• Coem Terrazzo tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Coem Terrazzo tegels

Coem Terrazzo tegels

Coem Terrazzo tegels zijn natuurlijk ogende vloertegels en wandtegels met de uitstraling van steen. Zowel de vloertegels als de wanddecors bestaan uit beige, grijze of zwarte kleuren met een natuurlijk groter of kleiner steenmotief. De Terrazzo wandtegels bestaan daarnaast onder andere uit prachtige mozaïeken die door Davide Tonelli zijn ontworpen, zoals tessere of carre. Deze klassieke tegels staan prachtig in bijvoorbeeld een woonkamer en geven een mooie natuurlijke uitstraling aan uw ruimte.

De natuurlijke kleuren in de Coem Terrazzo tegelserie zijn:

  • Caolini (maxi of mini)
  • Calce (maxi of mini)
  • Beton (maxi of mini)
  • Bucchero (maxi of mini)

De Terrazzo vloertegels komen in de maten: 60x120 cm, 60x60 cm en 30x30 cm. De wandtegels zijn er in 60x60 cm. Ook zijn er plinten verkrijgbaar.

Bekijk de Coem Terrazzo brochure (PDF) voor meer informatie, afbeeldingen en formaten.

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Terrazzo van Coem? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Coem. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Coem Terrazzo tegels.