hongaarse punt tegels slavonia kronos

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Visgraat vloer (keramisch)

Visgraat vloer (keramisch)

Een keramische visgraat vloer bestaat uit tegels die in een klassiek legpatroon zijn geplaatst, waarbij de tegelpanelen haaks op elkaar staan. Vaak is deze keramische visgraat vloer van keramisch parket ofwel houtlook tegels. Dit betekent dat de visgraat vloer van keramiek is, maar het net lijkt alsof het parket is van echt hout. Een keramische visgraat vloer is echter makkelijker te onderhouden en zeer duurzaam.

Diverse visgraat vloertegels

Keramisch visgraat parket komt in allerlei kleuren en maten. Van zeer natuurlijke houten designs zoals eiken en esdoorn, tot aan opvallende, trendy grijstinten. De visgraat vloertegels zowel met kleinere als grotere formaten visgraat parket worden gelegd. Het resultaat is een prachtige klassieke keramische visgraat vloer in uw ruimte. Door de waterbestendigheid van de visgraat vloertegels kunnen deze niet alleen in de woonkamer en slaapkamer worden gelegd, maar ook bijvoorbeeld in ruimten zoals de badkamer, keuken en het toilet.

De voordelen van keramische visgraat vloertegels:

  • Lijken net echt hout
  • Stevig door het keramiek
  • Gaan zeer lang mee
  • Makkelijker in onderhoud dan parket
  • In diverse maten verkrijgbaar
  • Zowel klassieke als moderne kleurstellingen

Keramische visgraat vloeren in ons assortiment

Bij Tegelhuis Montfoort hebben wij vele soorten houtlook visgraat vloertegels in het assortiment. Sommige zijn zeer klassiek, andere hebben een moderne look. Ook zijn er visgraat vloertegels die op een afwijkende manier worden gelegd, zoals het visgraat motief afgewisseld met rechte planken.

Top 4 Visgraat tegels:

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in een keramische visgraat vloer? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle keramische visgraat tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, als u een bepaalde soort keramische visgraat vloer wilt komen bekijken in onze showroom.

Vraag een offerte aan