porcelanosa

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Porcelanosa tegels

Porcelanosa tegels

Porcelanosa tegels is een Spaanse producent die kant en klare badkamers kan leveren maar oorspronkelijk begonnen is als tegelproducent. Vloertegels en wandtegels zijn ook vandaag de dag nog de specialiteit en dat is te merken aan de uitbundige en zeer gevarieerde collectie.

Porcelanosa tegels produceert de gebruikelijke houtsteenlook tegels, natuursteenlook tegels, marmerlook tegels en betonlook tegels, allemaal van zeer hoog niveau. Daarnaast levert het bedrijf ook tegels die voor spectaculaire buitentoepassingen gebruikt kunnen worden, zoals appartementencomplexen met moderne ontwerpen. 

Die affiniteit met spectaculaire architectuur komt ook terug in de samenwerking met een beroemde architecten als Zaha Hadid -met wie de schitterende serie Vitae is ontwikkeld - en Foster+Partners, waarmee de Tono collectie is samengesteld.  

Op het moment is er veel gaande binnen de Porcelanosa Group en binnen de industrie wordt dan ook met hoge verwachtingen uitgekeken naar de nieuwe series Porcelanosa White Label Collection en Porcelanosa Black Label Collection.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in tegels van Porcelanosa? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Porcelanosa. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van Porcelanosa tegels.

Vraag een offerte aan