Terug

Coem Flow tegels

Coem Flow tegels zijn gebaseerd op een de natuurlijke marmervariant die bekend staat als Silk Georgette. De Coem Flow marmerlook tegels hebben hetzelfde licht, elegante textuur als het marmer die doet denken aan de details die je ook terugvindt in een gedrapeerde stof. Het specifieke ader-effect dat is toegepast bij de Coem Flow marmerlook tegels geven het materiaal een verfijnd aanzicht. Bij de allergrootste maten komt dit effect het best tot zijn recht. Coem Flow marmerlook tegels zijn verkrijgbaar in vijf neutrale, natuurgetrouwe kleuren, zodat u de tegels kunt aanschaffen die het best bij uw meubilair passen. U creëert met Coem Flow marmerlook tegels een sfeer die zowel minimaal als warm aanvoelt.  

Coem Flow marmerlook tegels zijn voor zowel muur als vloer verkrijgbaar in de volgende natuurkleuren:

  • White
  • Beige
  • Light Grey
  • Greige
  • Dark Grey

De Coem Flow tegels zijn in de volgende afmetingen te bestellen: 75x149,7cm, 60x120cm, 45x90cm, 30x60cm, 20x120cm, 10x30cm, 120x260cm en 120x120cm. 

Bekijk de Coem Flow (PDF) brochure voor meer informatie en voor afbeeldingen of ga naar de Coem website.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in marmerlook tegels uit de serie Flow van Coem? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Coem in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Coem Flow tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie

Maak een showroomafspraak