denk bijvoorbeeld aan een elegante strip marmerlook tegels in de keuken, boven het aanrecht. 

Marmerlook vloertegels

Marmer wordt al sinds de klassieke oudheid gebruikt om vloeren van te maken, maar is altijd voorbehouden geweest aan de kerken en aan de rijken. Marmerlook vloertegels brengen daar verandering in: een vloer van deze tegels is namelijk duurzaam genoeg om vele jaren mee te gaan en biedt toch de unieke uitstraling van echt marmer. Moderne marmerlook vloertegels bieden u allerlei mogelijkheden: u kunt bijvoorbeeld heel precies zo'n klassieke marmervloer nabootsen, maar ook voor hedendaagse designs gaan door de speelse vormen en patronen die beschikbaar zijn. Zo kunt u zelf kiezen of uw marmerlook tegelvloer pure luxe uitstraalt, of een geheel eigen sfeer met zich meebrengt. Marmerlook vloertegels zijn natuurlijk geschikt om te gebruiken in sanitaire ruimtes, en sommige fabrikanten maken ook marmerlook vloertegels die buiten gebruikt kunnen worden, zodat u ook ow terrasvloer in marmerlook kunt uitvoeren.

XXL marmerlook vloertegels en wandtegels

Grote tegels zijn momenteel de trend en ook marmerlook tegels zijn er in grote formaten zoals 100x100 cm, 120x120 cm of zelfs 120x240 cm. XXL marmerlook tegels zien er zeer overtuigend uit, gezien in echt marmer ook vaak met grote platen wordt gewerkt. 

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in marmerlook tegels? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle marmerlook tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, als u marmerlook tegels wilt komen bekijken in onze showroom.

Vraag een offerte aan

ragno bistrot

Uitgelicht in Marmerlook tegels