Terug

Coem Madre Natura tegels

Coem Madre Natura tegels is een stijlvolle collectie natuursteenlook tegels die gebaseerd is op natuurlijk Portugees kalksteen. Deze vloertegels en wandtegels zijn ideaal voor iedereen die op zoek is naar een elegante, harmonieuze, warme inrichting waardoor iedereen zich welkom voelt. 

Coem Madre Natura natuursteenlook tegels zijn tevens als designtegel / decoratieve tegels met verschillende prints leverbaar en daarnaast verkopen we ook vloertegels voor buiten met speciale antislip afwerkingen waardoor je minder snel uitglijdt. 

Wij verkopen de Coem Madre Natura tegels in de volgende kleuren:

  • Chiaro 
  • Naturale 
  • Greige 
  • Grigio 

Wil je nog een betere indruk krijgen van de look en feel van de Coem Madre Natura tegels? Bekijk dan uitgebreide informatie en afbeelingen op de de handige Coem website en ook de brochure

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Ben je geïnteresseerd in de tegelserie Madre Natura van Coem? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Coem. Je kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor je bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Coem Madre Natura tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie

Maak een showroomafspraak