Terug

Touch Stone tegels van Coem

Wat Touch Stone tegels extra bijzonder maakt, zijn de verschillende oppervlakten waaruit je kunt kiezen. Zo is er de Levigato-Matt afwerking, die zorgt voor een textuur en een zacht aanvoelende tegel. Hiermee wordt de diepte van de oppervlakte prachtig tot uiting gebracht. Ook kun je kiezen voor de Outdoor afwerking, die naadloze continuïteit tussen binnen en buiten creëert. De glossy of matte afwerkingen verrijken de textuur en zorgen voor een visueel effect dat jouw ruimte een unieke touch geeft.

Mooie, slijtvaste en stevige tegels

Dan zijn de Touch Stone tegels van Coem wellicht de perfecte keuze voor jou. Deze elegante tegels zijn gemaakt van porselein steengoed en zijn geïnspireerd op travertijn, een van de meest veelzijdige en fascinerende marmersoorten. Dankzij de verschillende lagen van materiaal hebben deze tegels een nieuwe travertijn effect dat de ruimte een elegante look geeft.

Met Touch Stone tegels haal je niet alleen de schoonheid van natuurlijke stenen in huis, maar ook de duurzaamheid en stevigheid van porselein steengoed. Deze tegels zijn geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik, dus je kunt je hele huis er mee betegelen of zelfs je zwembadranden!

Touch Stone wandtegels zijn verkrijgbaar in 3 prachtige kleuren

Namelijk White, Gold, Grey en Brown en in 5 verschillende maten. Zo kun je ze perfect afstemmen op jouw wensen en behoeften.

Maar wat maakt deze tegels nu duurzaam? Door de innovatieve productieprocessen zijn de Touch Stone tegels van Coem niet alleen een uitstekend alternatief voor natuurlijke materialen, maar ook een technologische oplossing voor een comfortabele en duurzame leefomgeving. Coem hecht grote waarde aan het milieu en het welzijn van mens en dier. Daarom is de productie van deze tegels gecertificeerd in overeenstemming met internationale kwaliteits-, milieu- en veiligheidsnormen.

Meer dan schoonheid en stijl  

Ook kies je indirect voor duurzaamheid en verantwoordelijkheid. Touch Stone vloertegels zijn uniek vanwege hun natuurlijke uitstraling en steenlook. Ze zijn gemaakt met geavanceerde technologie en bieden duurzame oplossingen voor binnen- en buitentoepassingen. Met hun elegante en tijdloze uitstraling voegen ze waarde toe aan elke ruimte en bieden ze een duurzame en aantrekkelijke optie voor veeleisende klanten die op zoek zijn naar iets speciaals.

Deze prachtige Touch Stone tegels zullen je ruimtes nog mooier maken en jarenlang meegaan. Neem gerust contact met ons op om te ontdekken hoe de Touch Stone tegels van Coem jouw ruimtes een nieuwe uitstraling kunnen geven.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in deze tegelserie? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie