Terug

De Touch Stone Vein tegels van Coem

Coem is het Italiaanse merk waar tijdloze charme en elegantie worden gevangen in keramiek. De Touch Stone tegels zijn geschikt voor binnen- en buitenruimtes en zelfs voor zwembaden. Met 4 kleuren, 4 maten en 3 oppervlakken biedt Touch Stone een verfijnde, exclusieve look, geïnspireerd door Travertijn, het meest veelzijdige en fascinerende marmer.

Verkrijgbaar in wit, goud, grijs en bruin, imiteert de grafische variant Touch Stone Vein tegel de variabiliteit en schoonheid van natuursteen met respect voor ons milieu. Coem ontwikkelt producten die duurzaamheid combineren met technische prestaties en esthetische aantrekkingskracht.

De Matter on Matter technologie in de Touch Stone tegels

Deze unieke technologie creëert een fascinerend marmereffect geïnspireerd op travertijn. De Touch Stone collectie belichaamt de essentiële elegantie van natuurlijk marmer, verrijkt met een uniek en lichtgevend effect. Onze harmonieuze balans van aders, tinten en kleurvariaties geeft de collectie een tijdloze schoonheid die wordt versterkt door de Levigato-Matt afwerking.

Deze afwerking geeft de tegels een extreem gestructureerd en zacht aanvoelend oppervlak dat de diepte en rijkdom van de geïnspireerde natuurlijke oppervlakken volledig tot uitdrukking brengt.

De collectie is verkrijgbaar in twee grafische versies

De "reverse cut" versie en de Touch Stone Vein tegel versie, die de omgekeerde snede van de platen nabootst. Touch Stone is het bewijs van evenwichtige luxe en tijdloze schoonheid die niet om aandacht schreeuwt, maar toch onmiskenbaar verfijnd is.

Bij de Touch Stone Vein vloertegel richt Coem zich op de behoeften van de moderne samenleving en bieden ze een gegarandeerd antwoord op nieuwe ontwerpbehoeften voor het bouwen aan een betere toekomst. De keramische tegels zijn niet alleen technisch superieur en duurzaam, maar bieden ook een ongeëvenaarde esthetische aantrekkingskracht die je ruimtes verandert in elegante en verfijnde plekken.

Een collectie duurzame tegels

De technologische innovatie en toegewijde procedures van Coem stellen het bedrijf in staat verantwoordelijk te handelen tegenover de maatschappij en het milieu om een hoogwaardig, duurzaam en gezond keramisch product te creëren dat welzijn brengt aan mensen en verbetering van de ruimtes waarin ze leven.

Kies voor Touch Stone Vein tegels!

En breng de tijdloze charme en elegantie van natuurlijk marmer naar je huis en woonruimtes. Ervaar de verfijning en exclusiviteit van onze collectie en voeg een vleugje luxe toe aan je dagelijks leven. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze collectie Touch Stone Vein tegels en hoe je die in je ruimtes kunt verwerken.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in deze tegelserie? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie