Terug

Coem Habita tegels

Coem Habita tegels zijn prachtige houtlook vloertegels ofwel keramisch parket. De Habita tegelserie heeft een klassieke houtuitstraling en is perfect om te gebruiken wanneer u parket wilt, maar wilt genieten van de voordelen van keramiek zoals duurzaamheid en makkelijk onderhoud. U kunt de tegels overal in huis plaatsen, zoals in de woonkamer, badkamer, slaapkamer of keuken. De Habita tegels zijn zowel in een gewone als een variant met structuur verkrijgbaar.

De Coem Habita tegelserie komt in de warme, natuurlijke kleurnuances:

  • Sbiancato
  • Larice
  • Castagno
  • Rovere
  • Noce

De Coem Habita vloertegels zijn er in de formaten 20,13x120,80 cm, 15,1x90,60 cm en 60x60 cm. Ook zijn er plinten verkrijgbaar van 7x90 cm. Bekijk op de website van Coem de Habita tegels voor meer informatie en voor afbeeldingen, of download de Coem Habita brochure (PDF).

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Habita van Coem? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Coem. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Coem Habita tegels.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie

Maak een showroomafspraak