Terug

Coem Bali tegels

Coem Bali tegels is een op Indonesische architectuur geïnspireerde natuursteenlook tegels serie waarmee je zeer kleurrijke en veelzijdige vloeren creëert. De vloertegels van Coem Bali zijn zelfs binnen de zelfde subserie zeer divers qua kleuren. Het blijven wel natuurkleuren natuurlijk dus hoewel de slabs intens zijn, blijft het wel allemaal organisch. 

Kijk snel even op de website en je krijgt direct een goede indruk van deze sfeervolle Aziatisch natuursteenlook tegels. 

Deze plavuizen leveren wij in de Naturale afwerking voor binnenshuis en in de Esterno afwerking voor buiten. De serie kent uiteenlopende formaten waarom 30 x 60.4 cm, 33x61.4 cm, 40.8 x 61.4 cm en daarnaast ook een mozaïekvariant met de afmetingen 5 x 5 cm. Door deze variatie in afmetingen zijn de Coem Bali natuursteenlook tegels in grote mate geschikt voor het leggen van bijzondere patronen. In deze brochure vind je meer uitgebreide informatie over afmetingen en diktes.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Ben je geïnteresseerd in de tegelserie Bali van Coem? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Coem. Je kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor je bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Coem Bali tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie

Maak een showroomafspraak