Terug

Coem Versatile Vein tegelserie

De Versatile Vein collectie van Coem is een eerbetoon aan Portland Stone. Deze steensoort, afkomstig uit de diepe geologische lagen van de Verenigde Staten, staat bekend om zijn veelzijdigheid en de manier waarop het uiterlijk verandert afhankelijk van de snijrichting. De Versatile Vein tegels reproduceren de schoonheid van deze steen en versterken met de unieke lineaire adering. Binnen de collectie zijn er twee afwerkingen te verkrijgen, namelijk matte afwerking of een half gepolijste look.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

De lineaire adering

Wat de Versatile Vein collectie zo bijzonder maakt, is de manier waarop het de lineaire adering van Portland Stone nabootst. Deze adering zorgt voor een dynamische, bijna echte uitstraling die perfect is om een ruimte tot leven te brengen. De subtiele schaduwen in de tegels zorgen voor een zachte overgang tussen kleuren. De tegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals Bianco, Beige, Grigio en Argilla, waardoor ze zich moeiteloos aanpassen aan diverse stijlen en interieurontwerpen.

Decoratieve opties met Deco Vein

Naast de standaard Versatile Vein biedt Coem ook de Deco Vein variant aan, die een decoratieve twist geeft aan het ontwerp. Deze versie combineert patronen en texturen in een prachtig weefsel. De Deco Vein is beschikbaar in dezelfde kleuropties als de standaard Versatile Vein, maar met een extra focus op decoratieve details.

Veelzijdigheid in elke ruimte

De kracht van de Versatile Vein collectie ligt in zijn veelzijdigheid. Deze tegels zijn geschikt voor diverse toepassingen, van traditionele tot ultra moderne interieurs. Naast de standaardformaten van 30,2x60,4 cm tot 60,4x120,8 cm, biedt de collectie ook een indrukwekkend assortiment aan mozaïek opties, die een extra laag detail toevoegen aan je ontwerp.

De Vein Mosaics voegen een extra optie toe aan de collectie. Deze mozaïeken zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en patronen, waardoor ze ideaal zijn voor creatieve toepassingen zoals accentmuren, vloeren, en andere decoratieve oppervlakken. Ze zijn beschikbaar in vellen van 30,2x30,2 cm, bestaande uit 36 stukjes. Deze maat maakt het gemakkelijk om een samenhangend en gedetailleerd patroon te creëren, ongeacht de grootte van de ruimte. Er zijn ook opties beschikbaar met kleinere stukjes, zoals vellen van 30,2x30,2 cm met 72 stukjes en vellen van 28,4x28,4 cm met 16 stukjes. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in diverse speciale vormen en patronen, zoals vierkantjes, baksteentjes en golvende vormen. Deze varianten geven een speelse en interessante textuur aan je interieur.

Tegelproducent Coem

Coem is een merk dat diep geworteld is in de schoonheid van de natuur en de kunst van keramische oppervlakken. Geïnspireerd door de diversiteit en elegantie van natuurlijke stenen, creëert Coem duurzame en esthetisch verantwoorde producten die de leefruimtes van mensen verbeteren. Met een sterke focus op technologische innovatie en milieuvriendelijkheid, biedt Coem oplossingen die zowel stijlvol als functioneel zijn. Het merk streeft ernaar om producten te ontwikkelen die niet alleen voldoen aan de hedendaagse ontwerp behoeften, maar ook bijdragen aan een betere toekomst. 

Ontdek meer over de Versatile Vein tegelserie op de website van Coem Ceramiche.

Vraag een offerte aan

Heb je interesse in de Coem Versatile tegels? Kom langs bij onze showroom of vraag direct een offerte aan. Wil je meer weten over de tegels? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie