Terug

Cotto d'Este tegels

Cotto d’Este tegels is een Italiaans tegelmerk, dat stenen vloertegels en wandtegels levert van superieure kwaliteit. Het bedrijf is in 1993 opgericht door Paolo Mussini, nog altijd de CEO van het bedrijf. Met Cotto d’Este tegels richt hij zich op het hogere marktsegment, door aandacht te schenken aan detail en afwerking en door gebruik te maken van de nieuwste productiemethoden, om een technisch hoogwaardig en vooral mooi product af te leveren.

Cotto d’Este levert zeven tegelcollecties: Legni, Marmi e Pietre (Marble and Stones), Cementi e Resine, Altre Superfici, Kerlite, Terrecotte en Decorative Borders & Floor Centers.

Ga naar de Cotto d'Este website voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Populaire tegelseries bij Cotto d'Este: de mooie, niet van echt te onderscheiden steenlook series BuxyCluny en de X-Beton cementlook tegelserie.

Nieuwe Cotto d'Este tegelseries: de houtlook vloertegels / keramisch parket Cadore en de steenlook Limestone vloertegels.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in tegels van Cotto d'Este? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Cotto d’Este. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van Cotto d'Este tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie