Terug

Coem Silver Stone tegels

Coem Silver Stone is een tegelserie geïnspireerd op de Pietra di Bedonia steen uit Italie. Hierbij is ook een opvallende Liscio structuur verwerkt in bepaalde tegels. De Silver Stone tegelserie basiskleur is grijs, met enkele kleurtonen die wat warmer zijn. De kleurstellingen van de Coem Silver Stone tegels zijn erg neutraal en passen daardoor bij elk interieur. Ook zijn er aparte vormen verkrijgbaar voor op de wand in dezelfde kleuren, wat de Coem Silver Stone tegelserie een mooi geheel maakt. U kunt de tegels plaatsen in bijvoorbeeld de woonkamer, slaapkamer, badkamer, hal of keuken. De Coem Silver Stone tegels zijn echter ook geschikt voor commerciële ruimten zoals winkels. Ook bevat deze tegelserie mozaïeken en is de serie er in twee afwerkingen.

De Coem Silver Stone tegels zijn er in de kleuren:

  • Liscio Ivory
  • Liscio Greige
  • Liscio Silver
  • Liscio Graphite

De Coem Silver Stone vloertegels zijn er in de grotere formaten 60x120 cm en 45x90 cm. Daarnaast zijn ze er in de formaten 20x120 cm, 60x60 cm en 30x60 cm. Ook zijn er plinten verkrijgbaar van 7.5x60 cm en speciale stukken. De wandtegels zijn er in vierkant mozaïek van 5x5 cm op een mat van 30x30 cm. Qua wandtegels is er verder een aparte hexagonale (zeshoekige) vorm en er is een opvallende Provenzale vorm. De wandtegels zijn in meerdere streepdecors verkrijgbaar.

Bekijk de Coem Silver Stone brochure (PDF) voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Silver Stone van Coem? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Coem. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Coem Silver Stone tegelserie.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie