• Coem Kanvas tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Coem Kanvas tegels

Coem Kanvas tegels

Coem Kanvas tegels zijn aparte vloertegels met een opvallende structuur. De Kanvas tegelserie bestaat uit warme kleuren en twee donkerdere kleuren, waarmee mooie contrasten kunnen worden gemaakt, zowel met de vloertegels als met de wandtegels. Ook zijn er aparte vormen verkrijgbaar voor zowel vloer als wand, wat de Coem Kanvas serie een speels geheel maakt. U kunt de tegels plaatsen in bijvoorbeeld de woonkamer, slaapkamer, badkamer, hal of keuken. De Coem Kanvas tegels zijn echter ook geschikt voor commerciële ruimten. Ook bevat deze tegelserie mozaïeken.

De Coem Kanvas tegels zijn er in de kleuren:

  • Lino
  • Iuta
  • Cenere
  • Marsala
  • Grafite

De Coem Kanvas vloertegels zijn er in de grote formaten 60x120 cm en 75x75 cm. Daarnaast zijn ze er in de formaten 60x60 cm en 30x60 cm. Ook zijn er plinten verkrijgbaar van 7.5x60 cm en speciale stukken. De wandtegels zijn er in vierkant of streep mozaïek van 30x30 cm. Er is een ruitvorm waarmee diverse aparte hexagonale (zeshoekige) vormen te maken zijn en er is een aparte, opvallende Provenzale vorm.

Bekijk de Coem Kanvas brochure (PDF) voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Kanvas van Coem? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Coem. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Coem Kanvas tegelserie.