Terug

Coem Soap Stone tegels

Coem Soap Stone is een tegelserie met een mooie steenlook. De Soap Stone tegelserie basiskleuren zijn grijs, beige en zwart. De kleurstellingen van de Soap Stone tegels passen bij elk interieur, omdat deze neutraal zijn. Ook zijn er aparte mooie wandtegels verkrijgbaar voor op de wand. U kunt de tegels plaatsen in bijvoorbeeld de badkamer, hal of keuken. Ook bevat deze tegelserie mozaïeken en zijn er twee afwerkingen: ongepolijst of half gepolijst.

De Coem Soap Stone tegels zijn er in de kleuren:

  • White
  • Greige
  • Grey
  • Black
  • Green

De Coem Soap Stone vloertegels zijn er in de langwerpige formaten 75x149.7 cm en 25x149.7 cm, maar ook in het kleinere 30x60 cm. Daarnaast zijn ze er in de vierkante formaten 75x75 cm en 30x30 cm. Ook zijn er plinten verkrijgbaar en speciale stukken. De wandtegels zijn er in twee decors, of mozaïek op een mat van 30x60 cm.

Bekijk de Coem Soap Stone brochure (PDF) voor meer informatie, afbeeldingen en formaten.

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Soap Stone van Coem? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Coem. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Coem Soap Stone tegels.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie