Terug

Coem Sicura tegels

Coem Sicura tegels is een stijlvolle collectie zandsteen look/natuusteenlook tegels serie. Bijzonder aan de serie is de geavanceerde antibacteriële bescherming waarmee de vloertegels zijn uitgerust. Daarmee komt Coem met deze natuursteenlook tegels tegemoet aan alle eisen die u stelt aan wonen in de 21e eeuw. We willen allemaal in schone en veilige vertrekken wonen. Hygiëne wordt steeds belangrijker en speelt een grote rol in ons dagelijks leven. Met de Coem Sicura tegels komt deze ervaren producent tegemoet aan deze wensen: niet alleen zijn de plavuizen snel en efficiënt schoon te maken - ze worden ook nog eens minder snel écht vies. Ze blijven grotendeels - voor 99.9% - smetvrij. 

Kleuren, prints, en afwerkingen 

De Coem Sicura tegels zijn leverbaar als effen slabs maar ook met een range aan stijlvolle prints. De Coem website en brochure geven u een goede visuele indruk van wat er leverbaar is. Daarnaast licht het bedrijf hier ook de antibacteriële werking van de tegels nog wat uitgebreider toe.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Sicura van Coem? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Coem. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Coem Sicura tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie