Terug

Keukentegels

Keukentegels zijn er in diverse kleuren, maten en afwerkingen, gemakkelijk in onderhoud en om de keuken een mooi uiterlijk te geven. Ons assortiment is uitgebreid, er is voor ieder wat wils. Vrijwel alle tegelmerken bij Tegelhuis Montfoort hebben keukentegels in hun collectie.

Keukentegels met stijl

Keukentegels zijn er niet alleen om uw keuken gemakkelijk schoon te houden. Ze kunnen uw keuken omtoveren tot een waar kookpaleisje met een zeer luxueuze, moderne of juist traditionele uitstraling. De tijd dat er enkel ouderwetse, 10x10 centimeter tegels beschikbaar waren voor uw wand tussen het keukenblad en de bovenkastjes is allang voorbij. Bij Tegelhuis Montfoort kunt u bijvoorbeeld grote betonlook tegels uitzoeken. Wij bieden ook alles aan wat tussen kleine en grote keukentegels valt.

Waarom keukentegels?

In de keuken zijn tegels aan de wand erg hygiënisch. Door hun geglazuurde bovenlaag zijn ze makkelijk schoon te maken. Ook zijn ze waterbestendig. Keukentegels op de vloer zijn veelal antislip en kunnen naar hartenlust gecombineerd worden met mooie wandtegels voor uw keuken. Beide komen in vele kleuren, motieven, decors en designs. Wilt u spierwitte tegels, of liever een mooie decoratie? Misschien wilt u wel dezelfde kleur vloertegels als de wandtegels, of juist een mooi contrast. Heeft u al eens aan mozaïek gedacht voor uw keuken? Laat uw creativiteit zijn gang gaan en bekijk de mogelijkheden op de website of in de showroom van Tegelhuis Montfoort.

Top 4 Tegelhuis Montfoort

  1. Tonalite keukentegels
  2. Mutina
  3. Cottoceramix tegels
  4. Venis cubica

Keuken tegels kiezen

Weet u al welke stijl keuken tegels? Zowel de kleuren, als de formaten en de breedte van de voegen zijn hierbij van belang. Tegelhuis Montfoort kan u adviseren over de meest geschikte keuze, die het beste past bij uw smaak en uw woning. U kunt gerust een afspraak maken voor advies van Tegelhuis Montfoort, of kom in onze tegelshowroom in Waddinxveen vrijblijvend onze uitgebreide collectie keuken tegels bekijken.

Vloertegels keuken

Misschien iets minder standaard dan tegeltjes aan de wand bij het keukenblad, maar eigenlijk des te waardevoller, zijn vloertegels in de keuken. Met vloertegels in uw keuken hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over morsen en viezigheid: tegels vlekken niet en zijn altijd in een handomdraai weer schoon. Ook van nattigheid heeft u niets te vrezen, want er zijn voldoende tegels in antislip beschikbaar. Keuken vloertegels kunnen tegen een stootje en gaan langer mee dan andere soorten keukenvloeren. En had u liever hout of een andere vloer in de keuken? Ga dan voor keukentegels in houtlook, natuursteenlook of een andere bijzondere stijl. Uw keuken komt eruit te zien alsof de vloer van hout of een ander materiaal is, maar tegelijk kunt u vloerverwarming plaatsen en geniet u van alle voordelen van vloertegels in de keuken. Zo heeft u het beste van twee werelden!

Keukentegels landelijk

Landelijke keukentegels worden veel gekozen als achterwand in de keuken, dit zijn de zogeheten Friese witjes van bijvoorbeeld het tegelmerk Albarello. Tegelhuis Montfoort heeft de echte Friese witjes maar ook replica Friese witjes in de tegelshowroom.

TIP: Neem uw keukenfront en een stukje werkblad mee om de juiste keuze te bepalen welke keukentegels het beste bij u keuken passen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in een bepaald type of merk keukentegels? Vraag dan direct online een offerte bij ons aan. Ook kunt u contact met ons opnemen voor een afspraak of voor uw overige vragen over keukentegels.

Vraag een offerte aan

Maak een showroomafspraak