• Coem Aquitaine tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Coem Aquitaine tegels

Coem Aquitaine tegels

Coem Aquitaine tegels zijn vloertegels met de uitstraling van natuurlijk steen. De tegels komen in twee natuurlijke kleuren, waarbij het decor gespikkeld is en de randen oneffen. Dit zorgt voor een robuust effect. De Coem Aquitaine tegels zijn leverbaar in het vierkante formaat 61,4x61,4 cm en het langwerpige formaat 40,8x61,4 cm. Deze formaten kunnen mooi met elkaar worden gecombineerd. Download de Aquitaine tegels brochure voor meer informatie en voor afbeeldingen.

De Coem Aquitaine vloertegels zijn verkrijgbaar in een variant voor binnen (Naturale), maar ook in een variant voor buiten (Esterno). Ook zijn er allerlei speciale varianten verkrijgbaar die het leggen van de tegels vergemakkelijken.

De twee natuurlijke kleuren in de Coem Aquitaine tegelserie zijn:

  • Beige
  • Grigio

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Aquitaine van Coem ? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Coem. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Coem Aquitaine tegelserie.