Terug

Coem Arenaria tegels

Coem Arenaria tegels zijn natuurlijk ogende vloertegels met de uitstraling van zand en steen. De Arenaria tegelserie heeft klassieke warme kleuren en is perfect om een warme, gezellige sfeer te creëren in een ruimte. U geniet van de voordelen van keramiek, zoals duurzaamheid en makkelijk onderhoud. U kunt de tegels overal in huis plaatsen, zoals in de woonkamer, slaapkamer, badkamer, hal of keuken. De Coem Arenaria tegels zijn echter ook verkrijgbaar voor buiten. Naast de vloertegels bevat de tegelserie opvallende wandtegels en mozaïeken.

De Coem Arenaria tegelserie komt in de warme, natuurlijke kleurnuances:

  • Avorio
  • Grigio Caldo
  • Beige
  • Tortora

De Coem Arenaria vloertegels zijn er in de grote formaten 60x120 cm en 75x75 cm (deze laatste is ook als buitenvariant verkrijgbaar). Daarnaast zijn ze er in de formaten 60x60 cm en 30x60 cm. Ook zijn er plinten verkrijgbaar van 7.5x60 cm en allerlei speciale stukken. De wandtegels zijn er in (3D) mozaïek van 30x30 cm. Ook zijn ze er in 30x60 cm met aparte lijnstructuur. De meeste Coem Arenaria tegels zijn verkrijgbaar in de afwerkingen gepolijst en half gepolijst.

Bekijk de Coem Arenaria brochure (PDF) voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Arenaria van Coem? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Coem. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Coem Arenaria tegelserie.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie