marazzi treverk dear keramisch parket vloertegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Marazzi tegels

Marazzi tegels

Marazzi tegels is een Italiaans tegelbedrijf dat in 1935 is opgericht. Vandaag de dag levert het Marazzi meer dan 5500 producten en tegels, waaronder mozaïek, porselein, marmer en graniet in alle mogelijke formaten, kleuren, diktes en texturen.

De tegels van Marazzi worden gebruikt voor woonhuizen, maar ook steeds meer in openbare ruimtes en grote projecten van architecten. Zo ontwikkelt het merk onder Marazzi Technica nieuwe toepassingen voor keramische producten en biedt dit merk producten voor architecten, met uitzonderlijke technische kwaliteiten.

Momenteel zijn de Marazzi BlendMarazzi Block, Marazzi Treverk (keramisch parket / houtlook vloertegel), Marazzi MyStone, Marazzi Clays en de Marazzi Sistem N de populairste tegelseries. Nieuw: de Marazzi XL Stone serie met zeer grote formaten vloertegels in 120x120 cm. Bekijk deze tegelseries op deze pagina onder “Producten van Marazzi”.

Marazzi heeft veel keramisch parket tegels die allemaal onder de series treverk vallen, ook visgraat tegels in 10x70cm en hongaarse punt tegels zitten in het assortiment van marazzi italie. 

Nieuw: Marazzi All Marble (marmerlook) en Marazzi XL Street (steenlook).

De nieuwste aanwinsten van Marazzi Treverk (houtlook) zijn de Marazzi Treverkdear en Marazzi Treverklife.

Voor afbeeldingen van alle Marazzi tegels en voor meer informatie kunt u de Marazzi website raadplegen: selecteer in de keuzelijst rechts op de pagina welke tegelserie u wilt bekijken.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in tegels van Marazzi? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Marazzi. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van Marazzi tegels.

Vraag een offerte aan

marazzi houtlook tegels