Terug

Coem Marmi Bianchi tegels

Coem Marmi Bianchi tegels zijn prachtige marmerlook vloertegels die haast niet te onderscheiden zijn van echt marmer. De Marmi Bianchi tegelserie heeft een klassieke marmeruitstraling en is perfect om te gebruiken wanneer u marmer wilt, maar wilt genieten van de voordelen van keramiek zoals duurzaamheid en makkelijk onderhoud. U kunt de tegels overal in huis plaatsen, zoals in de woonkamer, badkamer, slaapkamer of keuken. De Coem Marmi Bianchi tegels zijn zowel in een gewone variant, als een variant met reliëf voor de muur (wave) verkrijgbaar.

De Coem Marmi Bianchi tegelserie komt in twee koele, natuurlijke kleurnuances:

  • Carrara
  • Calacatta

De Coem Marmi Bianchi vloertegels zijn er in de formaten 75x57 cm en 60x60 cm en de langwerpige formaten 37,5x75 cm en 45x90 cm. Ook zijn er wandtegels op groter formaat en daarnaast er mozaïeken, muurstroken, plinten en speciale stukken verkrijgbaar.

Bekijk de Coem Marmi Bianchi brochure (PDF) voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Marmi Bianchi van Coem? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Coem. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Coem Marmi Bianchi tegelserie.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie