Terug

Coem Nostalgia tegels

Coem Nostalgia tegels is een unieke serie graniglialook tegels, een mix tussen zandsteenlook tegels, marmerlook tegels en terrazzolook tegels. Coem heeft hiermee iets compleet unieks op de markt gezet. Voor dit project heeft de Italiaanse fabrikant de bekende designer Davide Tonelli als curator voor de reeks weten te strikken. En de resultaten mogen er zijn. 

Graniglia is eigenlijk terazzolook, dus kleine steentjes in onnavolgbare patronen in cement gestort, maar dan zijn de steentjes in dit geval stukjes marmer. De specifieke mix die Tonelli voor de Coem Nostalgia terazzolook tegels heeft gebruikt is qua kleur pastel-achtig. Daarbij is de mix volledig random en daardoor niet te herhalen. Het grote verschil met reguliere terazzolook is dat er gemiddeld meer afstand zit tussen de kleine stukjes, het is net alsof je naar zandsteenlook tegels met een twist kijkt.

Goed om te vermelden is dat Tonelli voor deze collectie zowel vloertegels/plavuizen als wandtegels heeft ontworpen. 

Juist omdat de Coem Nostalgia tegels zo uniek zijn raden wij je van harte aan om de website te bekijken zodat je een nog een beter beeld krijgt bij wat we zojuist beschreven hebben. Tevens vind je hier informatie over afmetingen en diktes. 

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent je geïnteresseerd in de tegelserie Nostalgia van Coem? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Coem. Je kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor je bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Coem Nostalgia tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie