Terug

Coem Archibeton tegels

Coem Archibeton tegels zijn vloertegels met een zeer strakke uitstraling. De tegels komen in vijf natuurlijke kleuren. Coem Archibeton tegels zijn leverbaar in het vierkante formaat 60x60 cm en het langwerpige formaat 30x60 cm. Download de Archibeton tegels brochure voor meer informatie en voor afbeeldingen.

De Coem Archibeton vloertegels zijn geschikt voor binnenhuis en staan prachtig in de woonkamer, maar ook bijvoorbeeld de keuken of badkamer. Omdat de tegels heel neutraal en strak zijn, valt de rest van uw interieur extra op. Ook zijn er allerlei speciale tegelvarianten verkrijgbaar die het leggen van de tegels vergemakkelijken.

De vijf natuurlijke kleuren in de Coem Archibeton tegelserie zijn:

  • White
  • Beige
  • Grey
  • Brown
  • Dark Grey

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Archibeton van Coem? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Coem. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Coem Archibeton tegels.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie