• Coem Terrazzo tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Coem Terrazzo tegels

Coem Terrazzo tegels

Met Coem Terrazzo tegels haalt u een eigentijdse herinterpretatie van de aloude terrazzovloer in huis. Coem biedt de gevarieerde, vrolijke look van terrazzo aan in een aantal verschillende patronen en kleuren: genoeg om een heel interieur mee te bekleden.

De terrazzo-techniek, ook wel granito genoemd, werd uitgevonden in het Venetië van de vijftiende eeuw. Bouwlieden mengden afval zoals marmergruis in het beton waarmee ze vloeren legden. Met de loop der tijd - en vele voetstappen - werd het materiaal als het ware gepolijst en kreeg een glanzende, mooi getextureerde look. Nadeel van de techniek, die nog steeds wordt gebruikt, is dat het materiaal poreus blijft en dus gevoelig is voor vlekken en voor bepaalde schoonmaakmiddelen. Daarnaast is het leggen van een vloer zeer arbeidsintensief.

Terrazzolook tegels zoals die van Coem kennen deze nadelen niet, en kunnen bovendien in mooie, effen kleuren worden gemaakt.

Coem Terrazzo tegels zijn verkrijgbaar in de kleuren:

  • Caolino
  • Calce
  • Beton
  • Bucchero

Naast verschillende kleuren wordt Coem Terrazzo ook geproduceerd met kleine korrel (Mini), grote korrel (Maxi), en verschillende geometrische patronen (Carré en Tessere). De belangrijkste leverbare formaten zijn 30x30 cm, 60x60 cm en 60x120 cm. Kijkt u voor alle varianten en mogelijkheden in de folder (pdf)!

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de terrazzolook tegel Terrazzo van Coem? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Coem in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Coem Terrazzo tegelserie.

Vraag een offerte aan