Terug

Coem tegels online shoppen bij Tegelhuis Montfoort

Het Italiaanse bedrijf Coem is een bekende tegelfabrikant dat zich specialiseert in de productie van porseleinen tegels van de hoogst mogelijke kwaliteit voor gebruik in architectuur- en interieurprojecten. Het bedrijf heeft een solide naam opgebouwd dankzij zijn baanbrekende productontwerpen, geavanceerde productietechnieken en voortdurende toewijding aan milieuverantwoordelijkheid.

Coem tegels biedt een uitgebreide selectie van hoogwaardige porseleinen tegels die zowel binnen als buiten in verschillende toepassingen kunnen worden gebruikt.

Coem tegels worden vervaardigd met behulp van geavanceerde productiemethoden

Deze productiemethode garandeert zowel de kwaliteit als de levensduur van Coem vloertegels en wandtegels. Ook bijzonder aan de werkwijze van Coem is dat zij de impact op de natuur zoveel mogelijk proberen te beperken door waar mogelijk milieuvriendelijke grondstoffen en productietechnieken te kiezen.

Coem biedt een uitgebreide selectie van hoogwaardige porseleinen tegels die kunnen worden gebruikt voor verschillende toepassingen. Het bedrijf legt de nadruk op innovatie, design en duurzame praktijken.

Coem keramische tegels werd opgericht in 1982

De keramische tegels heeft in de loop van zijn bestaan een grote verscheidenheid aan tegels ontwikkeld. Een aantal van hun populaire tegels zijn vloer- en wandtegels, mozaïeken en natuursteen. Coem is erkend als een van de top 100 Italiaanse designbedrijven als gevolg van de nadruk op design en technologie, waardoor het bedrijf een aantal onderscheidingen heeft ontvangen.

Om tegels te maken die de natuurlijke staat zo dicht mogelijk benaderen, haalt het bedrijf zijn ontwerpinspiratie uit de buitenlucht. Het is onmogelijk om het verschil te zien tussen echt hout of natuursteen als je naar een tegel van Coem kijkt.

Coem biedt een brede selectie vloertegels

Maar ook vind je bij Tegelhuis Montfoort Coem wandtegels in verschillende maten, kleuren en afwerkingen. De Coem vloertegels zijn bestand tegen zware voetactiviteiten, zijn eenvoudig te reinigen en zien er zelfs na jarenlang gebruik nog fantastisch uit.

Daarnaast biedt Coem tegels een verscheidenheid aan wandtegels, waaronder als decoratieve tegels en mozaïeken, die geschikt zijn voor gebruik in zowel woning- als commerciële bouwprojecten.

Coem produceert ook buitentegels met slipvaste oppervlakken en diverse afwerkingen die bestand zijn tegen vocht, vorst en strenge temperaturen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Tegels van Coem levert Tegelhuis Montfoort tegen scherpe prijzen. Bent u geïnteresseerd in Coem tegels? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. 

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie