Terug

Welkom bij de Sassiepietre collectie van Coem

De Sassiepietre tegels zijn een prachtige en veelzijdige serie tegels die de perfecte mix van stijl en functionaliteit bieden. Of je nu op zoek bent naar tegels voor binnen of buiten, voor zwembaden of andere toepassingen, deze tegels zijn ideaal voor elk project.

Onze Sassiepietre tegels zijn gemaakt van steengoed en bieden een unieke en dynamische uitstraling dankzij de verschillende afwerkingen. De collectie omvat vijf prachtige kleuren om uit te kiezen, variërend van warme aardetinten tot koelere grijstinten. De tegels zijn verkrijgbaar in zes verschillende formaten, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende kamers en toepassingen.

Italiaanse kwaliteit staat voorop

Een van de grote voordelen van onze Sassiepietre tegels is dat ze geschikt zijn voor zowel binnen als buiten. Of je nu tegels zoekt voor je woonkamer, keuken of badkamer, of voor je terras, zwembad of oprit, deze tegels zijn een uitstekende keuze. Ze zijn bestand tegen extreme weersomstandigheden, antislip en gemakkelijk schoon te maken, waardoor ze ideaal zijn voor buitentoepassingen.

Bovendien biedt de Sassiepietre wandtegel collectie ook drie verschillende oppervlakteafwerkingen: mat, gepolijst en grip. Dit betekent dat je de afwerking kunt kiezen die het beste bij je project past. De matte afwerking biedt een modern en strak uiterlijk, terwijl de gepolijste afwerking glans en schittering toevoegt. De gripafwerking is ideaal voor buitentoepassingen, omdat die een antislipoppervlak biedt.

Voor binnen én buitengebruik

De Sassiepietre tegels zijn ideaal voor wie een naadloze overgang zoekt tussen zijn binnen- en buitenruimte. Door deze tegels te gebruiken, kun je in je hele huis een natuurlijke uitstraling creëren. Je kunt ervoor kiezen de tegels door te trekken van je woonkamer naar je terras, of van je badkamer naar je zwembad. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Gecombineerd met de duurzaamheid en veelzijdigheid van onze Sassiepietre vloertegels bieden ze ook een mooie en stijlvolle oplossing voor elk project. Of je nu je huis renoveert, een nieuw huis bouwt of een commercieel project onderneemt, deze tegels zullen zeker indruk maken. Bekijk onze collectie en ontdek de vele mogelijkheden van onze Sassiepietre tegels.

Er zijn drie verschillende afwerkingen mogelijk

Naast de verscheidenheid aan maten en kleuren zijn de Sassiepietre tegels verkrijgbaar in drie verschillende afwerkingen: naturel, gebouchardeerd en grip. Zo kun je de perfecte afwerking kiezen voor je specifieke behoeften, of het nu voor binnen of buiten is, of voor gebieden die meer slipweerstand vereisen zoals zwembaden of buitentrappen. Met de Sassiepietre collectie kun je een prachtige en functionele ruimte creëren waarin binnen- en buitenleven naadloos in elkaar overgaan.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in deze tegelserie? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie