• Coem Reverso tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Coem Reverso tegels

Coem Reverso tegels

Coem Reverso tegels zijn natuurlijk ogende vloertegels en wandtegels met de uitstraling van travertino leisteen. Zowel de vloertegels als de wandtegels bestaan uit warme kleuren met een natuurlijk ruw steenmotief. De Reverso wandtegels bestaan daarnaast onder andere uit prachtige mozaïeken met bijvoorbeeld hexagonale (zeshoek) vorm of langwerpige tegels met een subtiel reliëf. Deze klassieke tegels staan prachtig in badkamers en keukens en creëren eenheid en rust in uw woonkamer of gang.

De natuurlijke kleuren in de Coem Reverso tegelserie zijn:

  • Avorio
  • Beige
  • Grigio
  • Noce

De Coem Reverso tegels komen in veel verschillende soorten en maten: 60x120 cm, 45x90 cm, 60x60 cm, 45x45 cm, 30x60 cm, 30x30 cm en 7,3x30 cm. Download de Reverso tegels brochure voor meer informatie, de formaten en voor afbeeldingen of bekijk de tegels op de Coem website.

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Reverso van Coem? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Coem. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Coem Reverso tegelserie.