Terug

Coem Beole tegels

Coem Beole tegels is een tegelserie geïnspireerd op natuurlijk steen. De Beole tegelserie basiskleur is grijs, met lichte en donkerdere kleurtonen. De kleurstellingen van de Beole tegels zijn neutraal en passen hierdoor bij elk interieur. Ook zijn er aparte decors verkrijgbaar voor op de wand, wat de Coem Beole tegelserie een mooi geheel maakt. U kunt de tegels plaatsen in bijvoorbeeld de woonkamer, slaapkamer, badkamer, keuken of hal. De Coem Beole tegels zijn ook geschikt voor commerciële ruimten zoals winkels. Ook bevat deze tegelserie mozaïeken en is de serie er in meerdere afwerkingen, zoals ongepolijst, half gepolijst en met textuur.

De Coem Beole tegels zijn er in de kleuren:

  • White
  • Grey
  • Dark
  • Black

De Coem Beole vloertegels zijn er in de grotere langwerpige formaten 60x120 cm en 30x120 cm. Daarnaast zijn ze er in de vierkante formaten 60x60 cm en 30x60 cm. Het laatste formaat is ook het wandtegel formaat. Ook zijn er plinten verkrijgbaar en speciale stukken. Verder zijn er wandtegels in verschillend mozaïek op een mat van 30x30 cm.

Bekijk de Coem Beole brochure (PDF) voor meer informatie, afbeeldingen en formaten.

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Beole van Coem? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Coem. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Coem Beole tegelserie.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie

Maak een showroomafspraak