Terug

Coem Pannonia Stone tegels

Coem Pannonia Stone tegels is een collectie die draait om natuursteenlook tegels die ergens doen denken aan marmerlook tegels. Dat komt doordat de tegels met hun natuurlijke aderen een kalksteenlook hebben. De serie brengt de charme van een kalksteensoort die je voornamelijk in de Oostenrijkse alpen aantreft met een stedelijke, eigentijdse twist. 

De Coem Pannonia Stone tegels zijn leverbaar als vloertegel, wandtegel en als decoratieve tegel. Stel je voor: een decoratieve tegel met stijlvolle patronen gemixt met de natuurlijke lijnen van rotsen zoals je ze van bergwandelingen kent. 

Binnenshuis past deze tegel uitstekend in bijvoorbeeld badkamers, woonkamers en hoge, statige ruimtes. Uiteraard zijn deze robuuste tegels ook verkrijgbaar in een variant voor buiten. 

Ga voor een uitgebreide visuele impressie van deze natuursteenlook tegels naar de Coem Pannonia Stone website waar u ook informatie over de verschillende afmetingen vindt. 

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Pannonia Stone van Coem? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Coem. Je kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor je bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Coem Pannonia Stone tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie